4.6 5 0 458 458 Remove your waterproof, oil-based makeup and impurities effectively in under 1 minute with SAFI Micellar Natural Cleansing Oil (Honey). Formulated with 100% Natural Honey Active Ingredient, this oil-based makeup remover leaves your skin feeling moisturised without the oily after-feel.
SAFI Micellar Natural Cleansing Oil - Honey
  • 4.6 from
  • 458 Reviews

Reviews

27/11/2019
Deep clean, gentle , smells divine!
Safi micellar natural cleansing oil the best make up remover ive ever tried to clean my waterproof mascara. Besides the deep clean experience, it is so gentle to my skin and remove dirts while keeping my face moisture after applying it.
  • Home Tested with free product
25/11/2019
Best, lembut, licin.
Kulit muka rasa lebih lembut dan segar lepas cuci. Make up senang tanggal even cuci dekat mata pun tak rasa pedih macam pencuci lain.
  • Home Tested with free product
25/11/2019
Sangat berpuas hati
SAFI Micellar sangat mudah digunakan. dan membuatkan kulit muka kelihatan bersih dan segar
  • Home Tested with free product
23/11/2019
Gentle On Skin
Tidak perlu bersusah payah untuk menanggalkan solekan 👍👍 Tidak berminyak.
  • Home Tested with free product
20/11/2019
Effective, Love, Moisturised
it smells like honey i love it! it cleans makeup very well but it does sting my eyes. keeps my face moisturized after using it.
  • Home Tested with free product
19/11/2019
Sangat berpuas hati.
Saya sangat suka dengan produk ini. Saya dapat merasakan kelembutan pada kulit muka saya.
  • Home Tested with free product
19/11/2019
kurang berbuih, kulit segar dan bersih
Produk ini kurang berbuih, selesa memakainya ketika membersihkan muka, kulit rasa nyaman dan segar.
  • Home Tested with free product
19/11/2019
Berkesan dan tidak mengeringkan kulit
Effective and easy to use. Skin feels moisturized and fresh after usage.
  • Home Tested with free product
19/11/2019
most effective and affordable brand
i like the texture of the oil that take of my makeup
  • Home Tested with free product
18/11/2019
Lembut,berkesan dan segar.
Safi micellar cleansing oil sgt2 terbaik. Kulit saya lebih lembut,kurang berminyak dan segar lepas menggunakannya. Saya takkan cari lain lagi. In love sangat2.. #htcmyxsafimicellar, #safimicellar, #hometesterclubmy Anda mesti mencubanya..
  • Home Tested with free product
18/11/2019
The best product
2 kali penggunaan saya sudah rasa effect ke atas kulit muka saya. Terasa segar & bebas. Saya comfirm akan beli stock untuk penggunaan harian saya kelas. Terima kasih safi atas penghasilan produk yang sangat berkesan & manfaat untuk kulit muka saya. #htcmyxsafimicellar #safimicellar #hometesterclubmy
  • Home Tested with free product
18/11/2019
It is work
It's do remove makeup effortlessy and not leaving greasy feeling after wash-off. Got a liltle perfume but with a pleasant smells. If you're looking for makeup remover that good but with reasonable price this is what you should buy! htcmyxsafimicellar, #safimicellar, #hometesterclubmy
  • Home Tested with free product
16/11/2019
Sangat berkesan
Cara yang paling berkesan menanggalkan make up..tanpa rase sakit...dan kulit bertambah lembut serta bersih
  • Home Tested with free product
15/11/2019
berkesan untuk waterproof makeup
berkesan utk waterproof makeup tetapi tidak selesa k jika terkena mata. wajah terasa bersih dan segar.
  • Home Tested with free product
14/11/2019
Sangat berpuas hati.Tak memedihkan mata.
Sebelum ni saya pny cleansing oil amat memedihkan mata bila part mencuci maskara.. Tapi dgn safi mata tak pedih lagi.. Dan terasa muka sangat bersih walaupon hanya menggunakan cleansing oil. Sangat recommended utk kulit sensetif dan combination mcm saya.. Mmg saya akan terus kn dengan safi.. ❤️❤️❤️
  • Home Tested with free product

Testers' gallery

Q & A

Loading...

Similar products