4.5 5 0 109 109 Mamee Monster Biskidz is a biscuit made out of wheat. It contains DHA and various vitamins. Try this light and crispy biscuit now! Convenient pack and you have get it everywhere everytime!
Mamee Monster Biskidz
  • 4.5 from
  • 109 Reviews

Reviews

20/01/2020
Like it
Like the taste of it & the cookies are thin which make it easy for my daughter to eat.
01/01/2020
Love love love
I really love this biscuit . The taste really suit me well . Its thin and easy to eat . You should try if you havent tried it yet . 👍👍
31/12/2019
enak
sedap dimakan kerana perisa yang lazat.ia amat disukai oleh kanak-kanak
28/11/2019
Murah dan sedap
Bkn anak2 ja yg suka, sy pn suka mkn biskut ni. Nipis dan rangup. Senang nk mkn. Semua perisa sedap. Anak2 plg suka seaweed dan susu. Murah dan sng nk beli. Bahan2 lain dh bagus cuma kalau takda msg lagi bagus.
18/11/2019
strong flavor of MSG
i am aware that this product is seaweed flavor but the MSG taste is too strong.
06/11/2019
monster sedap
mamee monster biskidz sangat sedap, di gemari eloh anak anak yang memilih bab makan, mengenyangkan dan berkhasiat.. tidak mengandungi terlalu banyak bahan perisa yang tak baik
03/11/2019
Anak-anak saya suka rasanya
Kali pertama saya merasa biskut ini bila diberi oleh sepupu saya,pada mulanya saya cuma lihat saja sebab saya rasa biskut ini hanya untuk kanak-kanak sahaja tapi bila dimakan terasa sedap pulak,anak-anak memang sangat mengemarinya
06/09/2019
Sedap gilerrrrr
Sedap giler makan tak boleh stop. Flavor chocolate pun sama.. cuma kalau boleh kurangkan masin yg seaweed ni barulah sesuai untuk anak2.
15/08/2019
biskut mamee
anak saya sukakannya lebih-lebih lagi perasa seaweed dan juga susu
15/08/2019
Biskut yg sedap
Sesuai dinikmati bersama ahli keluarga... sedap.. ank2 sgt sukakan snek ini...😉
18/07/2019
I feel like a happy kid
Try this with my little cousin and I ended up eating em all. It tastes great and it's not hard to bite and chew. It can be easily eaten by kids.
15/06/2019
Insert Creative Title Here
My whole family loves it, it's cheap, contains healthy ingredients along with DHA! Serves as a good snack for the kids to take to school. <3
23/05/2019
Mamee Seawead
Mamee Seaweed agak bagus kerana berasaskan sayur sayuran. Ianya mudah didapati dan agak menyenyangkan.
12/04/2019
Sedap
Bukanbsahaja ank2 suka... kita dewasa suka rasa sedap nau.... Harga murah lah... so ok lah
09/04/2019
MAMEE BISKIDZ
Biskut yang sedap dan bagus kerana mengandungi kandungan DHA. Anak pun suka!

Q & A

Loading...

Similar products