Gardenia NuMee Mee Kuning

4.8 5 0 223 223 Looking for a tasty noodle that's safe to eat? Try Gardenia NuMee Mee Kuning today! Made with high-quality ingredients, this noodle contains no colouring and Boric acid.
Gardenia NuMee Mee Kuning

Reviews

19/04/2021
Takda bau dan rasa kapur yang kuat
Saya jarang makan mee kuning sebab bau dan rasa kapur kuat sangat. Tapi numee ni takda bau dan rasa kapur. Sedap.
09/04/2021
Good
I mmg suka gila makan mee kuning, tapi dekat kedai sebelum ni kebanyajan brand biasa tu banyak sangat kapur tau and i bilas banyak kali dengan air panas pon still ada rasa kapur tu. Tapi sejak guna yg maggi ni senang sangat sedap pulak tu i suka gila. Dah jadi fav dah dari segala maggi. Sampai mee maggi hihi
06/04/2021
Yummy
Sedap mee dia, rasa manis-manis gandum. Lain dari yang lain rasa dia. Lagi sedap dari mee another brand. Bau soda dia pun tak kuat, bilas sikit je dah hilang rasa soda dan bau soda.
05/04/2021
Tak Rasa Kapur
Sejak gardenia keluarkan produk mee ni saya sekeluarga memang tak pernah beli brand lain dah. Mahal sikit daripada yang ada di pasaran tapi dijamin sedap. Tiada rasa kapur or bau. Dan tak rasa masin bila masak.
18/03/2021
best
this is the best mee kuning product i have ever taste becaus it has no kapur after taste and i really love it
28/02/2021
This product came late for a reason
I think just in 2020 that this product hits the shelves. No weird artificial taste and it lasts longer. Really recommend this.
23/01/2021
Never turn to other Mee Kuning
This is so far the best Mee Kuning I've ever tried. No "kapur" taste, less oily and taste good. Though you have to keep it in room temperature for the best taste. One drawback is the life shelf is short because we need to keep it in room temp. But they overall I'm super satisfied!
11/01/2021
Excellent
This mee kuning is highly recommend to everyone, I was doing a business of selling bakso and I love to use this noodle because it is more natural than other and it didn't have the chalky taste or weird taste ,so that is more healthy for the customer,and it is delicious either with soup or fried
29/12/2020
Mee yang kenyal dan tahan lama
Saya sangat sensitif bila berhubung dengan mee sebabnya salah pillih mee saya akan mengalami kencing tak lawas.Sebab mee selalunya akan letak kapur @ air abu untuk kenyalkan mee. Bahan itu yang menyebabkan saya sering kencing tak lawas kalau makan mee sebarangan. Tapi sejak ada Numee ni tak takut nak makan mee sebab tiada bahan yang menyebabkan saya kencing tak lawas. Mee ni saya suka makan dengan makanan berkuah seperti sup dan kari. Kalau buat mee kari wajib ambil Numee ni. Lagi satu tak risau kalau terlebih celur sebab mee nya takkan lembik. Anak-anak pun suka, makan macam tu je pun diorang suka. Mee ni tiada pewarna tambahan @ bahan oengawet. Ini antara sebab mee ni menjadi pilihan hati. Sejak dari mula keluar saya terus beli sehingga sekarang
23/12/2020
口感也很Q弹
基本上我不吃黄面的,但这个Gardenia NuMee Mee Kuning 没有碱水味,而且口感也很Q弹!很好吃!
23/12/2020
Sedap
Saya suka mee kuning Numee kerana tidak rasa lagi bau kapur dan bila di goreng mee Numee tidak kembang..menjadi pilihan kami sekeluarga..
23/12/2020
mmg tk best kalau tk beli
mmg sedap anak2 sy ayah mak sy suami dan jgk adik beradik sy suka kan nya..kurang kapur dan senang di bilas..buat mee ape pun sedap..kalau buat mee kuah lg sedap yummy
10/12/2020
Favourite Mee Kuning
This is by far my favorite mee kuning ever. Typically, mee kuning will have a chalky taste but this mee kuning from Gardenia is free from it. It is quite tasty and easy to cook. It only takes minutes to cook.
09/12/2020
Loveeeee it
Nice product...the colour look natural compare to other brand and make me more confident knowing there's less preservatives and coloring.
03/12/2020
Numee
Mee kegemaran kami sekeluarga,saya suka masak mengunakan numee mee kuning ini mudah didapati..masak mee goreng mamak pun sedap

Testers' gallery

Q & A

Have a question about this product? Ask or answer below, and help each other buy better.

Loading...

Similar products