4.8 5 0 44 44 Make Heads and Shoulder Supreme Moroccan Argan Oil Shampoo and Conditioner your next favourite shampoo for your hair condition. Formulated with the essence of the beneficially-nutritious Argan Oil, keep your gorgeous hair lusciously soft, hydrated and dandruff-free.
  • 4.8 from
  • 44 Reviews

Reviews

12/12/2018
Gatal kepala hilang
Kulit kepala saya mengalami masalah kulit gatal disebabkan kelemumur. So sister in law suggest guna produk heads & shoulder sebab bagus untuk mengatasi masalah kulit kepala saya. Alhamdulilah lepas guna nampak perubahannya.
12/12/2018
Saya nak produk ni
Saya suka produk ni tak ada lagi kelumumur,gatal-gatal
11/12/2018
Shampoo terbaik
Sy sgt sukakan shampoo ni sbb rasa gatal dkt kepala hilang dan membuatkan rambut sy lembut dan wangi
8/12/2018
sangat puas hati
syampoo nih best weh..tau sebab apa? sebab dia wangi x buatkan rambut kita jadi kering atau pun rosak. bau tahan lama gila kalau pakai time kepala gatal lagi sempoi.. rasa best ja.. rambut jadi lembut , besinar dan yang penting x rosak dan wangi jer
2/12/2018
Sesuai untuk kulit kepala berminyak
Bagi mereka yang mempunyai masalah kulit kepala dan kulit muka berminyak, shampoo ini sangat sesuai digunakan. Kulit kepala akan jadi segar dan wangi.
27/11/2018
Great product
Menjadikan rambut lebih wangi, lembut dan mudah diurus. Pembelian yang sangat berbaloi.
24/11/2018
Good product!
Produk ini sgt berkesan.. rambut lebih lembut dan senang utk disikat.. love it!
23/11/2018
Terbaik
Kembali menggunakan produk ini setelah melihat banyak positif review. Memang terbaik. Tak rugi beli.
21/11/2018
Anti dandruff
Cleans dandruff and cleans the hair. Does not sticky or leaves unpleasant smell on the hair
21/11/2018
OK but Greasy
I bought this set once. The smell is very nice, my hair feels soft afterwards. But the conditioner is too greasy. The conditioner bottle feels cheap too. It crumbles too easily. Now i have a misshapen bottle of conditioner at home. It makes getting the product out difficult. Shampoo was ok. I'm back to Head & Shoulders Cooling Menthol shampoo conditioner now.
20/11/2018
berbaloi
dah guna hampir sebulan. suka bau die yang sangat mengujakan. rambut jadi lembut, lebat dan bersinar. dapat mengurangkan keguguran rambut dan mengurangkan masalah kegatalan kulit kepala.
19/11/2018
hair and shoulder
very good and soft.i like this product .thankyou hair and shoulder.
19/11/2018
UNEXPECTED LOVE
I always associate head & shoulders with dandruff or problem hair, however this felt really luxurious, left my hair feeling and smelling great! It was lovely to use, and I would buy this over and over again! It feels like it is a really expensive brand, when it is not! Loved it. Yes, I recommend this product!
18/11/2018
my shampoo
smooth hair glow,awesome fragrance,i always use this
18/11/2018
Best 5 star
Seriously guna shampoo ni memang segar kepala. Kurang sikit kelemumur kat rambut ni.. saya sangat sure kan semua guna

Q & A

Loading...

Similar products