4.6 5 0 294 294 Try new CLEAR Micellar Scalp Therapy Series - 1st ever Micellar & 0% silicone series from CLEAR, that deeply purify your scalp for weightless fresh hair that is dandruff-free* <br> <p>Product features: <br> • 1st Micellar Scalp Therapy from CLEAR with 0% silicone & parabens <br> • Infused with 100% natural ingredient extract with fresh botanical scent <br> • Formulated with anti-dandruff technology to prevent dandruff* <br> • 0% silicone formula that keeps your hair feel weightless and fresh <br> • Free your scalp from dandruff* & impurities for weightless fresh hair that smells great <br> <br> *no visible flakes with regular use<br><br> Click <a href="http://bit.ly/ClearMicellarSeries" target="_blank" style="color:#2c0d61">HERE</a> for more info
CLEAR Micellar Scalp Therapy Series
  • 4.6 from
  • 294 Reviews

Reviews

22/05/2020
Bau yang harum dan sangat nyaman
Bau yang sangat wangi dan sangat puas hati memakainya, selesa sangat
  • Home Tested with free product
03/03/2020
Lighten no dandruff
Very satisfied with CLEAR Micellar Scalp Therapy.. I have no more terrible dandruff and feel more confident..
  • Home Tested with free product
18/02/2020
terbaik
saya suka memakai shampoo ini. sangat menyegarkan selepas pakai.
  • Home Tested with free product
14/02/2020
Fresh cool unbelievable
Sangat memuaskan. Berbaloi dengan wang. Ianya adalah saru jenama yang sangat diyakini. Sangat boleh di percayai. #htcmyxClearMST #CLEARMY #hometesterclubmy
  • Home Tested with free product
11/02/2020
Effective, freshness and worthy
Clear micellar scalp therapy sangat berkesan dalam menangani masalah kelemumur. Ia juga melembutkan rambut dan memberi rasa segar dan harum #htcmyxClearMST #CLEARMY #hometesterclubmy
  • Home Tested with free product
07/02/2020
Terbaik..sy mesti beli
Suka sgt sgt.akn teruskan guna product ini.terima kasih
  • Home Tested with free product
28/01/2020
Kesegaran rambut terjamin
Hello guys!! This CLEAR MEN SCALP THERAPY PURIFING MIELLAR ANTI DANDRUFF SHAMPOO is very recommended. Confirm will make your day with weightless hair freshingly dandruff-free! Healthy hair begins with a healthy scalp. Clear Micellar Scalp Therapy Series is the first micellar and 0% silicone range from CLEAR, the formulation of the shampoo is carefully crafted to leave your scalp clean and breathable. #htcmyxclearmst #clearmy #hometesterclubmy
  • Home Tested with free product
15/01/2020
Smells great!
I really love the new clear micellar scalp theraphy, make my dandruff dissapear in juat one wash and really smells great! I wear a hijab and I totally love it!! #htcmyxClearMST #CLEARMY
  • Home Tested with free product
15/01/2020
White tea extract is good to smell.
The shampoo with white tea extract is good to smell. My hair look smooth and less dandruff after using this new product from CLEAR. Thanks CLEAR. #htcmyxClearMST #CLEARMY
  • Home Tested with free product
15/01/2020
用过clear micellar 感觉头发柔顺许多,而且头皮也不会痒痒。
之前是用其他牌子头皮痒,然后衣服会有头皮屑,不能解决头皮屑的问题。用了clear 就没有这方面的问题了。
  • Home Tested with free product
13/01/2020
Refreshing, Energizing and Comforting!
Masa mula pakai, bau dia..perghhh.. wangi.. Sejuk je rasa bila digomol dikepala ni. Apa rasa lepas cuci? Rambut rasa segar je, tak lembut sangat, tak keras sangat, just feel good rambut ni. Kalau dulu masa pakai syampoo lain, rambut mesti macam iklan kat TV, "guna jari pun boleh". Tapi dengan CLEAR Micellar Scalp Therapy Series terbaru, bukan takat kelemumur je makin berkurangan, tapi kesegaran yang tak pernah rasa masa pakai jenama lain dapat dijelmakan dengan agak memuaskan sekali! Terima kasih @hometesterclubmy sebab kasi peluang mencuba produk terbaru di pasaran. Pandangan saya? Saya syorkan untuk anda mencubanya! Oh ya.. ni Clear for Men ok! #htcmyxclearMST #CLEARMY #hometesterclubmy
  • Home Tested with free product
13/01/2020
Easy, Clear and effective
The CLEAR Micellar Scalp Therapy Series was very effective on our hair expecially my children hair was clean free from any dandruff and itching. Beautiful results
  • Home Tested with free product
12/01/2020
Segar, berkesan, terbaik
Produk yang saya cari selama ini. Ianya amat berkesan, kulit kepala saya bebas dari kelemumur sekarang, rasa segar setiap kali lepas menggunakannya. Rambut saya kurang berminyak dan lebih selesa memakai topi untuk jangka masa yang lama. Apabila berpeluh rambut kurang berbau, tidak seperti sebelumnya. T Saya tidak akan bertukar kepada jenama yang lain. Pasti akan menggunakannya selamanya. #htcmyxClearMST #CLEARMY #hometesterclubmy
  • Home Tested with free product
10/01/2020
Truly blessed!
I am truly blessed to be chosen to try this product. I am satisfied with the result, bye bye dandruff!
  • Home Tested with free product
10/01/2020
I really like the shape of the bottle
I really like using it. My hair feel so smooth would recommend. I would also like to try other product
  • Home Tested with free product

Testers' gallery

Q & A

Loading...

Similar products