Rexona Natural Whitening Fresh Rose

4.7 5 0 65 65 Introducing the newest product from the world's #1 deodorant brand, Rexona Natural Whitening Fresh Rose! Formulated with Vitamin E and Licorice Extract, you can now have whiter underarms naturally and find the protection you need.
Rexona Natural Whitening Fresh Rose

Reviews

26/06/2022
Rexona
Bau wangi boleh tahan sepanjang hari. Ros bau macam air sirap
14/06/2022
good product
bau Rexona Natural Whitening Fresh Rose memang best sebab bau ros yang fresh. tahan lama walaupun cuaca panas. cuma agak melekit waktu panas. mudah nak beli di pasaraya. patut cuba.
09/06/2021
the best dedorant
suits me very well. I love to use it. in terms of whitening, I can't see the results yet. overall, this new version is good for skin. I have promoted this product and my siblings also buy this one.
02/04/2021
trusted brand
i tried all variant of rexona and i am satisfied with the quality and scent.
23/12/2020
Its Time for Rexona
Rexona are my fav brand for deodorant. I buy couple of others range. It's work for dry my armpit wether is hot day or workout day. Smell good but i think its does not brighten my armpit as they called.
16/12/2020
Rexona rose whitening
Deodorant ni mmg wangi , lamanya juga bertahan wangiannya. Kecerahan tu berkesan juga walau tak drastik.
04/12/2020
Excellent product
Best weh ketiak pon wangi...dah tak ada bau ikan ke ayam ke
18/10/2020
Super
Love this perfect for travelling and smells good not sticky and last long
17/10/2020
Segar
Rasa sepanjang hari. Bau wangi yang berkekalan. Juga bawah lengan pun makin cerah.
02/09/2020
Rexona Natural Whitening Fresh Rose
saya merupakan salah seorang pengguna tegar Rexona roll on. bagi saya Rexona Natural Whitening Fresh Rose paling disukai kerana baunya yang wangi dan tahan lama. tidak melekit dan meninggalkan kesan kuning pada baju.
19/08/2020
很好的止汗剂
我使用过很多不一样的牌子的止汗剂,这个牌子可以说是我使用过的第一名。止汗效果很好,也不会把腋下衣服的位置弄黄,味道还很香。
27/06/2020
Rexona Dry Serum
Produk ini sangat wangi dan sangat mudah digunakan. Hanya memerlukan picitan yang sedikit dan sapu.. baunya yang harum, tidak meninggalkan rasa melekit dan sangat menjimatkan. produk ini juga membuat diri rasa lebih konfident dan selesa.
20/06/2020
selesa dan wangi
wangi dan selesa bila dipakai. xmelekit dan harum berpanjangan
01/06/2020
Mesti Cuba
Bau yang sangat wangi dan long lasting bagi mereka yang bekerja outdoor , kurangkan bau ketiak ketika berpeluh
30/05/2020
Wangi
Baunya sangat wangi. Sesuai dengan citarasa saya kerana saya memang suka haruman ros. Tahan lama walaupun hanya sekali guna.

Testers' gallery

Q & A

Have a question about this product? Ask or answer below, and help each other buy better.

Loading...

Similar products