4.5 5 0 461 461 Tired of having dark spots, pigmentation, uneven skin tone or even dull skin? Clinelle introduces its technology-inspired beauty and aesthetics solutions, featuring the Advanced Anti-Photoaging Technology to deliver fast targeted brightening effect on your skin.
  • 4.5 from
  • 461 Reviews

Reviews

8/7/2019
the texture is light which wont leave oily and sticky surface, quick absorption, nice smell
  • Home Tested with free product
4/7/2019
I DID LIKE PRODUCT AND THEN I SHOW WITH MY FRIENDLY
  • Home Tested with free product
3/7/2019
Cerah sekata, Ceria di wajah. #clinellewhiteup #hometesterclubmy
  • Home Tested with free product
3/7/2019
Clinelle White Up sangat bagus utk semua jenis kulit. Penggunaannya haruslah berterusan untuk kelihatan cantik. Saya telah mencuba hampir sebulan, dan kini saya mendapati kulit saya kelihatan anggun dan berseri. Terima kasih Clinelle White Up Brightening kerana memberi peluang untuk saya mencuba produk ini.
  • Home Tested with free product
3/7/2019
Dengan menggunakannya ia sgt memuaskan hati saya sebagai pengguna
  • Home Tested with free product
28/6/2019
Sebelum ni memang menggunakan clinelle.. Tapi yg melembab kan muka.. So bila dapat yg trial whiten up + moisture kan muka mmg excited.. Mula2 tukar kepada clinelle whiten up muka macam ada naik biji2 sikit.. Ingat x ok.. Then pakai lagi ok je.. Suka sgt sbb dpt kulit yg bersih n moist.. Thanks hometesterclub..
  • Home Tested with free product
26/6/2019
#htcmyxclinellewhitenup, #clinellewhitenup, #clinellemy, #hometesterclubmy Saya sukakan product ini teksturnya yang ringan, mudah serap, tidak berminyak, bau yang wangi dan lembut pada sapuan wajah.Selepas 7 hari saya menggunakan pek percubaan, tona tidak sekata makin kurang dan bintik hitam pudar.Saya yakin product ini sesuai dgn kulit saya dan saya akan terus menukar ke product ini supaya wajah saya lebih cantik dan berseri-seri.
  • Home Tested with free product
26/6/2019
Produk ni sangat bagus untuk kulit wajah yang kering dan kusam. Ia mampu mengembalikan wajah yang pudar menjadi semakin berseri💗
  • Home Tested with free product
25/6/2019
Good whitening product and effect also very good and satisfaction
  • Home Tested with free product
24/6/2019
The smell s very nice. I Use it before sleep and it make me feel comfortable. the effect also very good. I feel my skin smoother and lighten after use it
  • Home Tested with free product
24/6/2019
After using my skin more pimples And stop using. Thank you Home Tester Club
  • Home Tested with free product
20/6/2019
真的太好用了,改善了脸部油腻的问题,紧绷了许多,会考虑购买这个产品,因为已经爱上了他的全部系列😍😍😍😍
  • Home Tested with free product
20/6/2019
我喜欢这个产品,这是我第一次使用这产品,一开始用时,嗅到这产品的味道觉得很清新,很放松,而且用后也不会觉得脸油腻的。
  • Home Tested with free product
20/6/2019
TONA KULIT SEKATA DAN SAYA AKAN BERKONGSINYA DENGAN KAWAN-KAWAN
  • Home Tested with free product
19/6/2019
Setelah mencuba set percubaan Clinelle, saya amat berpuas hati. Tidak mengeringkan kulit. Kulit lembab sepanjang hari dan kelihatan berseri apabila bangun dari tidur. Parut jerawat pun makin pudarr!! ❤❤
  • Home Tested with free product

Testers' gallery

Q & A

Loading...

Similar products