4.4 5 0 533 533 <p>Looking for a foam cleanser that will not dry out your skin? Here's the solution - NIVEA Pearl White Caring Whip Foam!</p> <p>It has:-<br> <ul><li>3X Moisturizer</li> <li>Ultra soft foam that deeply cleanses for refreshed, hydrated & radiant skin</li>
  • 4.4 from
  • 533 Reviews

Reviews

06/04/2019
produk yang sangat bagus dan memberikan banyak kebaikan terhadap kulit saya
  • Home Tested with free product
05/04/2019
I used this face cream, the skin on my face was not so dry, and my face was bright and beautiful.
  • Home Tested with free product
28/03/2019
From the first time I've tried it ,I've fall in love
  • Home Tested with free product
21/03/2019
kulit saya lebih lembut berbanding dahulu dan lebih cerah
  • Home Tested with free product
26/02/2019
sangat menarik dan boleh pakai seisi keluarga. perubahan ketara lepas guna kan nivea!
  • Home Tested with free product
20/11/2018
It’s foamy and won’t cause dryness after use.. but the foam is slightly hurts when accidentally touch eye area
  • Home Tested with free product
02/10/2018
sangat berkesan untuk kulit normal dan sangat jimat
  • Home Tested with free product
11/09/2018
Selepas memakai nivea pearl white caring whip foam kulit saya menjadi lebih lembut dan bersih.Saya sangat sukakannya dan berasa sangat gembira melihat perubahan ini.Kini keluarga saya juga telah menggunakan produk ini.Memang sesuai sekali dengan kulit kami.Terima Kasih Nivea
  • Home Tested with free product
10/09/2018
Sgt sesuai untuk kulit kering kerana 0% alkohol. Dan foam yg melembapkn kulit. Membersih kotoran pada wajah.
  • Home Tested with free product
09/09/2018
Clear pore good to use not too dry easy to carry out
  • Home Tested with free product
03/09/2018
Sesuai utk kulit muka saya yg kering...dan memutih kan kulit muka saya..
  • Home Tested with free product
01/09/2018
Foamy and hydrating moisturiser, leaves the skin feeling soft and supple.
  • Home Tested with free product
28/08/2018
It foams well and does makes my skin feel clean, can be even more hydrating
  • Home Tested with free product
04/08/2018
Saya sangat yakin menggunakan Nivea Pearl White Caring Whip Foam kerana kulit saya berasa lembap dan lebih segar. Saya syorkan kepada mereka yang mencari pencuci muka yang membersih dari dalam, melembapkan kulit serta menjadikan kulit lebih segar dan berseri.
  • Home Tested with free product
17/07/2018
Unfortunately it make my skin dry..i have taut feeling on my skin after using it. i really not comfortable to continue using it
  • Home Tested with free product

Testers' gallery

Q & A

Loading...

Similar products