4.3 5 0 21 21 Let’s you easily create delicious and authentic chicken rice, convenient and flavorful. Just add the meat and rice and you are good to go.
Sing Long Hainanese Chicken Rice Mix
  • 4.3 from
  • 21 Reviews

Reviews

26/01/2018
Amat mudah dan menjimatkan masa saya. Dengan adanya Sing Long Hainanese Chicken Rice Mix nie saya boleh menyediakan nasi ayam yang lazat kepada keluarga saya. Keluarga saya pun suka.
17/01/2018
dengan adanya Sing Long Hainanese Chicken Rice Mix kerja memasak saya lebih mudah..Dan yang paling penting mmg sedap..xrugi cuba
11/01/2018
Amat mudah untuk menghasilkan nasi ayam yang sedap. Balik keje dah la penat, tak cukup masa nak masak. Mujur ada pes nasi ayam Hainan dari Sing Long ni. Cuma masukkan beras, ayam, air dan pes kedalam periuk nasi. Lepas mandi jer Nasi Ayam yang sedap dah siap sedia untuk dimakan. Memang mudah dan jimat masa.
10/01/2018
Really nice and tastes better than homemade...:) My kids love it a lot, but don't eat it too much...
03/01/2018
Saya pernah mencuba produk ini. Mudah dan senang di sediakan. Rasanya juga amat sedap sekali. Harga yang murah dan menjimatkan. Keluarga saya suka makan masakan ini. Rasa ayam yang sebenar.
02/01/2018
Saya pernah mencuba produk ini. Mudah dan senang di sediakan. Rasanya juga amat sedap sekali. Harga yang murah dan menjimatkan. Keluarga saya suka makan masakan ini. Rasa ayam yang sebenar.
02/01/2018
懒人必备的配料,味道还不错,属于大众口味的。但并没那么正宗。
18/07/2018
Lepas ni saya boleh buat nasi ayam hainan yang paling sedap sendiri. Lebih mudah dan cepat disediakan.
07/02/2018
Wow bestnya.. dengan SING LONG HAINANESE CHICKEN RICE MIX masakan untuk nasi ayam menjadi lebih mudah, senang dan lazat sekali, saya teringin mencubanya..
22/01/2018
Bile nak makan nasi ayam kena beli Kat kedai..bile makan kedai sikit sngat x puas..sy harap dapat merasa product nie..lepas nie Klau nak makan terus je beli sing Long hainanese
16/01/2018
have not try this before.. will buy and try this soon.
16/01/2018
Memudahkan kerja ibu2 terutamanya yang bekerja... Mudah dan sedap.family pun suka.. Pakej 👍👍👍
12/01/2018
Saya merupakan penggemar nasi ayam. Sebutlah dimana saja nasi ayam sedap pasti saya tidak akan melepaskan peluang mengunjungi kedai tersebut, dgn adanya Sing Long Hainanese Chicken Rice Mix bolehlah saya mencubanya dirumah dengan senang hati dah tidak perlu membazir wang di zaman kegawatan ekonomi ini..
11/01/2018
Its make my cooking experience easy and the food taste so delicious.
06/01/2018
Saya belum pernah mencuba dan ini kali pertama saya mengetahui tentang Sing Long Hainanese Chicken Rice Mix . Adakah ianya halal dan jika ya , saya ingin mencuba .. anak² saya amat menggemari nasi ayam..

Q & A

Loading...

Similar products