Nescafé Gold Cappuccino Ice Cream

4.4 5 0 13 13 The perfect balance of soft and creamy vanilla ice cream, coated in rich and smooth Nescafé Gold coffee.
Nescafé Gold Cappuccino Ice Cream

Reviews

29/06/2022
Sedap
Sedap mix with vanilla and coffee. Not real fan coffee person. But worthy to try. Rasa coffee dia sedap mcm minum te real nescafe
29/06/2022
Love at first bite
For me tak pahit!!! Ada orang cakap pahit. The flavour is good. Well blend. Memag sedap sangat. Tak terlampau manis sebb balance dengan rasa pahit nescafe
29/06/2022
Best Coffee ice cream eger
Love the combination between cuppuccino and vanilla. Had a soft texture and very sweet.
27/06/2022
So creamy
Walaupun bukan peminat tegar coffee. Tetapi rasa combination antara vanilla Dan coffee amat sedap sekali
26/06/2022
Nescafe gold ice-cream
Tak minat minum coffee, tapi ice-cream nie not bad laa.. Sedap
24/06/2022
Manis sangat
Rasanya terlalu manis buat saya dan kurang rasa kopi. Lebih kepada rasa tiramisu tanpa kopi berbanding rasa cappuccino.
23/06/2022
Hebat
Sebagai seorang pengemar coffee,rasa ais krim Nescafe Cappuccino ini memang sedap dan rasa coffee yang premium..Saya akan jadikan ia sebagai pencuci mulut saya yang mesti dinikmati sentiasa..
23/06/2022
Great tasting coffee ice cream
If you love coffee and ice cream, this is a great choice for you. It is tasty and creamy with a hint of coffee. Overall, a nice and tasty dessert recommended for coffee lovers.
22/06/2022
Sedap
Sedap aiskrim ni.. ok bagi peminat nescafe sebab rasa kopi dia.. lembut x manis sgt
14/06/2022
premium product
Nescafé Gold Cappuccino Ice Cream memang sangat sedap. rasa cappuccino yang premium. lemak-lemak manis dan wangi sangat. harga yang tinggi berbaloi sebab enak sangat dan boleh menyebabkan ketagihan aiskrim....
03/06/2022
Too sweet for me
It’s like eating a frozen Nescafé. But little bit more sweet and extra coffee. But love the inner cream, it’s milky and Blend quite well with cappuccino coating.
02/06/2022
Aissss Krimm sedapppp
Ais Krim ni sedap sangat! Yang belum try tu , pergi la cari confirm tak menyesal. Rasa nescafe, caramel dan ais krim yang menyegarkan. Yang tak suka caffeine jangan risau, rasa nescafe tu tak kuat pun hehe
02/06/2022
Sedap gilerrrr
Aiskrim perisa baru ni sangat sedap, dengan rasa yang tak berapa manis sangat kena dengan tekak dan selera kami sekeluarga, berebut kalau makan, dah la aiskrim ni cepat habis kat kedai, hihi

Testers' gallery

Q & A

Have a question about this product? Ask or answer below, and help each other buy better.

Loading...

Similar products