4.8 5 0 46 46 Softlan Divine Pleasures protects your fabrics by coating them while leaving your laundries softer, fresher, easier to iron, static-free and more comfortable to wear. With its captivating fragrance, smell good and feel great all day, wherever you go!
  • 4.8 from
  • 46 Reviews

Reviews

21/9/2019
soflan
soflan yang sangat lembut wangian nya dah juga senang d gosok pada kain..kain senang d gosok bila guna soflan ni..saya suka mak saya pun suka
19/9/2019
haruman yang menyegarkan
saya suka sangat dengan wangian yang lembut. lembut dikain dan mudah digosok. terima kasih softlan.
19/9/2019
softlan yg paling best ever in the world
saya sudah mencubanya, anda bila lagi ..... sgt wangi dan bisa buat pakaian menjadi lembut dan meninggalkan aroma yang sangat-sangat enak dan wangi .sgt meyakinkan si pemakainya.. jom lah cuba produk yg baik ni.. selamat mencuba kengkawan!!!!
19/9/2019
wangian yang tahan lama pada pakaian
pewangi baju yg sangat wangi. tahan pada baju. sngat lembut baju apabila sudah dicuci..
18/9/2019
bau sangat wangi
bau yang sangat wangi recommend, pakaian tahan bau wangi lebih lama
11/9/2019
Softlan Divine Pleasures best
Softlan Divine Pleasures sangat wangi dan lembut pada pakaian. Harumannya kekal lama dan mudah di seterika. Apabila menjemur didalam atau diluar rumah aroma harumnya tetap kekal sepanjang hari. Saya sangat sukakannya.
5/9/2019
So fresh
Pakaian lebih lembut n Wangi..ohh tak perlu risau klu jemur dlm ruma..hmm sy tak perlu risau lg..bju Kurang kedutan
5/9/2019
Bau yang Harum dan bertahan agak lama
Sudah beberapa bulan saya menggunakannya. Baunya yang harum semerbak dan tahan agak lama membuatkan saya memilihnya setiap kali saya membeli barangan pelembut pakaian. Saya berbaloi untuk dicuba,tanpa memerlukan jumlah yang banyak dah wangi!
5/9/2019
Berbaloi
Berbau harum. Guna sedikit tetapi bau tahan lama. Harga berpatutan. Recommended!
4/9/2019
wangian yg tahan lama
pewangi baju yg sngat wangi. sngat lembut baju apabila sudah dicuci..
4/9/2019
Pewangi Pakaian
Baunya memang harum dan tahan lama..berbaloi dengan harga..sangat recommend
29/8/2019
Pewangi Pakaian
Bau haruman yang kekal lama pada pakaian..Sedikit sahaja sudah memadai..
29/8/2019
great
sangat-sangat wangi apabila rendam pakaian. ia tahan lama walau sudah kering. pakaian juga menjadi lembut . seisi keluarga mengunakan soflan
28/8/2019
Bau tahan lama
This product sangat wangi dan tahan lama, walaupun sudah dibasuh lama, baunya tetap ada
25/8/2019
Pakaian berbau wangi
Pakaian menjadi sangat wangi lebih2 lagi setelah dijemur di bawah matahari

Q & A

Loading...

Similar products