4.6 5 0 97 97 Prego, introduces its first fun-shaped dry pasta for kids, made with natural tomato and spinach powder enabling mums to sneak the goodness of vegetables into their kids' meal!
Prego Buddies
  • 4.6 from
  • 97 Reviews

Reviews

16/01/2020
Saiz yang terlalu besar
Saya beli pasta ini kerana menyangkakan anak saya akan menggemarinya. Namun, anak saya menolak pasta ini mungkin kerana saiznya yang agak besar dan bentuk yang agak complicated menyukarkan dia untuk memahami bentuk apakah itu. Mungkin syarikat pengeluar boleh mengubah suai sedikit saiz dan bentuknya agar menjadi lebih menarik untuk anak-anak kecil. Maafkan saya!
10/01/2020
Kegemaran seisi keluarga
Anak-anak sangat menggemari. Senang dimasak dan menjimatkan masa
09/01/2020
Cute Prego Buddies
Anak-anak saya amat mengemarinya..Sedap..menarik minat anak2 untuk makan..comel.. anak2 makin berselera untuk makan ditambah pula dengan sos prego dan tambahan lain. dan saya amat mengesyorkannya kepada rakan2 yang mempunyai anak kecil.
09/01/2020
Terbaik
Anak saya menggemari pasta ini..bahan organic dan sedap.
09/01/2020
menarik
pasta yang sedap dengan bentuk yang menarik.bukan saja kanak kanak suka, kami yang dewasa juga gemarkan nya. mudah dimasak dan packaging yang sgt berkualiti dan menarik perhatian kanak kanak.
07/01/2020
Cute Pasta
Pasta Prego Buddies ni comel sangat sebab ada 4 bentuk..Okla kan,nak menarik anak2 kecil untuk makan. Yang bestnya juga, dalam ni ada natural tomatoes dan spinach powder. Ibu pun seronok nak masak. 😘
03/01/2020
Prego
Bentuk yg comel..anak2 mmg suka..digabungkan dgn sos carbonara mmg xcukup 2 pek..xmuak n mudah kunyah..
03/01/2020
Anak-anak suka
Anak-anak saya amat mengemari nya. Memudahkan saya memasak untuk anak- anak
31/12/2019
sedap
rasanya sedap.bentuknya pun menarik untuk kanak kanak mencubanya.menjadi kegemarananak anak saya
31/12/2019
Buddies Prego
Bagus untuk kanak-kanak yang tidak gemarkan sayur. Raa yg sedap dan pelbagai bentuk buatkan anak teruja untuk makan.
30/12/2019
Cute design
The childrens in my house was like it so much. Is because of the shape of it and just nice by adding some salad sauce with it. But still can have some improvement on it where i hope can have more smaller size so that below 2 years olds kid can eat it easily. Thanks
30/12/2019
Health attractive meal for kids
I personally like to cook Prego pasta for my son. Easy to cook plus the attractive shapes increase his appetite! He simply loves it!
30/12/2019
attractive shape for kids
i love the shape of this pasta. it attract my kid to eat more and more as the shape is different. hehe. my kid is mesmerized with the shape and it make her eat more in each mealtime.
28/12/2019
5 star
Pertama kali Cuba menu baru untuk baby saya.. Pasta prego.. My baby love it.. Thank you
28/12/2019
Cute and attractive
Cook for my son since he's 1 year old. He love it very much, size is just nice for a bite at a time. However some inner part not easy to cook well while outer part already cooked just nice.

Q & A

Loading...