4.9 5 0 86 86 Gardenia Classic Roti Roll-Up Wraps contain 0% trans fat, and are said to be easy to wrap. This halal certified product retails in a 225g resealable pack containing five units and featuring a recipe suggestion and serving instruction.
Gardenia Classic Roti Roll-Up Wraps
  • 4.9 from
  • 86 Reviews

Reviews

26/11/2020
Best Roll-Up Wraps
The texture is soft. It does not break easily during wrapping. If you baked it, it crispy outside but still soft inside. If you put some grains in it like white sesame, would be nice.
17/11/2020
Sedap
Saya lebih sukakan perasa plain.rasa yang asli.dan mudah digunakan
12/11/2020
Nice. Easy
Put with egg and chicken breast , cheese. Convenient for children breakfast and healthy
10/11/2020
CEPAT DAN MUDAH DISEDIAKAN
roti dia lembut...selalu sy akan gril dulu sekejab lepas tu br roll dgn sayur dan ayam..sedap tak tau nak habang lah...
08/11/2020
Love
Wrap... Wow, product ini sangat sesuai dengan citarasa saya yang mementingkan kesihatan.. product ini sangat sedap.. boleh dihidangkan dengan pelbagai cara.. saya sangat mengesyorkan product ini kepada sesiapa sahaja diluar sana... 👍👍👍👍👍 🌟🌟🌟🌟🌟
07/11/2020
Mudah dan sedap
Saya dan suami sangat sukakan wrap ini .. mudah diolah dan dipelbagaikan 💕💕💕 yg penting cepat kenyang
06/11/2020
Sedap.
Sedap. Lembut dan anak2 suka. Kawan2 pun dah ikut beli sama Hehe. Terbaik gardenia. Memang sedap
06/11/2020
Easy to wrap ❤️
Wrap adalah makanan terbaik utk diet😻 saya sangat mengesyorkan wrap keluaran terbaru dari gardenia ni sbb rasanya sedap, makan macam tu pun sedap tanpa hangatkan nya. Banyak pilihan juga, serta rasa yang sedap ❤️
28/10/2020
Easy
Tbh I like this since the expired are long and the packaging are friendly to open and close back without having to move the bread to another container. Just this wrap not suitable for something that watery because it is dry. If u cook something watery you better use roti pita better than this.
22/10/2020
Mudah untuk disediakan
Mudah untuk disediakan sama ada sebagai sarapan ataupun makan petang. Sesuai sangat untuk orang yang berdiet. Lebih sihat dimakan bersama salad sayur sayuran atau boleh tambahkan ayam untuk rasa yang lebih enak
20/10/2020
banyak di jual
senang untuk sediakan sarapan dengan wrap ini kerana lembut saja lepas masukkan dalam microwave
18/10/2020
As Easy As 123
Wrap or roll it with anything of your choice and your breakfast, lunch or dinner is ready. I love to have it with beef patty, lots of blackpepper, little chili sauce and fresh butterhead lettuce. You can be creative though by toast it well, roll with banana and coated with dark chocolate. Walla!
18/10/2020
Good
Really recommend with affordable price than the others,makes my breakfast simpler and healthier,really trust gardenia products
17/10/2020
Sesuai untuk menu diet
Roti ni sedap dan mengeyangkan . Sesuai utk menu bagi yang nak eat clean . Makan begitu saja pun sedap !
15/10/2020
Fresh wraps
The wraps are soft and good and does not taste floury. It is easy and convenient to use with affordable price but the only set back is, it is quite difficult to purchase as it does not seem to be available anywhere.

Testers' gallery

Q & A

Have a question about this product? Ask or answer below, and help each other buy better.

Loading...

Similar products