SAFI Youth Gold Lifting 24K Golden Elixir

4.7 5 0 206 206 This powerful double serum is formulated with Golden C-Lift Technology that combines advanced and powerful age defying ingredients. Formulated to be lightweight and non-oily with the perfect ratio of nourishing oil, refreshing aqua and 98% Pure 24K Gold flakes to visibly reduce skin pigmentation, improve overall skin complexion and provide a healthy golden glow for youthful, glowing and lifted skin.
SAFI Youth Gold Lifting 24K Golden Elixir

Reviews

25/05/2021
Sangat bagus untuk kulit saya dan harga mampu milik
Sangat bagus untuk kulit saya dan tidak melekit...
  • Home Tested with free product
25/05/2021
great safi golden elixir for my face to make it young
The effects of freckles are noticeable changes. Even if not entirely gone, it seems fading. The tone of skin looks more bright. Golden powder amazed. Recommended.
  • Home Tested with free product
25/05/2021
Muda jelita, cerah menawan, kulit sekata, sempurna.
Sangat bagus untuk menghilangkan tanda-tanda penuaan,kulit semakin nampak sekata dan semakin cerah dan berseri..bagus untuk anda menggunakan nya. Safi terbaik..
  • Home Tested with free product
25/05/2021
Perfectly working on my skin.. i love safi product I use it all range for cleanser, toner, serum & day cream. When I received the product i was so happy it came before raya so i use it for more than 14 days during raya when i applying my foundation I almost feel like my skin back to 10 years before.. to be honest I'm 37 this year and this product really help me. Thank you so much for sharing this product to me.. this is my very honest review not because i get it for free. Because as show on my review picture i Own and use all safi rania gold product. You can see my toner is almost finish and even my day cream. Do i get that too for free hehehehe just kidding. Please try it you definitely will love it ✨
  • Home Tested with free product
25/05/2021
Kembali Aura Cantik dengan kulit yang kembali muda
Sangat sesuai untuk yang mengalami masalah garis halus dimuka..Menganjalkan semula kulit muka seawal seminggu penggunaan..Kulit lebih ceria,sihat dan tidak lagi kusam serta tiada lagu garis halus kelihatan..
  • Home Tested with free product
25/05/2021
SAFI Youth Gold Lifting 2K Golden Elixir. Serum berbentuk cecair yang terdapat 2 lapisan yang terpisah, air dan minyak. Terdapat juga serpihan² kecil emas didalamnya. Perlu digoncang untuk mensebatikan larutan sebelum disapu pada wajah. Pada sapuan pertama terasa seperti berminyak tetapi cepat meresap dan tiada rasa berminyak. Saya suka serum ini kerana ia menjadikan kulit terasa lembab dan tiada rasa melekit.
  • Home Tested with free product
24/05/2021
What I like most about this serum it contains 98% pure 24K gold flakes! feeling like a kayangan lady letak gold flakes dekat muka. After two weeks of using this serum (twice a day), my skin feels smoother and much healthier. Kulit pun glowing umpama sinaran emas. This serum is very light weight and non oily so it can absorb quickly into the skin. The smell is very subtle which is another plus point, sebab sometimes product with strong fragrance ni can irritates your skin. Hopefully, dengan penggunaan berterusan serum ni dapat mengembalikan keremajaan kulit walaupun hakikat umur dah 30 tahun+++
  • Home Tested with free product
24/05/2021
Muda remaja Kulit makin cerah Jeragat nampak pudar
Nampak perubahan pada kesan jeragat. Walaupun belum sepenuhnya hilang, tapi nampak semakin pudar. Tona kulit nampak makin cerah. Teruja dengan serbuk emas.
  • Home Tested with free product
24/05/2021
Saya telah mencuba Safi Youth Gold Lifting 24K Golden Elixir selama dua minggu dan hasilnya memang berkesan dan sesuai dengan kulit muka saya.Garis-garis halus, pigmentasi dan kulit kusam semakin berkurang.😊 Safi Youth Gold Lifting 24K Golden Elixir di formulasikan dengan tekstur yang ringan dan tidak berminyak,ia meresap jauh ke dalam 12 lapisan kulit sepantas 2 jam.Bau nya sangat wangi..😍 Serum teknologi Golden C-Lif menggabungkan bahan-bahan dengan kuasa anti penuaan dan menganjal. Golden C dan Nano Emas 24k yang dapat meresap jauh ke dalam kulit yang menjadikan kita lebih awet muda,tegang dan anjal 🤩 Cara saya menggunakan Safi Youth Gold Lifting 24k Golden Elixir 🌹Bersihkan wajah & gunakan toner 🌹Goncang botol 🌹Gunakan 2-3 titik pada wajah 🌹Ratakan produk pada wajah dengan urutan lembut agar ia meresap dengan sempurna Jom cuba..kita sama-sama SAYANG wajah kita ❤️
  • Home Tested with free product
23/05/2021
Serum SAFI yang mudah meresap dan selesa apabila dipakai
SAFI Youth Gold Lifting 24K Golden Elixir antara serum yang paling selesa saya pernah cuba. Sangat mudah meresap ke dalam kulit dan terasa lembut di wajah. Harumannya juga sungguh mengasyikkan. Penggunaan yang konsisten selama 2 minggu, memudarkan bintik-bintik hitam di wajah saya.
  • Home Tested with free product
22/05/2021
dengan adanya safi youth gold tidak perlu risau lagi
safi youth gold best...tidak bminyak..dah mudah meresap ke kulit...kulit muka rse segar..nk nmpk kesan yg sgt ketara.....mgkin ambik mase sikit dr 2 minggu...bgntung pada kulit seseorg
  • Home Tested with free product
21/05/2021
It help reducing fine wrinkles on my face and also make my skin feel smoother and healthier than even. Not to forget it help to moisturize my skin. Overall this serum help to reduce my skin problem such as uneven skin color.
  • Home Tested with free product
21/05/2021
Naik jerawat mungkin tidak sesuai dengan kulit muka saya
Tidak suka kerana muka saya naik jerawat setelah pakai produk ini
  • Home Tested with free product
21/05/2021
Cara guna yang sangat senang...kulit muka diperbaharui dengan cepat,,kulit senang dirawat..muka akan sentiasa bersih...
  • Home Tested with free product
21/05/2021
saya dah mencubanya..dan pasti akan membelinya selepas ni.
safi youth gold lifting 24k dpt mengurangkan garis2 halus dan kedutan disekitar muka..sy sukakanya.Kulit muka terasa sgt lembut.Tak rugi mencuba..pasti slps ini sy akan bertukar kpd safi youth lifting gold 24k.
  • Home Tested with free product

Testers' gallery

Q & A

Have a question about this product? Ask or answer below, and help each other buy better.

Loading...

Similar products