5 5 0 23 23 <p><ul><li>Light and Comfortable</li> <li>Easy to wear and change</li> <li>Powerful absorption</li> <li>Soft and Stretchable</li></ul></p>
  • 5.0 from
  • 23 Reviews

Reviews

09/11/2017
I rate this product a five star they are really good
05/10/2017
Saya mencuba pants ni selama dh hampir 1 bulan kepada ayah saya.Mmg sgt berkualiti,sgt selesa pakai dan x meninggalkan kerengsaan pada permukaan kulit.Sangat senang dipakai hanya sarungkan,ayah saya pun suka pakai,rasanya seperti memakai seluar dalam kerana ia ringan dan selesa.Paling suka kerana pants Lifree ni x mudah bocor,pantas mnyerap walaupun aliran banyak dan mudah untuk menukar lampin.Mmg berbaloi untuk dibeli,harga pun berpatutan.
19/09/2017
kadar penyerapan yang sangat baik dan tidak berlaku kebocoran untuk orang dewasa.
15/09/2017
Ringan dan selesa serta mudah di pakai walau di mana jua dan penyerapan yang sangat sempurna!
10/09/2017
Memang mudah dan ringkas. Menjimatkan masa kerana hanya sarungkan sahaja. Tak perlu susah payah serta risau tertanggal tape seperti yang biasa. Aktiviti harian jadi lebih mudah dan selamat.
09/09/2017
5 bintang untuk produk ini, sangat selesa seperti seluar dalam.. yang pasti tidak bocor bile memakainya
05/09/2017
Ibu saya amat selesa menggunakannya. Dia berpuas hati.
25/08/2017
Sangat selesa dengan daya serapan yang baik. Saya pasti akan menggunakannya.
24/08/2017
Lifree Ultra Slim Pants sangat bangus dengan penyerapan yg sngt sempurna...
09/08/2017
I rate this product five stars for its comfortability . Worth the try :)
09/08/2017
I never saw this brand before as my mother in law is using Tena adult diapers. We would like to try new product that offer cheaper price and good quality. We also planning to change to Tena pant diapers but its very expensive, why not we try on Lifree and if the product is good, don't worry, people will look for it. :)
07/08/2017
I rate this product a five star they are really good
20/07/2017
I rate this product five stars for its comfortability . Worth the try :)
13/07/2017
Produk ini sangat bagus. Rasailah sendiri kualitinya.. Saya bagi 5 bintang
21/06/2018
Lebih berkualiti dan mampu memberikan keselesaan berpanjangan kepada datuk saya

Testers' gallery

Q & A

Loading...

Similar products