4.5 5 0 94 94 Garnier Duo Clean Whitening Smoothening Facial Foam cleanses your skin deeply and giving you smoother and fairer skin. It enriched with Grape Extract and Lychee as anti-oxidant power which helps your skin fresh and shiny.
  • 4.5 from
  • 94 Reviews

Reviews

11/09/2017
produk granier sememangnya porpular dan berkesan terhadap wajah. jadi saya ingin mencuba pgranier duo clean whitening untuk membantu memulihkan wajah saya yang berminyak dan jerawat untuk menjadi lebih baik dan berseri.
11/09/2017
Saya dah mencubanya selama seminggu,dan sangat puas hati dengan hasilnya.Garnier Duo facial foam ni sangat bnyak berbuih dan wangi,membersihkan muka sy dgn lebih sempurna.Hasilnya kulit wajah saya kelihatan lebih berseri dan tona semakin sekata dan cerah.Parut jerawat lana juga semakin pudar.Mmg sy sgt syorkan Garnier Duo ni,pilihan yg berbaloi.Harga pun berpatutan.
11/09/2017
i have been using garnier facial wash for so long and never disappointed me at all.. it really suit my sensitive skin
05/09/2017
produk granier sememangnya porpular dan berkesan terhadap wajah. jadi saya ingin mencuba pgranier duo clean whitening untuk membantu memulihkan wajah saya yang kering untuk menjadi lebih baik dan berseri.
21/08/2017
Kulit saya kembali segar dan licing selepas menggunakan Garnier Duo Clean Whitening Smoothening Facial Foam
18/08/2017
Saya belum pernah lagi menchpuba Garnier Duo Clean Whitening Smoothening facial foam. Tapi guna garnier variasi yang lain. Memang ternyata terbaik..
18/08/2017
Saya belum pernah mencuba produk ini. Gambar & ulasannya sangat menarik perhatian untuk saya mencuba. Jika ia berkesan pada kulit saya, saya akan syorkan kepada kenalan & keluarga saya.
09/08/2017
Saya belum pernah mencuba produk ini. Gambar & ulasannya sangat menarik perhatian untuk saya mencuba. Jika ia berkesan pada kulit saya, saya akan syorkan kepada kenalan & keluarga saya.
07/08/2017
The price is valuable and the product is good for my skin
03/08/2017
saya telah banyak menggunakan produk muka untuk mencerahkan kulit muka. diharapkan GARNIER DUO CLEAN WHITENING SMOOTHENING FACIAL FOAM dapat membantu masalah kulit muka saya untuk kembali cerah dan bersih dan juga segar seperti buah !
25/07/2017
With the vitamin contain in mangosteen make me more eager to try this product!
25/07/2017
saya telah banyak menggunakan produk muka untuk mencerahkan kulit muka. diharapkan GARNIER DUO CLEAN WHITENING SMOOTHENING FACIAL FOAM dapat membantu masalah kulit muka saya untuk kembali cerah dan bersih dan juga segar seperti buah ! 😍
24/07/2017
good skin comes from a nice product.i've to try Garnier Duo Clean Whitening Smoothening Facial Foam!!
20/07/2017
Nice packing , I'm sure it's worth the price. Therefore it is Garnier , right?
14/07/2017
I have never seen this product before, but it looks promising. I am interested in trying this product! :D

Testers' gallery

Q & A

Loading...

Similar products