4.6 5 0 56 56 Explore a different flavour from the usual Munchy's 7 Days Croissant. Loaded with premium corn cream filling in the centre and coated with soft croissant pastry, get your day moving in the most delicious way.
Munchy's 7 Days Croissant with Corn Cream Filling
  • 4.6 from
  • 56 Reviews

Reviews

22/02/2020
Munchy's 7 Days Croissant
Memang sedap..setiap kali beli mesti kena beli banyak 1 tak cukup..
17/02/2020
Corn
Rasa jagung agak menyerlah.. tasty corn taste..agak sedap cuma selepas beberapa kali makan agak muak dgn rasa croissant yg kuat.. dlm byk2 perisa yg agak sedap jagung dan coklat, jika perisa dan tesktur croissant itu sendiri diperbaiki tentu akan bg 5 bintang.
14/02/2020
delicious filling
i love this croissant from way before. when they introduce this new product i quickly tried. i definitely love the taste. well, definitely because the filling is delicious! u guys need to try this too :)
02/01/2020
Greasy bun
I always like creamed corn but I found this corn cream filling is greasy and the bun is oily. Maybe I should heat it up before eating.
31/12/2019
kurang digemari
anak saya telah mencubanya tetapi dia tidak berapa gemarkan intinya.lebih enak inti coklat dan strawberry
27/12/2019
Munchy's 7 Days Croissant with Corn Cream Filling
Munchy's 7 Days Croissant with Corn Cream Filling sangat sedap tidak terlalu manis, sesuai untuk semua golongan..
20/12/2019
1st sour taste corn filling bread I ever tried.
All the corn cream breads that I tried are sweet and creamy but this is the most disappointing one. It tastes sour and the bread is too soft. Croissant should be a bit crunchy.
10/12/2019
roti ringan yg sgt sedap
saya suka croissant cream jagung, mengenyangkan dan pek yang sangat kemas dan cantik.
05/12/2019
Sedap
Saya lebih suka inti coklat di dalam..tapi perisa yg ni jugak sedap
28/11/2019
👍
Saya sangat menyukainya! Rasa yang sedap sesuai dengan saya.
27/11/2019
Sedap
Saya makan krim Jagung. Roti sangat lembut. Krimnya juga lemak berkrim. sedap betul. Terbaik...
22/11/2019
lembut dan sedao
ia berbeza dengan roti lain . Di pasaran kan banyak jenis jenis roti dan krim kan . Tapi yang ni berbeza sebab dia croissant so dia ada mcm lapis lapis kat dalam . Inti dia pun sedap . Ni memang kegemaran suami saya ni .
22/11/2019
Sangat sedap
rasanya lebih sedap jika dibandingkan dengan produk lain..maaf ya (gardenia) 7days roti nya sangat lembut dan rasanya lebih sedap!
22/11/2019
Pretty Nice
When it released, I keep have it for almost a week. The bun is soft, and totally different with others. But after a year, and I realize the corn, chocolate (jam) inside become little than before, the price increased slightly. Overall is ok compare to others.
18/11/2019
Delicious
Bun too soft and cream not too sweet...size of the bun also average and the price also affordable..

Q & A

Loading...