4.6 5 0 466 466 Formulated with a highly concentrated formula that contains a blend of 5 moisturisers, QV Cream helps to soothe and replenish dry and sensitive skin. What’s best, it’s ideal for dry areas like elbows, knees and hands. <br> <p>Product features: <br> • Long-lasting hydration <br> • Proven to moisturise dry skin for 24 hours <br> • Free from fragrance and other common irritants <br> • Dermatologists recommended <br> • Australia No.1 dermatological skincare brand. <br>
  • 4.6 from
  • 466 Reviews

Reviews

18/11/2019
Merawat dan melegakan
QV cream merawat dan melegakan kulit kering dan merekah saya..tetapi harga dipasaran agak mahal untuk saya teruskan produk ini
  • Home Tested with free product
18/11/2019
non-sticky non-greasy sleek
I always have this very dry skin with my leg, it sometimes makes me very embarrassed when I'm wearing my skirt. the The cream has no smell & the best is it can be applied on the whole body, that is convenience. I've been using it mainly on my legs. It's a rich cream but absorbs relatively quickly, especially it doesn't leave that sticky greasy feel on your hand afterwards. I find it leaves my skin on my leg hydrated. The moisturising effect lasts quite a while, but I need to re-apply after 5-6 hours, especially in the air con condition. All in all, the cream is perfect for me, not too costly, yet effective.
  • Home Tested with free product
18/11/2019
Membantu Melembabkan dan Menyegarkan
Sangat membantu melembabkan kulit , dan memberi kesegaran pada kulit kering ,sangat mudah di gunakan dan tidak melekit . Sangat pantas meresap ke dalam kulit . Pengunaan hanya beberapa hari sudah menampakkan kesan yang sangat memuaskan . Sangat membantu ibu yang baru melahirkan anak seperti saya kulit menjadi sangat kering akibat perubahan hormon . #htcmyxQVCream #QVCream #QVskincaremy #hometesterclubmy
  • Home Tested with free product
18/11/2019
moisturised dry skin
I have a dry and easily irritated skin plus a super allergic in regards to any products that I used on my skin. So, I always spent quite a sum of money every time I need to buy a lotion for my skin. and this QV cream can definitely replaced the lotion and cream that I used before.
  • Home Tested with free product
18/11/2019
Kering, Tidak melekit dan mudah meresap
Setelah menggunakan QV Cream pada anak saya.Kulit beliau sekarang semakin ok dan tidak mudah naik bintik2 merah lagi.Paling best, QV krim tidak melekit dan sgt sesuai digunakan pada bayi.Bahan2 nya juga natural dan tiada kandungan yang merbahaya.Sgt disyoran pada ibu2 yg mempunyai anak yang kulit terlalu sensitif.Saya sangat berpuas hati dengan hasil QV Cream.Terima kasih HTC dan QV Cream.
  • Home Tested with free product
18/11/2019
很好的产品
QV cream是一个很好的产品,可以值得推荐给家人很朋友。我试用几天,就去购买给家人使用。因为我的皮肤很干燥,用后可以保湿一整天,还很滋润的,而且价钱不会贵,很大众化。
  • Home Tested with free product
18/11/2019
perubahan positif kepada kulit anak sy.
Tekture yg pekat dan mudah digunakan. Sy menggunakan qv krim keatas kulit anak sy kerana dia mempunyai kulit kering. Dan ternayata selama 7 hari penggunaan. Terdapat perubahan positif kepada kulit anak sy. Dan saya akan meneneruskan penggunaa qv cream ini kepada anak sy . 😍
  • Home Tested with free product
18/11/2019
Smooth Creamy Hydrated
I like QV Cream because it able to hydrating my dry skin
  • Home Tested with free product
18/11/2019
Memang pilihan saya
Really love and recommended for moisturising dry skin user. Suitable For Skin Conditions Such As Dry, Scaly Skin, Winter Itch and so on. #htcmyxQVCream, #QVCream, #QVskincaremy, dan #hometesterclubmy
  • Home Tested with free product
18/11/2019
QV Cream terbaikkk
QV Cream terbaik, bagus untuk kulit kering, tidak melekit dan yang penting eczema di kaki anak saya sembuh selepas menggunakan QV Cream
  • Home Tested with free product
18/11/2019
Qv cream sesuai utk seisi keluarga!
Qv cream bagus untuk Semua golongan. Saya sangat suka kerana saya boleh berkongsi dengan baby dan suami. Ia juga jimat kerana sapu sikit je dah memberi kelembapan kpd kulit. Qv cream juga bagus dan sesuai utk kulit sensitif. Saya sudah jatuh cinta dgn qv cream dan pasti tak akan pandang brand lain. 😍 #htcmyxQVCream #QVCream #QVskincaremy #hometesterclubmy
  • Home Tested with free product
18/11/2019
Moisturizing, non-sticky, calming
The cream absorbs fast and not sticky at all. I used it for my cracked heels & it helps to moisturize it.
  • Home Tested with free product
17/11/2019
Sangat terbaik
Qv cream sangat membantu untuk menghilangkan masalah kulit kering.Sebelom ni,kulit saya terlalu kering dan kasar.Selepas 14 hari menggunakannya,terasa perbezaan pada kulit.kini kulit kering dah menjadi lembut dan lembap dan ia langsung x melekit.Paling penting ia cepat meresap. Bye bye dry skin .. Love it ♥ #htcmyxQVCream, #QVCream, #QVskincaremy, dan #hometesterclubmy 
  • Home Tested with free product
17/11/2019
it is non greasy,hydrated&not irritating
I've been hear about QV cream good for eczema skin. Since I have a severe ezcema & using QV for 7 days I found It is non greasy and absorbs into skin quickly leaving it super hydrated. It doesnt irritate my sensitive skin. The product has rich and creamy consistensy and it is fragrance free. But still i need a long way to know if its really ok for my eczema.
  • Home Tested with free product
17/11/2019
Saya amat menyukai produk ni.
Saya amat menyukai produk ni kerana tidak melekit dan melembabkan kulit.keluarga pun menyukainya dan saya syorkan pada keluarga
  • Home Tested with free product

Q & A

Loading...