4.7 5 0 79 79 MamyPoko Air Fit pants fit closely around the thighs and leaving no gap for leakage. It has the soft stretchy material that can fit around the waist to protect from the leakage at the same time your kid can move freely.
  • 4.7 from
  • 79 Reviews

Reviews

27/08/2019
great
anak saya sangat aktif sehingga hendak pakai pampers pon susah. tapi lepas saya try mamypoko pants kerja saya menjadi senang. sambil berdiri pon boleh pakai dan tak mudah bocor.
26/06/2019
Perfect FIT!
I love the softness on my daughter's skin. The curve fit really well on my daughter's big thigh perfectly. And most o all, I never had any leakage experience. Beautiful design too!!
21/02/2019
tiada kebocoran
MamyPoko Air Fit pants bagus kerana sepanjang anak menggunakan tak pernah mengalami kebocoran sebab ia muat kemas di sekeliling peha .
12/02/2019
good
saya menggunakan mumy poko utk kedua anak saya. mereka selesa, dan sentiasa kering! bila berjalan seharian, saya tidak risau jika terlupa untuk salinkan pampers anak dengan produk ini. terbaik!
28/01/2019
MamyPoko Air Fit pants
saya pernah mencuba mummy poko air fit pants bagusnya pants ni ialah mudah dibuka dan dipakai..bila pampers ni penuh pants tidak bocor tetapi harganya agak mahal dari pants2 yang lain. tidak mampu untuk pakai lama...
18/01/2019
Good product
It's quite pricey but it's good for your child with great absorption and can sustain all night long without leaking.
07/01/2019
Sangat selesa
Anak buah saya guna pampers ni pada waktu siang tak mudah bocor dan sangat selesa
14/12/2018
Good product quality!
Anak saya pakai since newborn until now! Sangat bagus dari segi kualiti.
10/12/2018
perhaps the staple for every child
diapers are perhaps the staple for every child in Malaysia. The brand value is exceptionally strong and the trust factor amongst mothers is unparalleled. Honestly, there’s nothing much to review on Mamypokos as they work great. The fit is good, the load-taking ability is fantastic and the nighttime reliability is also great. But I guess the most important thing to take note on Mamypoko is the price. During regular non-promotional/sales times, Mamypokos can be quite pricey. But during promotional periods, Mamypokos can be bought at a cheaper price if you’re buying two or three packs at once. The only tiny annoyance I have though is the bulkiness. If you’re planning to doll-up your daughter with close-fitting outfits, then the area between the legs will tend to look a bit puffy.
08/12/2018
size xl
ank saya kerap kencing tp air kncg nya xbyk so sesuai dgn diapers pants ini sbb boleh menyerap dgn baik dn ambik masa yg lama serta xbocor
01/12/2018
Air fit pants
Anak-anak saya sememangnya tidak biasa memakai disposable pants kerana struktur tubuhnya yang kurus, lebih-lebih lagi bahagian peha & kaki, sehingga menyebabkan air senang tembus & meleleh keluar dari lampin pakai buang tersebut.
30/05/2018
Harga mahal tapi kualiti sangat-sangat tip top. Sekarang anak saya tidur lena setiap malam kerana pampers mamypoko boleh menyerap kencing yang banyak.
13/03/2018
Harga agak mahal tetapi kualiti memang sangat memuaskan.
28/10/2017
Memudahkan para ibu yang kesuntukan masa. Sarungkan pada anak jer. Lembut pada kulit. Cepat serap. Tak bocor seperti jenama lain. Jimat.
19/10/2017
pants yang super duper best. selesa untuk my baby, tidak mudah bocor, kemas dan senang dipakai. very recommended.

Q & A

Loading...

Similar products