3.9 5 0 20 20 Garnier Pure Active Anti Acne Whitening Facial Foam contains purifying Salicylic Acid to fight off acne, tighten pores and reduces excess oil. A complete solution of efficient anti-bacterial active combined with regenerating HerbaClear™ from blueberry extract to visibly fight 12 signs of acne day after day for a bright radiant skin. Dermatologically tested on Asian acne-prone skin.
  • 3.9 from
  • 20 Reviews

Reviews

18/07/2019
Good product when you're on budget
Living with acne-prone and sensitive skin, this product is my go-to product when I'm on budget. It works good on my skin but I don't really see a huge different on preventing acne. However, it is a good product and it makes my skin feel clean and refreshing after using it but don't put too much expectation on it because it's just a cleanser, meant to clean your face. nothing more.
19/01/2019
Buih banyak
Letak sikit je buih banyak dan mencuci hingga bersih, tiada minyak. Puas mencuci muka dengan cleanser ni. Cuma kulit saya sensitif tidak sesuai kerana membuangkan kulit saya berminyak.
14/12/2018
Good for daily use
Sesuai sebagai pencuci muka harian. Kulit rasa bersih & lembut.
31/10/2018
Garnier
Been using this product for almost a month. It was an okay product, but maybe it didn’t suit my skin type as my skin keep on having tiny bumps. Didnt really work out on my skin.
06/09/2018
Pencuci Muka Terbaik Pernah Guna
Saya dah guna Garnier Pure Active Anti Acne White Oil Clearing Foam selama 2 tahun dan masih menggunakan ia lagi. Sebelum ini susah nak cari produk membasmi jerawat dan pada masa sama mencerahkan kulit. Perkara ini yang buat saya jatuh hati dgn Garnier Pure Active Anti Acne White Oil Clearing Foam. Masalah jerawat semakin berkurangan dan terkawal dan kulit semakin cerah berbanding dulu yang kusam. Ia tidak menjadikan kulit kering selepas guna dan buih yang banyak jadi seronok waktu mencuci muka. Terima kasih Garnier dengan menghasilkan produk ini.
05/09/2018
Biasa je
Bau: a sikit bau wang Texture: thick consistency, pakai sikit je cukup Banyak buih. Jadi best untuk cuci muka. Tapi muka i still berminyak jugak. Just a decent cleansing foam
05/09/2018
Worthy
One of the best products at reasonable price to resist acne. It works beautifully on my skin.
23/08/2018
Effective result
i guna pencuci muka ni when i was in Boracay for vacation. Yeahh cuaca mmg panas and i just purchase the small size sbb nak pakai beberapa2 hari je kat sana.. kulit rasa lembut even bawah terik matahari.. kotoran muka hilang bila lepas guna..and kulit muka rasa cool je..
15/03/2018
Best sangat guna this Garnier Pure Active Anti Acne White Oil Clearing Foam.. Buih banyak and lembut je.. Sesuai giler dengan kulit.. After 2 month guna, acne dngn kulit berminyak dah kurang.. Rasa segar and yakin untuk berdepan dengan kawan-kawan kolej
20/01/2018
can be used for regular wash but not for deep wash. not suggesting for removing heavy makeup
13/01/2018
This has a nice smell, and it has a lot of foam. A good product to use when you want a face without acne. :)
10/01/2018
This makes my face clean, smooth and now I've had no acne for a while.
28/12/2017
Good cleaning product and have nice smell(^_^) . good for oil skin like me.. my skin feel fresh and more bright after used it.
08/11/2017
It really suitable for my oily skin. The best part when it gives you a cooling and fresh sensation.
08/11/2017
Produk penjagaan muka yang sgt bagus. Disarankan bagi semua yang selalu mengenakan solekan.

Q & A

Loading...

Similar products