4.8 5 0 11 11 Inspired by the French Micellar Water makeup remover, Rejoice Micellar Shampoo Airy Volume delivers effective cleansing of oil trapped in deep pores. Made with 0% silicone, this wondrous micellar shampoo is designed to have mild pH, which makes it suitable for the scalp.
  • 4.8 from
  • 11 Reviews

Reviews

04/10/2019
Rejoice kesukaan
Suka sangat guna Rejoice. Rambut senang diurus. Bau pun wangi je. Tak ada masalah rambut jadi kering lepas guna. Tiada penambahbaikan, sebab dah rasa perfect dah Rejoice baru ni.
19/08/2019
Segar wangi dan tahan lama
Terasa segar dan wangi je apabila guna. Bau pun boleh tahan lama bila pakai tudung..
18/08/2019
terbaik
Its too smooth to use. And i like it. And its smell flower. And its longasting, Wangian sangat tahan, walaupon saya bertudung wangiannye tetap bertahan 😍 Saya dan suami sangat sukakan shampo ini ..
02/08/2019
Wangian tahan lama
Its too smooth to use. And i like it. And its smell flower. And its longasting, Wangian sangat tahan, walaupon saya bertudung wangiannye tetap bertahan 😍 Saya dan suami sangat sukakan shampo ini ..
28/07/2019
Bau wangi
Shampoo ni sangat wangi,bile dh guna,rambut rasa segar dan lembut jer. Sangat berpuashati 💖😍
26/07/2019
Wangi dan menyegarkan kulit kepala
Saya tertarik dengan keharuman syampu ini.Ia nya wangi dan saya menyukai nya
24/07/2019
Thumbs Up
Its pretty not bad and it did feels like my hair isn't that oily compared to last time. Overall its rly good and would repurchase again
11/07/2019
No more oily hair
After use for a period, my hair no more oily even no wash for 1-2 days. it totally save my time as previously i need to wash my hair everyday to keep clean
09/07/2019
bau yg sgt wanggi rambut semakin sihat
bau yg sgt wanggi rambut semakin sihat .saya dan keluarga amat menyukai shampoo ini
08/07/2019
Terbaik !!!
Saya sangat suka dengan syampu ini kerana melembapkan rambut selain bau wangi yang kekal lama
04/07/2019
Its too smooth to use. And i like it. And its smell flower. And its longasting

Q & A

Loading...

Similar products