4.8 5 0 61 61 La Cremeria Hazelnut Chocolate Fantasy Ice Cream is an intense fusion of rich chocolate and vanilla flavored ice cream sprinkled with roasted peanuts and delicious hazelnut fudge to fulfill your deepest fantasy.
LA CREMERIA Hazelnut Chocolate Fantasy Ice Cream
  • 4.8 from
  • 61 Reviews

Reviews

20/02/2021
Taste
Pernah beli and try, sedap lah jugak rasa dia. Cuma rasa dia macam overrated, sebab ada je aiskrim lain yang lagi worth the price (for me). Recommended to those who really love hazelnuts.
18/02/2021
sangat sedap
CREMERIA confirm puas hati worth it sedap, terasa kacang dan coklat yg sedap
10/02/2021
Ice cream time!
Very worth the price! Taste so good. Definitely will repurchase.
05/02/2021
Superb!
Rasanya yang samgat sedap. Tidak perlu berbelanja mahal untuk makan aiskrim yang sedap. Setiap sudu mesti ada kacang hazelnut. Nestle tidak kedekut dalam memberikan kepuasan luar biasa bagi setiap pelanggannya.
03/02/2021
Delicious
I like it's taste so much, it has mix the hazelnut,so healthy.
11/01/2021
Repeat beli
1 famili suka aiskrim ni. Xlama letak dalam peti sejuk dah habis. Memang repeat banyak kali beli sebab sedap.
10/01/2021
The chocolate wasnt aromatic enough
The taste is great as usual, but Vanilla wasnt very good. The texture is nice, i like the hazelnut as well. But i will choose the previous flavour over this, a bit too sweet for me. I wont recommend much on this, but yes for the others flavour
05/01/2021
Rasa enak sangat
haritu beli kat supermarket ,sekali rasa memang sedap sangat !!! korang mesti cuba anda rasa tauuu
04/01/2021
Enak dimakan begitu sahaja
Sedap rase macam nk beli lagi haritu first time beli mase dekat supermarket.ni honest review sebab beli sendiri tau bukan dari home tester..Kalau boleh tambahla perisa lain lagi heheh
04/01/2021
For Nutty Lover
If you are a fan of nuts... This is the perfect icecream for you. You can taste the real hazelnut and it taste.
03/01/2021
Sweetness just nice for me.
Is my type of ice cream, not so sweet. Love the hazelnut favorite.
31/12/2020
Sedap sangat
Memang suka sangat aiskrim ni sebab rasa die macam melting dalam mulut.. Kalau stress kat opis dapat benda manis macamni rasa satisfied! Feel makan aiskrim tu terasa macam makan aiskrim me mahal la walau aiskrim ni boleh di consider murah dengan taste dia yang sedap gila tu..
31/12/2020
Ais krim yang sangat sedap !
Mula2 tengok iklan, terus rasa nak cuba. Sedap sangat. Satu keluarga suka. Sekali hadap, terus licin. Adunan rasa yang lazat, ada kekacang & tekstur yang lembut. Buat
31/12/2020
Good taste of ice cream
The ice cream taste really good yet not that sweet compare to some other brand, good match to eat with a waffle cone, suit for kids too, its worth the price.
30/12/2020
So sweet
Sedap sgt².. my fav.. Tak rugi beli dan cuba.. Bermcm² perisa ada..

Testers' gallery

Q & A

Have a question about this product? Ask or answer below, and help each other buy better.

Loading...

Similar products