4.5 5 0 418 418 Now with its revolutionary Triple-Gold Lifting & Firming Complex that combines the extravagant ingredients, Black Gold Caviar with precious 24K Nano Gold & Plant Phyto Gold. <p>Boost your skin firmness, hydration and nutrition with this amazing line-up: CaviarGold Firming Cleanser, CaviarGold Firming Lotion, CaviarGold Firming Eye Serum and CaviarGold Firming Cream.
  • 4.5 from
  • 418 Reviews

Reviews

28/11/2019
Premium, effective & firm skin
After using for a week I can see some improvement on my skin texture and reduction in fine lines on my face. So I am sure it will works well if i continue using it for a longer period of time.
  • Home Tested with free product
21/11/2019
terasa lebih muda Dan jerawat takut naik
Saya suka sangat dengan packagingnya.mudah serap pada kulit.hari ke4 guna terus Liang Pori dah mngecil,Rasa fresh sangat bila guna.hari ke6 saya pergi interview Ada candidate tegur guna produk apa pada muka sebab nmpak smooth je kulit and diorg ingat Umur saya baru 20an padahal dah 30 and Ada anak pun.facial wash dia saya sangat2 suka.rasa mewah bila apply kat muka.terima Kasih hometesterclub bagi Cuba produk ni.
  • Home Tested with free product
20/11/2019
firm, moisturized, plump
I do love the products and I personally love clinelle brand. I do think if I keep continue using the whole range, it would make major difference to my skin.
  • Home Tested with free product
19/11/2019
Melembabkan, menganjalkan, selamat,
Saya berpeluang mencuba Clinelle CaviarGold dari Home Tester Club My. Setelah 7 hari penggunaan, kulit muka saya lebih lembab, anjal. Ia mengurangi garisan kedutan halus muka saya. Terima kasih HomeTesterClub. #htcmyxClinelleCaviarGold, #ClinelleCaviarGold, #ClinellyMy, #hometesterclubmy
  • Home Tested with free product
18/11/2019
Amazing, awesome and unbelievable!!!
This product is amazing and really help to reduce wrinkles on my skin but i need more time to test it out for other function as in received it late.. definitely will introduce to my friends and family.. i love Clinelle Caviar Gold
  • Home Tested with free product
18/11/2019
Kulit bertambah lembut
Selepas penggunaan set clinelle caviar gold, kulit saya bertambah lembut , licin dan segar..saya mengalami masalah eye bag , dan selepas peggunaan eye serum, eye bag saya semakin berkurang..
  • Home Tested with free product
17/11/2019
Lembut,anjal,glowing
Saya sangat sukakan skincare dr clinelle caviar gold ni kerana ianya sgt2 berkesan pada saya dan saya sgt sukakannya Berkesan Anjal Glowing Anda pasti tak menyesal
  • Home Tested with free product
16/11/2019
Comfortable, effectively, perfectly
After trying ClinellyCaviarGold for 14 days really make my wrinkles less, pore are getting smaller, firming lotion that my face firm and smooth. Love it so much definitely will recommended to friends and family members.
  • Home Tested with free product
16/11/2019
Cantik berseri bersinar
ClinelleCaviarGold sgt membantu menganjalkan kulit kelihatan lebih muda dan berseri.
  • Home Tested with free product
15/11/2019
firming and moisturized the skin
My skin type is combination, try and feel skin more firm, GOOD
  • Home Tested with free product
14/11/2019
Lembut,anjal dan segar
Terima kasih #hometesterclubmy , kerana memberi pluang kepada saya untuk mencuba #clinellecaviargold by #clinellemy . Kesegarannya amat terasa
  • Home Tested with free product
14/11/2019
Berkesan Menyakinkan Menganjalkan
After smgu stop product xxxx baru sy mula gunakan tester dari Clinelle Caviar Gold dan selepas 10hari penggunaan kulit muka saya lbh anjal dan terasa perbezaan dr sblom ini. Slps menggunakan clenaser dan apply lotion rasa sgt segar. Eye serum bagus utk lingkaran bawah mata yg lebam wlpn gel agak melekit bg sy. The most favourite adalah firming cream especially bila bgn tido kulit muka rasa lembut. Saya sgt berpuas hati dgn product ini dan pastikan akan beli untuk repeat slps tester ini habis. Tq sbb berikan product ini kepada sya.
  • Home Tested with free product
14/11/2019
Makes skin younger
Dah 7 hari guna produk ni dan benda yg paling suka sekali ialah dia punya firming cleanser dgn firming lotion. Lepas pakai cleanser dia memang kulit rasa best sgt. Firming lotion dia pun cepat menyerap dan tak melekit. Dua2 ni ada bau sikit tapi bau yang mmg best la. Firming cream pula tak berapa nak suka sebab tekstur dia krim, so bila tengah hari tu jadi mcm melekit. Maybe dia lebih sesuai utk kulit jenis kering. Jadi, kita pki je krim ni waktu malam sebelum tidur and yes, bgun pagi kulit rasa best tak kering, maybe sebab dlm aircond. Firming eye serum pula macam tak bagi kesan ketara sangat. Ada garis2 yang hilang tapi mungkin sebab baru 7 hari dan memang eyeline kat area mata ni teruk sangat kejadiannya. Rasanya kalau kita sambung lagi pakai ada juga perubahan walau lambat. Kesimpulannya range produk clinelle yang baru ni memang best especially dua produk tu yang definitely memang akan continue pakai. #htcmyxClinelleCaviarGold #ClinelleCaviarGold #ClinellyMy #hometesterclubmy
  • Home Tested with free product
14/11/2019
effective and affordable
I love the organic herbal smell of this products. the whole range are with some gold glitter which are quite nice. and it did its promises. would like to try further.
  • Home Tested with free product
14/11/2019
Good for money
I love everything about Clinelle Caviar Gold. I can feel that it improve my skin texture. After using the eye serum, the line are less visible. I totally recommend this clinelle caviar gold line because it really hydrates my skin and makes it more brighter and uplifted! Totally awesome
  • Home Tested with free product

Q & A

Loading...

Similar products