CLEAR MEN Anti Hair Fall - Anti Dandruff Shampoo

4.6 5 0 168 168 Specially formulated for men, this shampoo is infused with Coffee Extract, known to help reduce hair fall and strengthens the scalp for up to 10x less hair fall. It is formulated with Taurine & Triple Anti-Dandruff Technology to activate your scalp to remove, resist and prevent & end recurring dandruff concerns.<br> <br> <i>*No visible flakes with regular use<br> *Based on lab test, due to breakage with regular use</i>
CLEAR MEN Anti Hair Fall - Anti Dandruff Shampoo

Reviews

19/09/2021
芬香,清爽,舒服
Clear men Anti Hair Fall-anti dandruff shampoo用了后,我的头皮感觉很清爽和舒服。味道也很芬香。
  • Home Tested with free product
18/09/2021
Berkesan seperti sepatutnya
Jenama Clear Men merupakan salah satu jenama pilihan saya setiap kali membeli shampoo. Jujur, shampoo ni berkesan. Rambut kurang gugur. Rambut yang normal memang akan gugur, jadi kalau gugur sedikit tu kira okay. Bau pon wangi, segar je rasa & tahan lama. Boleh cari kat kedai bila habis.
  • Home Tested with free product
17/09/2021
syampu clear men best
suami dh guna... tiada lg gatal kulit kepala... kelumumur pun hilang
  • Home Tested with free product
16/09/2021
kelemumur di kepala saya hilang
saya suka menggunakan syampoo ni sebab bukan saya kelemumur dapat dikawal tapi rambut saya lembut senang nak sikat.sebelum ni saya pakai syampoo kalau sudah mandi dan menggunakannya rambut jadi susah nak disikat.jadi melekat dekat sikat.rambut gugur saya pun dah berkurang.kelemumur hilang,rambut jadi lebih lembut dengan keguguran rambut dapat dikawal
  • Home Tested with free product
16/09/2021
Anti hairfall nicely
Solve my both anti hair fall and dandruff problem at the same time
  • Home Tested with free product
15/09/2021
syampu yang sangat bagus dan terbaik
saya suka. bau sangat wangi. kelimumur saya hilang. tiada lagi masalah kulit kepala gatal dan berminyak.
  • Home Tested with free product
15/09/2021
头屑有少了
Have use sometimes , It's really helped to maintain a healthy scalp
  • Home Tested with free product
15/09/2021
Shampoo yang terbaik
Saya seseorang yang bekerja selalu menggunakan helmet topi keledar dalam pelbagai keadaan berpanas berhujan dan setelah menggunakan selama beberapa hari sehari dua kali hasilnya rambut sy tidak lagi berminyak gugur dan kusut. Malah rambut saya bertambah wangi dan terasa segar sentiasa. Saya akan terus menggunakan shampoo ini selamanya dan akan mengesyorkan pada kawan saya tentang keberhasilan shampoo ini
  • Home Tested with free product
15/09/2021
Anti Dandruff Shampoo
CLEAR MEN Anti Hair Fall - Anti Dandruff Shampoo ini sangat bagus untuk rambut lelaki dalanm mengurangkan kelumunur Dan kulit rambut berminyak, ia membantu mengawal kehadiran kelurmumur Dan juga minyak pada kulit rambut Dan jadikan saya lebih yakin pada diri Dan juga tidak usah risau Akan kehadirin kelurmumur Di rambut semasa waktu bekerja.
  • Home Tested with free product
15/09/2021
Rambut gugur saya telah pulih
Rambut gugur saya telah pulih sedikit dari sebelumnya terima kasih clear men anti hair fall - anti dandruff
  • Home Tested with free product
15/09/2021
Refreshing, Cleanse & Strengthen Hair
I having a sensitive scalp, and been tried few shampoos but not suitable & causing severe dandruff. At first, using the Clear Men Anti Hair Fall, feel cool & refreshing, it reduces my scalp itchiness and with minor sensitive reaction. After 1 week, my dandruff redness reduce and improve. Significant less hair fall on the floor. Now my hair is stronger, less flaky & lesser sensitive scalp. This is approved and will repurchase after this!
  • Home Tested with free product
14/09/2021
Sangat berkesan dan pasti mencuba
Sangat berkesan saya telah mencuba dalam 10 hari dan ternyata rambut kurang berminyak dan kelemumur...dan pasti nya saya akan membeli produk ni di syor kan untuk orang yang bermasalah kelemumur...
  • Home Tested with free product
14/09/2021
还是不错的
掉发的却少掉了,用了过后头发软软的…香味也是不错的 不会很刺鼻 …说不好的话 就瓶子开关的设计 每次倒出来 关的时候都会弄到左右便都都是
  • Home Tested with free product
14/09/2021
good looking, free-dandruff, smell good
when using CLEAR MEN Anti Hair Fall – Anti Dandruff Shampoo, my hair is free from dandruff and smell terrific.
  • Home Tested with free product
14/09/2021
Easy to use, fuss free and simple
On a budget, clear men anti fall would help as compared to nothing but unsure about it's effects long term.
  • Home Tested with free product

Testers' gallery

Q & A

Have a question about this product? Ask or answer below, and help each other buy better.

Loading...

Similar products