4.4 5 0 184 184 New Drypers Touch offer your baby a premium diaper with ultimate softness, absorbency and breathability to keep your baby’s skin comfortably dry and healthy.
  • 4.4 from
  • 184 Reviews

Reviews

14/10/2019
Lembut sangat.
Berbanding dengan produk lampin drypers yang lain, drypers touch memberikan rasa yang lembut apabila disentuh. Bayi akan rasa lebih selesa. Daripada segi penyerapan, ia sama seperti drypers wee wee dry, dapat menyerap cecair yang banyak tetapi masih merasa kering.
09/10/2019
Produk terbaik
Anak saya pakai dari size NB sampai size L.. sangat berpuas hati dan tidak mudah bocor tahan lama.. bersesuaian dengan harga..
25/04/2019
So soft
So soft and save for your baby. It's worth to buy because price are reasonable with the quality. Comfy and fit to my baby. Design need to be more colourful.highly recommend
25/03/2019
lembut dan tahan bocor
sangat lembut,kualiti terbaik. Tidak mudah bocor,sgt sesuai untuk kegunaan malam.
31/01/2019
the most dry diapers ever used
pampers touch is the best diaper i would say.dah pernah try berbagai jenis diaper for my kids.and this is the best kalau nak diaper yang kering even anak kencing penuh sepanjang malam.kalau tak poo poo dari maghrib sampai dia bangun tengahari esok diaper still kering walau penuh.and no rashes no kidding.
10/12/2018
Drypers Touch
Sy dah cuba diaper drypers touch ni.. Diaper yg bertaraf premium dgn kelembutan kapas.. Sgt sesuai bg mereka yg mampu utk memiliki diaper yg bertaraf premium kualitinya.
10/12/2018
Good product
I always love this drypers touch. hardly leaked and always keep my baby dry. but due to the price is a bit expensive and it only have a tape type, I use it on my baby during at night when he sleeps. I wish it has pants type which it make it more easier to put on my naughty baby.
04/12/2018
Good product
Very good product..utk kegunaan di malam hari..lampin x bocor
15/11/2018
Soft texture
Received this from the hospital after I delivered my baby. Love the soft texture and I believe the baby feels comfortable too. However, it may be a little bit expensive for daily use. I recommed to use for newborn until 2 or 3 months before you change to cheaper options.
30/10/2018
Terbaik
Lembut untuk kulit baby sy..lepas tukar pd drypers soft punggung baby sy x merah2 lg.
25/09/2018
sangat lembut dan selesa
Drypers Touch ini sangat lembut dan sesuai dipakai tidak kira siang atau malam. Serapannya juga sangat bagus. Tekstur lampin juga sangat lembut dan tidak menyebabkan ruam lampin
14/09/2018
Premium, sgt lembut
Sangat lembut!! Lampin ini sgt lembut, jika ia ketat utk bayi, ia tetap tidak meninggalkan kesan pada kulitnye & tidak membuatkan kulit bayi itu melecet.pertama kali saya dapat sample dr apply dr page Drypers, sy mendapatonye sgt lembut. Sesuai utk kulit bayi yg sgt sensitif. Tiada kesan ruam pada bayi jika ia penuh. Tape indicator yg boleh adjust mengikut size bayi. Bayi tidur dengan nyenyak & selesa dengan lampin ini..harga yang berpatutan sesuai dengan kualitinya..
04/09/2018
Very Recommended!
Pengguna setia Drypers Touch selama setahun. Sangat sesuai digunakan pada waktu malam especially yang heavy flow macam anak saya. Penyerapan yang cepat, lembut walaupun 6 jam masih tidak bocor, rashes pun tiada.
01/09/2018
Quite soft
Good value for money.quite soft for your baby skin.
30/08/2018
Recommended
It is good with excellent absorbent. The material is soft. Normally I let my son to wear this throughout the night but in the morning will have strong urine smell which I do not smell any urine smell when using other brand.

Testers' gallery

Q & A

Loading...

Similar products