4.6 5 0 1220 1220 <p>A clinically proven toothpaste to protect your teeth.</p> <p>Sensodyne Repair and Protect with advanced NovaMin technology is clinically proven to protect your teeth and also seek out and provide stronger repair on the sensitive, vulnerable areas. </p>
  • 4.6 from
  • 1,220 Reviews

Reviews

3/1/2019
Setelah saya menggunakan Sensodyne Repair & Protect , saya dah tak takut nak makan aiskrim lagi . sebelum ni makan aiskrim mesti sakit.
  • Home Tested with free product
31/10/2018
Bagus jika pakai sensOdyne..lagi2 gigi yg tak sihat..saya mengesor kan nya
  • Home Tested with free product
3/10/2018
produk yang bagus,setiap rumah wajib ada ubat gigi sensodyne repair &protect ni
  • Home Tested with free product
10/9/2018
Mampu merawat dengan sempurna dan memperbaiki skruktur gigi.
  • Home Tested with free product
4/9/2018
Sensodyne repair & protect sangat membantu menghilangkan kesan nyilu pada Gigi says,Dan menyenangkan bau nafas mulut
  • Home Tested with free product
18/7/2018
I feel Sensodyne Repair and Protect is good and very effective on terms on repairing my teeth as well as gum issue.I will definitely introduce this product to my family members and friends.
  • Home Tested with free product
6/6/2018
Saya mempunyai gigi sensitif dan mula-mula ragu nak beli sebab harga mahal. Selepas tu dapat sample. Alhamdulillah selepas cuba sample, saya tak ragu2 lagi belanja duit lebih untuk gigi saya
  • Home Tested with free product
31/5/2018
Sebelum ini saya sangat sedih kerana masalah gigi sensitive yg saya alami. Saya tidak dapat menikmati berbagai makanan kegemaran saya terutamanya manisan yang sejuk. Kini masalah saya beransur hilang setelah mencuba SENSODYNE Repair & Protect. Terima kasih kepada SENSODYNE.
  • Home Tested with free product
20/3/2018
Sensodyne repair & protect menyelesaikan masalah gigi sensitif saye
  • Home Tested with free product
6/3/2018
Very good product and feel fresh with the Sensodyne Repair
  • Home Tested with free product
5/3/2018
Maybe the price can reduce will more attractive for user purchase.
  • Home Tested with free product
17/1/2018
Produk yg sgt baik utk mnghilangkn sensetif gigi..tq sya dh dpt free sample😘😘
  • Home Tested with free product
16/1/2018
after using this product. i found it'seems good and feel fresh. this is a product worth to try.
  • Home Tested with free product
16/1/2018
After using Sensodyne Repair & Protect, I found that no more breeding during brushing.
  • Home Tested with free product
10/1/2018
Sensodyne Repair & Protect telah dapat melindungi dan memberi keselesaan yang optimum kepada gigi sensitif dikala ingin menikmati keenakan makanan yang sejuk dan masam. Tiada lagi rasa ngilu pada gigi.
  • Home Tested with free product

Testers' gallery

Q & A

Loading...

Similar products