4.4 5 0 15 15 Maybelline Hyper Tight Liner will let you easily achieve sensationally refined eyes with its first angled liner with the ultra-fine flexi tip that draws tighter to your lash line for the most refined impact.
Maybelline Hyper Tight Liner
  • 4.4 from
  • 15 Reviews

Reviews

28/10/2020
Good
I really like this eyeliner because it last for 24 hours and it doesn’t smudge at all. U can wear it as ur daily basic makeup and it will make u look stunning all day. So I really recommended this product if u want to grab it. The price is really good with this kind of product
26/10/2020
pen is too narrow, lid cover problem, less ink
1. the eyeliner pen is quite narrow. make me hard to draw on my eye 2. the lid cover should change from twist lid to push-pull lid cover. Sometimes i forgot to fully close the lid, then the eyeliner became dry. Thats why i just throw it. 3. the ink is not really matte. need to apply many times to make it really black
01/10/2020
Cantik dan senang pakai
Sangat cantik bila dipakai dan mudah ditanggalkan bila dicuci tidak hitamkan bawah mata yang paling best mata jadi cantik
29/01/2019
eyeliner maybelline
saya pernah mencuba eyeliner nie tapi bila lama2 eyeliner ni akan menjadikan bawah mata kita hitam..tapi not bad la price dia ok.
13/01/2019
Eyeliner
Sangat best..senang guna sbb bentuk serong mcm tu. Sebelum guna yang sharp tu wrna kuning. Yg ni lg best sng apply kat mata. Warna hitam tu pekat. Very recommended
18/11/2018
Great for me
the thick brush easy to use and great for beginner like me, make my eyeliner on point like a pro 😜😁
03/08/2018
Maybelline Hyper Tight Liner dapat membentuk alis Mata dengan sempurna kehalusannya matanya memudahkan lagi penggunaannya, bugus untuk new biginer.
24/06/2018
Best
bentuk yang pelik tapi senang untuk di gunakan . "on point" pada mata . garisan mata mudah di lukis tanpa meninggalkan kesan comot. mudah di tanggalkan (dgn ,mengunakan make up remover )
21/06/2018
mmg mudah digunakan plus ianya tahan lama pada kulit, mudah ditanggalkan dgn makeup remover. mmg berpuas hati la... seronok makeup musim raya ni
16/05/2018
The first time using it a bit odd but it great to use as thin stroke eyeliner. Great for beginners to use..🤣 🤣
06/04/2018
Mudah digunakan ketika dilukis dan berus yang sangat lembut. Tak rugi kalau beli pun.
02/02/2018
MULA2 TENGOK MACAM PELIK, TAPI BILA NAK PAKAI ,YA ALLAH SENANG GILER NK BENTUK..RUGI SIAPA YANG TAK PAKAI
16/01/2018
Memang sangat suka. Long lasting dan tak tanggal even air mata keluar 😘
18/12/2017
Senang apply..mata jadi lebih besar..yg penting tahan lama..
13/12/2017
The first time using it a bit odd but it great to use as thin stroke eyeliner. Great for beginners to use..🤣 🤣

Q & A

Have a question about this product? Ask or answer below, and help each other buy better.

Loading...

Similar products