4.7 5 0 26 26 <p> Introducing the new standard of care in cavity protection provided by Colgate® Maximum Cavity Protection toothpaste, formulated with the breakthrough combination of Sugar Acid Neutralizer PLUS Fluoride. </p>
  • 4.7 from
  • 26 Reviews

Reviews

30/08/2018
Ubat gigi tetap saya
Da guna ubat gigi ni dari zaman bujang.. Jarang tuka jenis lain unless time nak beli tu xde stok baru cari lain.. Memang melindungi kaviti dan rasa segar je..
06/05/2018
Lama dah Anne guna ubat gigi colgate warna purple ni. Memang segar lama!
05/03/2018
is taste is feelingfresh and cleaner after each brushing.
11/01/2018
Saya ni jenis gigi sensitif. Bila salah pakai ubat gigi, gigi akan sakit dan berlubang. Tapi bila guna Colgate Maximum Cavity Protection nie saya rasa puas hati. Tiada lagi masalah gigi.
06/10/2015
im using this product. its a good for gum and to clean my teeth.
24/08/2015
i find it okay, I used this product and super loved it.
22/08/2015
saya telah mencuba produk colgate ni, dan saya sukakannya. Mungkin kebanyakan orang tidak menyukai produk ini kerana tidak sedar akan kehadiran kaviti. Lagipun, penggunaan yang jarang tidak dapat memberi kesan yang maksimum
20/08/2015
nafas lebih segar selepas menggunakannya dan membuatkan saya lebih yakin berkomunikasi .
20/07/2015
Feel fresh and cleaner teeth after each brushing. Recommended to all.
14/08/2017
Saya nak cuba Colgate ini, saya tahu Colgate ini memperkenalkan standard peliharaan baru untuk perlindungan rongga, dan juga mempunyai formula kombinasi Asid Gula Peneutral PLUS Fluorida sesuai untuk kegunaan anak saya serta keluarga .
10/02/2016
Saya nak cuba Colgate ini, saya tahu Colgate ini memperkenalkan standard peliharaan baru untuk perlindungan rongga, dan juga mempunyai formula kombinasi Asid Gula Peneutral PLUS Fluorida sesuai untuk keguanaan anak saya serta keluarga .
14/01/2016
harap dapat colgate maximum cavity protection sebab fungsi ia menarik dan perlindungan rongga
05/11/2015
Saya nak cuba Colgate ini, saya tahu Colgate ini memperkenalkan standard peliharaan baru untuk perlindungan rongga, dan juga mempunyai formula kombinasi Asid Gula Peneutral PLUS Fluorida,
12/10/2015
Ingin mencuba Colgate Maximum. Pastikan akan mencuba produk ini kerana formula kombinasi Asid Gula Peneutral PLUS Fluorida terdapat dalam kandungan produk colgate maximum
01/10/2015
Currently I used this product and super loved it. The taste after brushing feeling fresh, cleaner and my breath smells good.

Q & A

Loading...

Similar products