4.7 5 0 85 85 Get the right protection for your teeth with Colgate Deep Charcoal Clean.
  • 4.7 from
  • 85 Reviews

Reviews

20/4/2019
Deep clean
Gigi sy jenis jongang jadi kalau makan coklat atau kerepok ke mesti sangkut kt celah2 gigi susah nak keluar pulak tu..bile gosok gigi pakai ni tk payah susah2 lagi dah nk dok dlm bilik air tu lame2..
8/4/2019
Deep clean
Colgate total charcoal deep clean sangat best digunakan kerana ia dapat membersihkan dan memutihkan gigi kita
7/2/2019
Charcoal colgate
Its refreshing. Breathe with nice smell as it is mint with charcoal. Worth the price.
31/1/2019
KURANGKAN NAFAS BERBAU
saya cube Colgate charcoal ini kerana suami saya perokok mempunyai nafas berbau, so bila dia gunakan Colgate charcoal ini, nafas berbau dia kurang.
19/1/2019
Antara ubat gigi favourite
Antara ubat gigi pilihan. Mencuci dengan bersih. Rasa fresh selepas mencuci tidak terlalu pedas.
18/12/2018
Gigi sihat dan putih
kami sekeluarga menggunakkannya..sangat menyegarkan..satu inovasi baru daripada colgate.. Gigi kelihatan putih dan saya rasa hebat..
9/12/2018
Colgate Deep Clean Charcoal
Rasa segar serta memutihkan gigi. ia amat sesuai untuk kegunaan seisi keluarga
2/12/2018
good to buy
Good, it is easy to brush the dirt on your teeth.price of the value.
1/12/2018
Colgate deep clean charcoal
Berfungsi agak baik membersihkan mulut, gigi dan gusi
24/11/2018
review
sangat baguss untuk memutih kan gigi.. nafas pon segar je
22/11/2018
best
saya dan suami suka pakai colgate total, the latest charcoal suami seorang perokok dan gigi ada karang,seteleh menggunakan colgate total charcoal slps bbrpa bln karang gigi semakin hilang,dan gigi makin bersih.begitu juga saya gigi saya semakin kuat dan tidak sensitif
22/11/2018
Great!
Been using this product for few months now. Never changed to a different product ever since. Works very great for me.
21/11/2018
Its good
For me.I use some other brand of toothpaste but i love colgate.this colgate is good..but its all individuals decision at last
21/11/2018
??????
之前一直使用Colgate total的,不久前购买了一条这个。使用后真的感觉有比较干净,更清爽。我会一直回购。
19/11/2018
Memang best, gigi saya semakin putih dan tak berbau
Sejak saya memakai ubat gigi ni, gigi saya semakin putih dan tak berbau . Gabungan mint dan charcoal , memang sangat best tak rugi beli

Testers' gallery

Q & A

Loading...

Similar products