4.5 5 0 106 106 Mamee Monster Biskidz is a biscuit made out of wheat. It contains DHA and various vitamins. Try this light and crispy biscuit now! Convenient pack and you have get it everywhere everytime!
  • 4.5 from
  • 106 Reviews

Reviews

6/9/2019
Sedap gilerrrrr
Sedap giler makan tak boleh stop. Flavor chocolate pun sama.. cuma kalau boleh kurangkan masin yg seaweed ni barulah sesuai untuk anak2.
15/8/2019
biskut mamee
anak saya sukakannya lebih-lebih lagi perasa seaweed dan juga susu
15/8/2019
Biskut yg sedap
Sesuai dinikmati bersama ahli keluarga... sedap.. ank2 sgt sukakan snek ini...😉
18/7/2019
I feel like a happy kid
Try this with my little cousin and I ended up eating em all. It tastes great and it's not hard to bite and chew. It can be easily eaten by kids.
15/6/2019
Insert Creative Title Here
My whole family loves it, it's cheap, contains healthy ingredients along with DHA! Serves as a good snack for the kids to take to school. <3
23/5/2019
Mamee Seawead
Mamee Seaweed agak bagus kerana berasaskan sayur sayuran. Ianya mudah didapati dan agak menyenyangkan.
12/4/2019
Sedap
Bukanbsahaja ank2 suka... kita dewasa suka rasa sedap nau.... Harga murah lah... so ok lah
9/4/2019
MAMEE BISKIDZ
Biskut yang sedap dan bagus kerana mengandungi kandungan DHA. Anak pun suka!
3/4/2019
Biskut kegemaran anak
Rasanya sangat sedap & berbaloi dengan harga. Anak saya sangat menyukai Mamee Monster Biskidz..:)
18/2/2019
HIDANGAN SARAPAN PAGI ANAK SAYA
Momee Monster Biskidz dijadikan hidangan sarapan pagi anak saya setiap hari.
13/2/2019
Mamee Monster Biskidz
snek yang disukai oleh anak2 saya sedap, mudah didapti di kedai runcit
26/1/2019
Mamee Monster
Taste great with affordable price. It is filling as well hence it is a great choice for a quick breakfast and did I mentioned that it comes with DHA and multiple vitamins?
25/1/2019
Mamee monster biskut
Smell good, Melt in mouth, light and smooth texture. All 3 flavor taste good to me, but i still like the original one the most
17/1/2019
sedap
rasanya yg sedap dan mengenyangkan. sesuai untuk dibawa ke mana shj
27/11/2018
Mudah dibawa
Saya mengemari Mamee Monster Biskidz kerana dia sangat sedap dan compact utk dimakan dan dibawa kemana2 .. Ianya ranggup dan amat sesuai utk kanak2 makan termasuk y dewasa :D

Q & A

Loading...

Similar products