4.1 5 0 40 40 This new and revamped paraben-free waterproof and smudge-proof mascara comes with a silicone brush for greater control which results in easy application. Lashes will be volumized, longer and curlier with just two coats of this mascara. It also contains Vitamin E to moisturise lashes.
SilkyGirl Eye Opener Waterproof Mascara
  • 4.1 from
  • 40 Reviews

Reviews

17/10/2020
Cantik
Lepas pakai mascara ni, bulu mata nampak lebat dan panjang. Memang kalis air tapi mudah nak cuci. Takkan tinggalkan kesan gelap bawah mata kalau cuci. Harga pun sangat berpatutan.
14/09/2020
Best mascara
Actually the old one lagi okay compare dengan yang baru ni. Still ada beza kalau pakai cumanya mesti 3-4 tarik baru nampak bulu mata tu cantik. Compare dengan yang dulu sekali dua berus dah nampak hasil dah
30/05/2020
Best
Best sgt pakai mascara ni.Mudah nak cuci.Harga pun murah dan berkualiti.Suka sgt.
29/05/2020
Good product
I like the packaging because its not too big and heavy. The wand is okay. It is very easy to apply. However even though it said waterproof on the packaging, I still get some of the mascara on my undereye.
06/09/2019
My holy grail!
Best sangat. Dah pakai setahun. Walaupun ada mascara lain tapi yg ni wajib ada! Waterproof tapi senang nak bersihkan tak perlu guna makeup cleanser pun. Guna air saja pun dah boleh bersih.
15/04/2019
so so
mascara silky girl eye opener ni klu utk santai pefi ofis bg sy ok. tp klu utk makeup long lasting xsesuai.sbb bila pakai selalu comot. susah nk tanggalkn kesannya. kena bsh dgn oil cleanser dahulu.apa pun hrganya murah sesuai dgn kualitinya.. ia mampu dimiliki
03/04/2019
sesuai untuk makeup beginner
produk yang sesuai untuk beginner. murah tapi agak berbaloi.
24/03/2019
Senang
Senang digunakan untuk bawah mata dan tidak cepat comot
18/03/2019
Silky girl maskara
Bagus untuk kegunaan bulu mata pendek dan bulu mata bawah... Kekurangan hanya ianya lambat kering..
12/03/2019
cheap but nice
cheap product but nice quality. not easily smudge and easy to apply. really can make your eyelash longer
21/02/2019
SilkyGirl Eye Opener Waterproof Mascara
mascara silkygirl tidak menjadikan bawah mata kita hitam dan mudah digunapakai.
12/02/2019
murah
ia murah dan berbaloi dengan harganya. walaupun waterproof, tapi sebenarnya tidak seperti yang dijanjikan... setiap kali membasuh muka, saya perlu menggunakan wipes terlebih dahulu bagi memastikan mata saya tidak comot dan meninggalkan kesan. untuk harganya, memang ok ok je..
27/11/2018
Cheap but need to improve on waterproof
Cheap and easy to remove (although waterproof it actually easily flakes off with water) but it smudges even though I don't have oily eyelids. Budget wise, still a good product to consider.
18/11/2018
Mata cantik
Really love the packaging, easy to use on my eye and make my eyes look bigger and my eyelashes look longer. The texture is super best and easy to remove.
12/11/2018
Best
Best pakai ni.. mata nmpak galak.. bulu mata pun melentik.. dan xmudah comot..

Testers' gallery

Q & A

Have a question about this product? Ask or answer below, and help each other buy better.

Loading...

Similar products