4.7 5 0 67 67 No other mouthwash is more complete than LISTERINE® TOTAL CARE Mouthwash when you need the big, whole-mouth-cleaning gums rinse that prevents cavities, restores minerals to enamel, strengthens teeth, kills bad-breath germs and freshens breath.
  • 4.7 from
  • 67 Reviews

Reviews

3/7/2019
Listerine
Listerine merupakan produk yang diperakui berkualiti dalam penjagaan mulut. Kerja yang perlu berjumpa dengan client mendorong saya menggunakan produk ini. Bila guna memang nafas rasa segar. Jadi akan membuatkan saya lebih rasa confident untuk berjumpa client.
13/5/2019
Membantu mengurangkan sakit gigi
Kmi sekeluarga menggunakan ni,sy melatih anak anak sy (umur 7thn ke atas yg pandai kumur je)mengunakn Selepas memberus gigi,terutama pada waktu malam dan jika mereka mengadu sakit gigi.
25/2/2019
Improve oral health
After using this mouthwash,my gem condition is obviously better than before n it also makes me feel refreshing after used.
15/2/2019
LISTERINE
menyegarkan mulut dan memberikan keyakinan setiap kali berhadapan dengan orang
8/2/2019
TIDA LAGI MULUT BERBAU
Bagus la Listerine yang total care nie, memang mulut suamiku yang perokok tegar nie, tak berbau rokok nya.
27/11/2018
Good
纯粹分享自己购买使用后的感觉,不是尝试了sample后而分享。有效的消除引起口臭的细菌,保持口气清新。相信它比其他的系列更加全面,所以选择尝试。
24/11/2018
review
nafas segar je.. xda bau mulut sangat .. tahan lama
23/11/2018
Sentiasa yakin
Listerine® Total Care ternyata menyelamatkan rutin harian memandangkan saya merupakan seorang yang berkerjaya dan sentiasa berhubung dengan kakitangan serta orang ramai. Saya berasa lebih yakin dan segar untuk berkomunikasi sekaligus meningkatkan lagi produktiviti dan mutu kerja saya.
19/11/2018
Awesome
Best. Tak meninggal kan kesan pedas dan berangin yang melampau . Just nice je. Bau pun best. Recommended
17/11/2018
Best
Sangat best, mulut tidak terasa pedas dan panas, menghilangkan bau mulut dan mulut terasa segar sepanjang hari.Ianya lebih lembut berbanding perasa asal.
1/10/2018
Listerine total care
Membersih dan menyegarkan bau mulut .nafas lebih wangi
30/9/2018
Great product
After brushing my teeth, I like to gargle with this mouthwash. It leaves my mouth healthy and feeling fresh.
26/9/2018
Best Oral wash
One of the best oral wash I ever purchased. This oral wash is quite gentle compare to the original flavor.
12/9/2018
Listerine
Fall in love with this product. Keep it up listerine
10/9/2018
Best mouthwash
I really like how it makes my mouth squecky clean and smell fresh! My breath also become better and less smelly. Worth to buy!

Testers' gallery

Q & A

Loading...

Similar products