4.7 5 0 87 87 Get the right protection for your teeth with Colgate Deep Charcoal Clean.
  • 4.7 from
  • 87 Reviews

Reviews

09/10/2019
Ok.
Rasa dan bau hampir sama dengan colgate biasa. Mungkin lebih kuat sikit.
30/08/2019
Charcoal mint
Recently, I have finished 2 tubes of this great toothpaste. I like the toothpaste feel in my mouth, the charcoal is not so strong but it's in there. Colgate brand is well-know but this charcoal toothpaste product is not so famous yet and my friends also did not know about this until I told them. Maybe should do more promotions or sample giveaway for this toothpaste would make people notice this. 👍
20/04/2019
Deep clean
Gigi sy jenis jongang jadi kalau makan coklat atau kerepok ke mesti sangkut kt celah2 gigi susah nak keluar pulak tu..bile gosok gigi pakai ni tk payah susah2 lagi dah nk dok dlm bilik air tu lame2..
08/04/2019
Deep clean
Colgate total charcoal deep clean sangat best digunakan kerana ia dapat membersihkan dan memutihkan gigi kita
07/02/2019
Charcoal colgate
Its refreshing. Breathe with nice smell as it is mint with charcoal. Worth the price.
31/01/2019
KURANGKAN NAFAS BERBAU
saya cube Colgate charcoal ini kerana suami saya perokok mempunyai nafas berbau, so bila dia gunakan Colgate charcoal ini, nafas berbau dia kurang.
19/01/2019
Antara ubat gigi favourite
Antara ubat gigi pilihan. Mencuci dengan bersih. Rasa fresh selepas mencuci tidak terlalu pedas.
18/12/2018
Gigi sihat dan putih
kami sekeluarga menggunakkannya..sangat menyegarkan..satu inovasi baru daripada colgate.. Gigi kelihatan putih dan saya rasa hebat..
09/12/2018
Colgate Deep Clean Charcoal
Rasa segar serta memutihkan gigi. ia amat sesuai untuk kegunaan seisi keluarga
02/12/2018
good to buy
Good, it is easy to brush the dirt on your teeth.price of the value.
01/12/2018
Colgate deep clean charcoal
Berfungsi agak baik membersihkan mulut, gigi dan gusi
24/11/2018
review
sangat baguss untuk memutih kan gigi.. nafas pon segar je
22/11/2018
best
saya dan suami suka pakai colgate total, the latest charcoal suami seorang perokok dan gigi ada karang,seteleh menggunakan colgate total charcoal slps bbrpa bln karang gigi semakin hilang,dan gigi makin bersih.begitu juga saya gigi saya semakin kuat dan tidak sensitif
22/11/2018
Great!
Been using this product for few months now. Never changed to a different product ever since. Works very great for me.
21/11/2018
Its good
For me.I use some other brand of toothpaste but i love colgate.this colgate is good..but its all individuals decision at last

Testers' gallery

Q & A

Loading...

Similar products