4.7 5 0 27 27 Brighten your day with St. Ives hydrating face mists, made with fragrances designed to provide mood-boosting benefits. Spritz YAAAS for an instant boost of happy thanks to vibrant notes of grapefruit, peach, and orange. Get glowing with good vibes!
St. Ives Face Mists
  • 4.7 from
  • 27 Reviews

Reviews

03/01/2021
Menyegarkan dan melembapkan
Face mist ST ives terbukti berkesan dalam merawat kulit kering saya. Saya sukakan aroma baunya yang menyegarkan dan daripada bauan buah-buahan dan lavender. Kulit saya juga lebih bersinar dan lembap. botolnya juga kecil dan lurus, mudah dibawa di dalam beg tangan.
29/12/2020
Melembapkan kulit
Sebelum ini kulit saya kering sangat! Selepas menggunakan produk ini kulit saya menjadi lembap dan lebih baik dari sebelum ini . Terima kasih kerana membantu saya dalam masalah kulit yang saya hadapi!
27/12/2020
St ives mist
This mist really good and suitable for my dry skin. Help to moist my skin right after i spray it.
18/12/2020
Moist skin and nice scent
Best product .just spray and your skin will look moist and have great scent too
14/11/2020
Hydrating my face skin
It hydrated my face and help my skin moisture with 24hrs in air conditioning.. It smells like sweets..
13/11/2020
Love it!! Smells so good
Love it!! Smells so good, very hydrating, didn’t break my skin-out. Love it as a setting spray for my makeup too!
12/11/2020
the best mist ever
the mist make ur skin moist for a day long..recommended for dry skin
07/11/2020
Segar
Kulit berasa ringan dan segar setelah beberapa minggu guna 💕
06/11/2020
Worth the price
Very soothing on skin and very fruity scent!! Love it so much
06/11/2020
Sangat wangi!!
Bau fruity yang wangi dan sudah tentu akan naikkan mood seharian anda. Kulit kering seharian dalam aircond pun boleh settle dengan spray je st ives ni.
03/11/2020
Bagus
Produk St Ives ini sesuai dengan kulit saya yang bermasalah. Ia nya mengandungi bahan-bahan semulajadi yang lembut dan selamat pada kulit.
27/12/2020
Nk cuba produk ni.nk bagi dekat anak perempuan saya yang suka sangat pakai produk macam ni.terima kasih
08/12/2020
saya sangat suka bahan yang digunakan dalam produk ni!!!!!!!!saya nak cubaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!
02/12/2020
undefined
Sy sukakanya, harum Dan segar sepanjang hari. Kulit Muka juga kekal berseri dengan semburannya.
02/12/2020
Now i just use face wash .. i never try their hydration.

Testers' gallery

Q & A

Have a question about this product? Ask or answer below, and help each other buy better.

Loading...

Similar products