Prego Buddies

4.6 5 0 140 140 Prego, introduces its first fun-shaped dry pasta for kids, made with natural tomato and spinach powder enabling mums to sneak the goodness of vegetables into their kids' meal!
Prego Buddies

Reviews

21/01/2021
Sesuai
Sangat mudah dan sesuai untuk bayi jgk yg berumur 7 bulan ke atas..dapat tarik minat makan
13/01/2021
Menarik
Penuh dengan warna warni..anak² suka..mudah disediakan
05/01/2021
Cute and affordable
I bought this for my son to try and he loves the springy texture, I bet it scratches some itchy parts on his teething gum. The design of the pasta attached me as an adult but didn't stand a chance with my son, he just put it straight in his mouth. Then again, this design helps babies to hold and grip well when they feed themselves. It's good, we've been buying it.
15/12/2020
Mudah. Sedap. Murah
Prego ni memang wajib ada dalam rumah saya. Anak saya sangat suka, dan saya akan rebus untuk hidangan dia sambil menonton television... anak saya suka walaupun hanya rebus sahaja, dan toskannya walaupun saya tidak letak apa2 bahan lain... enak dimakan begitu sahaja...
04/12/2020
MENARIK MINAT ANAK ANAK
produck yang bagus dan cute, anak-anak suka kan nya saya mendapat sample percubaan yang diberikepada anak saya di sekolah, saya telah memasak nya dan memberikan anak saya makan. mereka suka dan enjoy dengan makanan mereka.
04/12/2020
Kids pasta
My kids love it.. the shapes are attractive and it is quick to cook. Texture is good too.
26/11/2020
Sedap dan mengenyangkan
Bentuk yang menarik sesuai untuk kanak kanak. Sedap dimakan bersama kuah pasta ataupun digoreng. Harga pon sangat berpatutan
25/11/2020
Menarik
Prego Buddies ni memang menarik minat anak-anak saya untuk makan pasta setiap hari.Keran bentuk pasta yang pelbagai.Rasa pun sedap.
18/11/2020
Sihat dan sedap
baik untuk anak-anak. sedap dan mudah dihidangkan.
10/11/2020
Kids Favourite
I've bought this during promotion, surprisingly my girls like it because of the pasta with the spaced shape design.
07/11/2020
Anak suka.
Saya beli sebab anak tak mahu makan nasi sangat. Masa tu dalam proses nak tumbuh gigi. Anak suka sangat makan ,senang nak pegang.
07/11/2020
Excellent
Try it for my daughter. She likes the shapes & colours. No bad taste. Overall ok for her because she’s a picky eater.
28/10/2020
Kegemaran anak anak
pasta kesukaan anak sy.setiap bulan pasti akan membelinya..sedap juga dimakan begitu saja.bentuk yg unik menarik minat anak sy.
21/10/2020
My kid loves it!
Have bought this and cooked for my kids. They loved it so much. I cooked it with carbonara sauce and they finished the whole bowl. My kids is really a picky eater. For mummies whose child is picky eater may try this out!
17/10/2020
Kids love it
Bought this for my nephew cause it’s hard for them to eat real food. But with this, it’s easy. They love it. All nutrients packed there. Mommy no worries.

Q & A

Have a question about this product? Ask or answer below, and help each other buy better.

Loading...

Similar products