4.7 5 0 584 584 For more hours of joy with your baby, try PETPET Tape & Pants Diapers. With PETPET Tape Diapers, your baby can stay fresh and dry for up to 10 hours! As for PETPET Pants Diapers, it’s designed with more absorbent power for day and night use, and Air Flow Technology to allow air circulation.
  • 4.7 from
  • 584 Reviews

Reviews

21/05/2019
Pampers PETPET Diapers sangat terbaik di sesuai digunakan oleh semua anak². Ruang lampin yang lembut dan tebal. htcmyxpetpet, #petpetMY, #hometesterclubmy
  • Home Tested with free product
21/05/2019
之前孩子用的纸尿片都会哭着说腰围那边痒,就会吵着换尿片,可是用了后PETPET Diapers 就没有这个情况.
  • Home Tested with free product
21/05/2019
the best diapers ever and ever that suitable for my baby
  • Home Tested with free product
20/05/2019
Sebelum mencuba pet pet tape dan pants ni ..selalunye kami akan beli jenis tapi sahaja sbb risau kalau anak tidor siang atau malam akan bocor dari pinggang pants atau celah kangkang tape..jadi kami akan beli tape sahaja untuk Elak baju atau seluar ditukar banyak kali disebabkan bocor..tapi bile dah Cuba pet pet pants and tape ni jadi mudah senang dan cepat sbb tak perlu susah payah tukar diaper atau seluar atau baju bnyak kali..masa jadi Jimat dan kerja jadi mudah.
  • Home Tested with free product
20/05/2019
Kualiti diapers pet pet tape dengan pants sangat memuaskan hati sy kerana diwaktu malam sy tidak perlu untuk tukarkan lampin anak sy lagi disamping itu sy tidak lg mengalami masalah kebocoran
  • Home Tested with free product
18/05/2019
Fresh and dry up to 10hours!!!
For PetPet tape it is so amazing due can let baby stay fresh, no rashes,no redness up to 10 hours!!!(i tried it) However, PetPet pants is suitable for day and night.The design for pants adorable and easy to differentiate back and front. In dark also easier to change it. if u met light blue line show as front, then u will know the feeling during dark changing diapers. I Love this both PetPet diapers, me and baby at least can sleep through night without changing diapers. After absorbed, won't be chunky and heavy. Really dry and fresh!!!👍👍👍 if both compare, i will choose pet pet tape. it's really dry and fresh. for pants sometime will have pee smelly. may concern for this matter.
  • Home Tested with free product
18/05/2019
PETPET TAPE DIAPERS dan PETPET PANTS DIAPERS sangat sesuai untuk anak yang aktif #htcmyxpetpet #petpetMY #hometesterclubmy
  • Home Tested with free product
18/05/2019
Pampers pet pet amat bagus..produk yg berkualiti..mmg tahan..lambat bocor.. bayi saya sangat selesa..
  • Home Tested with free product
17/05/2019
Saya sebagai ibu kepada 2 hero rasa sangat gembira apabila melihat anak-anak kekal aktif dan gembira dan saya tidak bimbang lagi mengenai kebocoran.anak-anak saya lebih selesa menggunakan petpet pant dan tape semasa tempoh percubaan ini.
  • Home Tested with free product
17/05/2019
Sy mula suka dengan pampers petpet tape & pant kerana ianya sesuai dengan anak sy, tak mudah bocor walaupun penuh...malam2 sy dah tak bangun untuk tukar pampers anak sy lagi... Dengan petpet sy dah tak perlu risau tentang kebocoran lagi, anak sy pun happy... Tq petpet😍..... #htcmyxpetpet,#petpetMY, #hometesterclubmy..
  • Home Tested with free product
17/05/2019
anak saya seorang yang aktif dan mempunyai kulit yang sensetif. PETPET TAPE diapers dan PETPET PANTS diapers sangat sesuai untuk kulit anak saya. tidak berpeluh dan tidak melecet walaupun pakai lebih dari 10jam. saya sangat berpuashati dan akan terus menggunakan PETPET TAPE diapers and PETPET PANTS diapers memandangkan harganya juga berbaloi dan tidak membebankan. #htcmyxpetpet, #petpetMY, #hometesterclubmy
  • Home Tested with free product
17/05/2019
kualiti petpet sgt memuaskan getah pinggang yg tak cepat koyak..
  • Home Tested with free product
17/05/2019
Sy tidak pernah mencuba menggunakan jenama petpet untuk anak sy yg kedua. untuk ank sulung sy, sy hanya menerima sample pada awal2 kelahiran. dan sy tidak menjangka jenama petpet ok buat anak sy. anak sy berusia 3tahun pada tahun ini. anak sy sgt menyukai petpet tape diapers dan sy mencuba pada waktu malam, alhamdulilah tidak bocor walaupun dia minum air dengan byk sepanjang hari. cuma kekerapan menukarkan lampin sebab dia minum air dengan banyak. mungkin selepas ini jenama petpet pilihan anak saya. #htcmyxpetpet #petpetMY #hometesterclubmy
  • Home Tested with free product
17/05/2019
The diaper fits my son and doesn't irritate his skin. I like that it doesn't bulge and has good absorption. The price is affordable and always on sale.
  • Home Tested with free product
16/05/2019
Sy telah mencuba ank memakai petpet diapers masa yg agak lama dlm masa 10jam ,ianya kering . Daya penyerapan yg kuat. Lain dgn pampers yg sy pkai kn untk anak sblm ini. Mmg kering dan selesa dgn cutting nye.ia menjimat kn kos .xperlu tukr bnyak kali.sy mengesyorkn kan pampers pet pet. Memang elok. Selepas ini sy pun ingin tukar kepada pampers pet pet pants dan tape. Harga pun berbaloi. Terima kasih home tester club kerana bg sy mencuba.
  • Home Tested with free product

Testers' gallery

Q & A

Loading...

Similar products