4.8 5 0 68 68 Softlan Divine Pleasures protects your fabrics by coating them while leaving your laundries softer, fresher, easier to iron, static-free and more comfortable to wear. With its captivating fragrance, smell good and feel great all day, wherever you go!
  • 4.8 from
  • 68 Reviews

Reviews

07/12/2019
Husband's favorite
The smell is so nice that my husband loves it. I love it too. Smell not too strong, it just nice for your clothes and the price is valuable too.
05/12/2019
Bau lembut
Bau harum..bau harum tahan lama.badan berpeluh pun masih kekal wangi pakaian
28/11/2019
Softlan Bagus
Saya telah mencuba produk ini.Memang sangat berpuas hati.Kualiti yang bagus.Bau yang wangi hingga jiran jiran bertanya.Teruskan menghasilkan produk yang begini.Berbaloi dengan harga
27/11/2019
Wangi
Softlan mmg tak asing lg. Keluarga sy mmg pengguna setia softlan. Yg baru ni mmg wangi mcm pakai perfume. Bau tahan lama. Baju pn lembut ja. Harga pn berpatutan
26/11/2019
HARUMAN SEGAR
HARUMAN YANG LEMBUT DAN TAHAN LAMA.. AMAT BERPUAS HATI DENGAN HARGA SERTA HARUMAN SOFTLAN.. HARUMAN YANG SESUAI DENGAN KANAK KANAK SERTA BAYI ANDA..
02/11/2019
pakaian menjadi lembut dan wangi
softlan Divine Pleasures sangat melindungi pakaian anda dengan melapisi fabrik dan meninggalkan cucian anda lebih lembut, segar, mudah diseterika, bebas statik dan lebih selesa dipakai. Anda akan berasa hebat sepanjang hari dengan aroma yang menarik ini!
24/10/2019
harum dan wangi
saya sudah menggunakan produk ini sejak 2 tahun yang lalu sehingga kini dan saya sangat sukakan nya kerana bau nya yang harum berpanjangan.produk ini memang bagus dan sesuai untuk seisi keluarga dan harganya yang mampu milik
24/10/2019
Antara yang terbaik
Saya memang pengguna setia produk Soflan, disamping harga mampu milik, wangiannya juga kekal lama pada pakaian.
19/10/2019
The Best Soflan
Pelembut kain soflan yang terbaik pernah guna bau yang sedap dan tahan lama...
16/10/2019
LOVE IT
wangiiiiii sangatSoftlan memang pilihan untuk pelembut kain, bau Divine Pleasures ni sangat-sangat wangi dan tahan berjam-jam lamanya. Memang pengguna setia Soflan Divine Pleasures.. Love it! Berbaloi!
14/10/2019
Sangat wangi dan segar.
Pewangi/ pelembut yg menetapi citarasa pelanggan. Sgt memuaskan hati kerana dgn sekali penggunaan wangian tersebut sdh ada pada baju tidak perlu diletak banyak kali utk wangian yang lebib harum.
11/10/2019
superb and nice to use
nice to use. suit for all. can use for more then one month
10/10/2019
Wangi sampai ke malam..
Memang drpd zaman asrama x boleh tinggal soflan.. kalau dah pakai soflan memang tak pakai perfume pun takper. masa jemur baju pun bau dah semerbak wangi. Korang kena tried lagi2 untuk yg selalu buat kerja luar dan berpeluh and utk ladies yg berhijab, korang tak nak bau kepam menghantui korang kan. so guna ni masa cuci shawl or tudung korang, at least wangi from the outside.
09/10/2019
Softlan Divine Pleasures
PELEMBUT FABRIK SOFTLAN ADALAH SATU PRODUK YANG AMAT SAYA SUKA KERANA WANGIAN SOFTLAN TERSEBUT DALAM MENGEKALKAN PADA BAJU SAYA SEPANJANG HARI. WANGIAN YANG SANGAT WANGI DAN TAHAN LAMA MEMBUATKAN SAYA JATUH HATI.
08/10/2019
wangi sepanjang hari
bau yang sangat wangi, lembut, memukau dan menyenangkan, wangian yang mewah dan tahan lebih lama dapat meningkatkan keyakinan diri sepanjang hari....selalu menjadi pilihan utama keperluan rumah saya..

Q & A

Loading...

Similar products