4.5 5 0 108 108 Mamee Monster Biskidz is a biscuit made out of wheat. It contains DHA and various vitamins. Try this light and crispy biscuit now! Convenient pack and you have get it everywhere everytime!
  • 4.5 from
  • 108 Reviews

Reviews

06/11/2019
monster sedap
mamee monster biskidz sangat sedap, di gemari eloh anak anak yang memilih bab makan, mengenyangkan dan berkhasiat.. tidak mengandungi terlalu banyak bahan perisa yang tak baik
03/11/2019
Anak-anak saya suka rasanya
Kali pertama saya merasa biskut ini bila diberi oleh sepupu saya,pada mulanya saya cuma lihat saja sebab saya rasa biskut ini hanya untuk kanak-kanak sahaja tapi bila dimakan terasa sedap pulak,anak-anak memang sangat mengemarinya
06/09/2019
Sedap gilerrrrr
Sedap giler makan tak boleh stop. Flavor chocolate pun sama.. cuma kalau boleh kurangkan masin yg seaweed ni barulah sesuai untuk anak2.
15/08/2019
biskut mamee
anak saya sukakannya lebih-lebih lagi perasa seaweed dan juga susu
15/08/2019
Biskut yg sedap
Sesuai dinikmati bersama ahli keluarga... sedap.. ank2 sgt sukakan snek ini...😉
18/07/2019
I feel like a happy kid
Try this with my little cousin and I ended up eating em all. It tastes great and it's not hard to bite and chew. It can be easily eaten by kids.
15/06/2019
Insert Creative Title Here
My whole family loves it, it's cheap, contains healthy ingredients along with DHA! Serves as a good snack for the kids to take to school. <3
23/05/2019
Mamee Seawead
Mamee Seaweed agak bagus kerana berasaskan sayur sayuran. Ianya mudah didapati dan agak menyenyangkan.
12/04/2019
Sedap
Bukanbsahaja ank2 suka... kita dewasa suka rasa sedap nau.... Harga murah lah... so ok lah
09/04/2019
MAMEE BISKIDZ
Biskut yang sedap dan bagus kerana mengandungi kandungan DHA. Anak pun suka!
03/04/2019
Biskut kegemaran anak
Rasanya sangat sedap & berbaloi dengan harga. Anak saya sangat menyukai Mamee Monster Biskidz..:)
18/02/2019
HIDANGAN SARAPAN PAGI ANAK SAYA
Momee Monster Biskidz dijadikan hidangan sarapan pagi anak saya setiap hari.
13/02/2019
Mamee Monster Biskidz
snek yang disukai oleh anak2 saya sedap, mudah didapti di kedai runcit
26/01/2019
Mamee Monster
Taste great with affordable price. It is filling as well hence it is a great choice for a quick breakfast and did I mentioned that it comes with DHA and multiple vitamins?
25/01/2019
Mamee monster biskut
Smell good, Melt in mouth, light and smooth texture. All 3 flavor taste good to me, but i still like the original one the most

Q & A

Loading...

Similar products