4.8 5 0 75 75 Introducing the new Milo Protein Up, the power-packed Milo that's crafted specially for adults who seek high-protein products for their diet. Fit for your on-the-go lifestyle, this ready-to-drink Milo gives you the nutritious energy you need to get you ready for the day.
Milo Protein Up
  • 4.8 from
  • 75 Reviews

Reviews

25/06/2020
Sedappppp
Saya dah cuba yang ini sangat sedap masih tak lari rasa milo tu yang paling penting. Rasanya juga tak terlalu pekat sedap diminum bila sejukkk. Saya dapat produk ni masa event
06/06/2020
Peminat Milo
Sangat suka. Bukan sahaja badan kekal sihat dan aktif, rasa yang autentik memang tiada tandingan jenama minuman coklat yang lain. Bila dah ada dalam botol macam ni, lagi senang. Simpan dalam peti dan sedia untuk diminum.
13/03/2020
Energy booster
All nutrition in one drink..that help me get enough protein and it so delicious.It is also as my energy booster to get ready in my buzy life style.I loved it so much the taste just perfect for me
09/03/2020
Rich in taste
The Milo Protein Up is very rich. My family members are prefer the normal which taste less sweet.
21/01/2020
Minuman tenaga 💚
Milo Protien Up sangat membantu saya apabila seharian bekerja. Dengan pengambilan minuman Milo Protien Up, saya dapat recharge semula tenaga saya dan membuatkan saya fokus bekerja sepanjang hari. Sekarang saya tidak bimbang jika lapar dan lesu. Dengan adanya Milo Protien Up, kerja sajya menjadi mudah dan saya dapat menjimatkan masa.
03/12/2019
lebih bertenaga
milo menjadi pilihan utama saya dan anak-anak. Bagi milo protein up sangat lah sesuai dengan anak saya yeng selalu bersukan. banyak meningkatkan ketahanan dan memberikan anak saya lebih bertenaga
03/12/2019
fav my all family
semua keluarga saya suka sgt milo dari dulu hingga sekarang ... walau pernah cuba jenama lain ... tapi milo tetap menjadi kesukaan kami terutama pd rasa yg sgt sedap dan memberi tenaga
02/12/2019
Favourite drink ever
Me and my kids really love this drink. It’s a very nostalgic drink from my childhood.
30/11/2019
Energy in the morning
I love to take this drink in morning or while I'm doing my office work. It helps me being awake and energetic the whole time.
19/11/2019
Milo Protein Up
Milo memang favourite. Seminggu sekali mesti akan singgah kedai beli. Menjadikan saya lebih bertenaga untuk lakukan kerja harian.
15/11/2019
MILO FOR LIFE!
I prefer Milo Protein UP bottle rather than the can one. First, because the bottle one is richer and has absolutely the same taste as the Milo truck. I would love to recommend to everyone!
14/11/2019
MILO PROTEIN UP BOTTLE
Rasa sangat sedap dan pekat. Anak memang penggemar milo.
07/11/2019
FAV BRAND FOR MALAYSIAN
My son love to drink MILO. Especially this bottle convenience to him to carry.
02/11/2019
Terbaik
Tiada air milo lain yang mampu menandingi milo ready to drink. Taste sama seperti lori-lori milo yang hadir ketika kita di zaman sekolah dulu. Sengap sedap, menyelerakan. Dan semestinya terbaik kerana my spouse working in Nestle. Yeahhh!!!
29/10/2019
Bertenaga sepanjang hari 😘
Selepas meminum air milo ini sy lebih bertenaga. Dan ia mempunyai khasiat yg byk utk tubuh badan.

Q & A

Loading...

Similar products