4.5 5 0 76 76 <p>Try this Malaysia local famous beverage – Nescafe Tarik Milk coffee! Now you can enjoy Nescafe Tarik Milk coffee anywhere anytime!</p> <p>With the smooth and delicious loved scent, it gives you a luscious taste to be enjoyed in the confort of your own house.</p>
Nescafe Tarik Milk Coffee Can
  • 4.5 from
  • 76 Reviews

Reviews

18/11/2019
The best!
I love it. I can enjoy my caffein booster everywhere, whenever i want.
09/10/2019
Suits my taste
An easy go teh tarik. Taste event better when cold. Watch out the sugar level.
23/08/2019
Refreshing
Really taste of nescafe tarik.. So good when it's really chilled.
06/08/2019
Love the taste
I like it. I love it. I enjoy the taste. This Nescafe Tarik is my loyal companion every time I need to drive for long journey. Love you Nescafe.
23/05/2019
Coffee on the go
Saya peminum tegar kopi. Saya gemar mencuba semua jenis kopi dari jenama yang berbeza.Saya juga selalu menjalani lawatan kerja di luar kawasan dan perlu memandu dalam jarak yang jauh. Setelah menemui Nescafe Tarik, saya tidak perlu risau tentangg keperluan kaffien saya. Nescafe Tarik sentiasa bersama saya setiap masa. Aroma dan rasa yang terbaik menemani saya walau di mana saya berada. Thanks Nescafe for the brilliant product
09/05/2019
nescafe tarikkk
rasa kopi susu yg menyengatt...terbaikkk..umpphhhh..
12/03/2019
Nescafe is life
This nescafe tarik make me addicted buy it when I go to Tesco or Giant Hypermarket . I like to keep it on refrigerator and always chill whenever I need to drink it..
08/03/2019
pilihan ketika memandu
suami saya akan sediakan nescafe dalam tin ni bila memandu jauh untuk hilangkan mengantuk
20/02/2019
aroma yang memikat
Nescafe Tarik Can ni sedap terasa Nescafe yang lembut dan aromanya memikat.
06/02/2019
nescafe teh tarik menghilangkan mengantuk
sangat sedap..pasti minum ketika drive balik kerja..wajib minum 2 hari sekali...kalau tak rasa tak best❤️❤️❤️❤️
04/02/2019
Nescafe Tarik Milk Coffee Can
untuk seorang yang sangat heavy caffeine consumption dan peminat tegar nescafe, this product is very rich and creamy. 5 stars and very recommended
04/12/2018
Nescafe tarik
Rasa yang sedap. Mudah didapati dan harga yang berpatutan
26/11/2018
long distance wajib ada
Nescafe Tarik Milk Coffee Can antara minuman tin yang wajib ada di dalam kereta sewaktu memandu terutama perjalanan jauh. Mata segar sekelip mata dengan aroma nescafe yang menawan.
07/11/2018
delicious!
taste is creamy and nice.pricewise is very affordable. widely sold so it is easy accessible.
04/10/2018
Sedap
Sedap, harga pun berpatutan. Tiada side efek sakit kepala atau sakit perut. sesuai dgn saya

Testers' gallery

Q & A

Loading...

Similar products