Nightlabs Japanese Cedar Bud Foam Cleanser

4.6 5 0 257 257 An extra rich yet ultra-gentle deep cleansing foam cleanser formulated with Japanese Cedar bud to stimulates the skin’s cell renewal process and restores its barrier function for a visibly younger appearance. With coconut amino acid formula that helps maintain a healthy moisture level even after cleansing. <br><br> Just dispense a small amount of foam onto palm and apply on wet face. Gently massage in a circular motion. Rinse well and followed with your skin care regime.
Nightlabs Japanese Cedar Bud Foam Cleanser

Reviews

09/08/2021
memang best dan tiada bau.
Nightlabs Japanese Cedar Bud Foam Cleanser memang best dan tiada bau. Yang penting tiada Paraben. Sangat bagus untuk semua jenis kulit. Kulit pun kurang berminyak. Saya amat menyukai nya cuma ia jenis foam, bukan Cleanser seperti biasa.
  • Home Tested with free product
30/07/2021
Lembut Mencerahkan Awek muda
Nighlabs Japanese Cedar Bud Foam Cleanser membersihkan kulit saya secara mendalam. Mempunyai tekstur yang ringan dan tidak menyebabkan iritasi pada kulit serta memang lembut pada kulit saya. Nightlabs Japanese Cedar Bud Foam Cleanser membuatkan kulit saya nampak lebih cerah dan awek muda.
  • Home Tested with free product
29/07/2021
look visibly brighter with younger looking & no more oily
Nightlabs Japanese Cedar Bud Foam Cleanser is very hydrating and soft on the skin when using it for cleansing. The packaging is convenience and different from other face wash. I would totally recommend this to my friends and family
  • Home Tested with free product
29/07/2021
Best foam cleanser ever!
The first time i use this cleanser, i feel something is wrong. Then i discovered that i’m having my period. So after period, then i see changes. I like how lightweight it is and it keeps my face hydrate especially with this sunny weather these days. Will definitely buy and recommend this product to my love ones
  • Home Tested with free product
27/07/2021
洗了脸不会干干
洗了脸不会干干,用了脸有点了滋润,一整天脸也不会油油,可以试买来用,是不错的产品,对我来说,是可以试用的产品.
  • Home Tested with free product
25/07/2021
Menjadikan kulit wajah kekal sihat dan muda
Terima kasih #hometesterclubmy kerana memberi peluang untuk saya mencuba Nightlabs Japanese Cedar Bud Foam Cleanser .. Ianya memang sangat berkesan .. 2 minggu penggunaan dapat lihat kulit makin berseri .. Diformulasi dari Asid Amino Kelapa yang membuatkan kulit kekal lembap dan sihat walaupun selepas mencuci muka .. Langsung tak menegangkan & mengeringakan kulit muka .. Dengan ekstrak Cedar Buds Jepun pula dapat memproses pembaharuan sel kulit untuk kulit muka kelihatan lebih muda .. Ianya senang dibilas juga senang untuk digunakan .. Nightlabs Japanese Cedar Bud Foam Cleanser Menjadi Cinta Abadi untuk saya .. #htcmyxnightlabsjapancleanser
  • Home Tested with free product
25/07/2021
light-weight ,hydrating ,soft
Nightlabs Japanese Cedar Bud Foam Cleanser is very hydrating and soft on the skin when using it for cleansing. The packaging is convenience and different from other face wash. I would totally recommend this to my friends and family.
  • Home Tested with free product
24/07/2021
Cleanses well without irritation
It cleans the face well, not drying and will bot cause breakout to my skin
  • Home Tested with free product
24/07/2021
Memberi inspirasi dalam kehidupan.
Memberi inspirasi dalam kehidupan. Terima kasih nightlabs japanese cedar Bud Foam Cleanser untuk memberi peluang mencuba (testimoni) produk ini. Rating saya produk ini 5 bintang. #hometesterclubmy #htcmyxnightlabsjapancleanser
  • Home Tested with free product
24/07/2021
1. Melembabkan kulit 2. Skin hydration 3. Wangi
Nightlabs Japanese Cedar Bud foam cleanser sesuai untuk kulit wajah saya yang jenis normal kepada kering. Selepas gunakan untuk kali pertama pun, ia melembabkan kulit muka dan saya suka bau nya yang harum. Pencuci muka datang dalam bentuk botol yang mewah dan cantik, ia juga senang digunakan dengan hanya tekan dan senang keluar buih pencuci muka ini.
  • Home Tested with free product
24/07/2021
The best foam cleanser make my skin feels hydrated.
Siapa lagi yang rasa tak puas bila cuci muka tanpa buih ? 🙋🏻‍♀️ Sama la kita 🤭 . Ini lah buih pembersih yang kaya dengan buih dan membersih secara mendalam dengan lembut. Nightlabs Japanese Cedar Bud Foam Cleanser dari @nightlabs , dirumus khas dengan Tunas Pokok Sedar Jepun untuk merangsang proses pembaharuan sel kulit dan mengembalikan fungsi lapisan kulit luaran untuk penampilan kulit yang lebih muda. Dirumus dengan asid amino kelapa yang membantu untuk mengekalkan tahap kelembapan kulit sihat walaupun selepas kulit dibersihkan. . ❌ Paraben ❌ Alcohol ❌ Artificial Colouring ❌ SLES/ALES/ALS ❌ Sulfates . 92% Tekstur kulit lebih halus dan licin pada hari ke 56. +20% Tahap penghidratan kulit meningkat pada hari ke 28. . @hometesterclubmy . #htcmyxnightlabsjapancleanser #HomeTesterClubMY #rutincantik #penjagaanwajah #nightlab
  • Home Tested with free product
23/07/2021
Suitable for my dry and sensitive skin.
If for dry and sensitive skin user i will highly recommend the Nightlabs Japanese Cedar Bud Foam Cleanser. It deeply clean but yet gentle to our skin.
  • Home Tested with free product
22/07/2021
Wangi,menyegarkan,membersikan kotoran pada wajah
Setelah beberapa hari saya mencuba Nightlabs Japanese Cedar Bud Foam Cleanser kulit wajah saya menjadi lebih licin,lembap,lembut dan sihat.Kini saya tidak perlu risau lagi dengan lebihan minyak pada wajah saya.😍 Nightlabs Japanese Cedar Bud Foam Cleanser akan membersihkan semua kotoran yang terperangkap pada lapisan paling dalam pada kulit wajah saya ❤️ Saya mencuci muka 2 kali sehari,pada waktu pagi dan malam sahaja kerana jika terlebih cuci bimbang akan menyebabkan kulit kering dan iritasi. Antara kelebihan Nightlabs Japanese Cedar Bud Cleanser 🌹 menggalakkan pembaharuan sel 🌹Memulihkan fungsi penghalang 🌹Membersih secara mendalam 🌹Melembap dan menyegarkan 🌹Kaya dengan buih 🌹Bebas alcohol 🌹Tiada bahan kimia 🌹Tiada paraben 🌹Tiada bahan peluntur dan pewarna 🌹Tiada sebarang mineral
  • Home Tested with free product
22/07/2021
mmg best sangat kulit lembut dan x berminyak.
saya dab suami menggunakan kerana dah nk expired 24/9 tp kami amat menyukai sbb kulit makin cerah dan x berminyak. pore pon makin mengecil
  • Home Tested with free product
22/07/2021
visible result for the very first application
hydrating and look bright from the very first application
  • Home Tested with free product

Testers' gallery

Q & A

Have a question about this product? Ask or answer below, and help each other buy better.

Loading...

Similar products