Gardenia NuMee Mee Kuning

4.8 5 0 230 230 Looking for a tasty noodle that's safe to eat? Try Gardenia NuMee Mee Kuning today! Made with high-quality ingredients, this noodle contains no colouring and Boric acid.
Gardenia NuMee Mee Kuning

Reviews

02/06/2022
Mee
Hi, saya suka guna jenama mee ni sebab kurang rasa kapur. Mee nya rasa segar, basuh pun tak perlu lama. Mee ni juga tahan lama, sesetengah jenama lain mudah berkulat namun mee ni tahan lama. Mee nya juga mudah di masak.
31/03/2022
Good product
Never buy other brand after we taste this product.
28/08/2021
Packaging mee kuning terbaik
Packaging Mee kuning yang kemas dan menarik . Mee nya tiada rasa kapur .
25/08/2021
Tak berminyak dan bau kapur
Best guna mee ni, tak terlalu berminyak dan bau kapur macam mee kuning biasa.
28/06/2021
Food lover
Mee lembut sedap dibuat goreng dan pelbagai juadah mee
18/06/2021
mee kuning
mee kuning ini setanding dengan mee kuning biasa tetapi kualitinya lebih baik kerana mempunyai standardnya sendiri.tiada pewarna tiruan dan boric asid.
05/06/2021
Good product
Saya baru try semalam. Selalu beli bihun. Tapi bila masak mee ni rasa best. Tak ada rasa kapur. Akan beli lagi next time.
19/04/2021
Takda bau dan rasa kapur yang kuat
Saya jarang makan mee kuning sebab bau dan rasa kapur kuat sangat. Tapi numee ni takda bau dan rasa kapur. Sedap.
09/04/2021
Good
I mmg suka gila makan mee kuning, tapi dekat kedai sebelum ni kebanyajan brand biasa tu banyak sangat kapur tau and i bilas banyak kali dengan air panas pon still ada rasa kapur tu. Tapi sejak guna yg maggi ni senang sangat sedap pulak tu i suka gila. Dah jadi fav dah dari segala maggi. Sampai mee maggi hihi
06/04/2021
Yummy
Sedap mee dia, rasa manis-manis gandum. Lain dari yang lain rasa dia. Lagi sedap dari mee another brand. Bau soda dia pun tak kuat, bilas sikit je dah hilang rasa soda dan bau soda.
05/04/2021
Tak Rasa Kapur
Sejak gardenia keluarkan produk mee ni saya sekeluarga memang tak pernah beli brand lain dah. Mahal sikit daripada yang ada di pasaran tapi dijamin sedap. Tiada rasa kapur or bau. Dan tak rasa masin bila masak.
18/03/2021
best
this is the best mee kuning product i have ever taste becaus it has no kapur after taste and i really love it
28/02/2021
This product came late for a reason
I think just in 2020 that this product hits the shelves. No weird artificial taste and it lasts longer. Really recommend this.
23/01/2021
Never turn to other Mee Kuning
This is so far the best Mee Kuning I've ever tried. No "kapur" taste, less oily and taste good. Though you have to keep it in room temperature for the best taste. One drawback is the life shelf is short because we need to keep it in room temp. But they overall I'm super satisfied!
11/01/2021
Excellent
This mee kuning is highly recommend to everyone, I was doing a business of selling bakso and I love to use this noodle because it is more natural than other and it didn't have the chalky taste or weird taste ,so that is more healthy for the customer,and it is delicious either with soup or fried

Testers' gallery

Q & A

Have a question about this product? Ask or answer below, and help each other buy better.

Loading...

Similar products