4.8 5 0 924 924 Dry and sensitive hands is always your concern? New Sunlight with the goodness of Grapefruit and Rose Hip helps you to get rid of oily dishes while caring for dry, sensitive hands.
  • 4.8 from
  • 924 Reviews

Reviews

25/11/2019
Sunlight Gentle is very good
Sunlight Gentle is very good for me because it clean my oily dish easily and at the meantime it protects my hand. I love it very much.
  • Home Tested with free product
25/11/2019
Bau sangat menyenangkan
Sunlight gentle best untuk digunakan. Bau yang sangat harum #sunlightgentle
  • Home Tested with free product
22/11/2019
Sunlight, a trusted brand.
Sunlight, a brand that my family keep using until now. Will suggest Sunlight to my friends and family. Big thumb up for it.
  • Home Tested with free product
21/11/2019
good to used and not hurt my hand
好用,不会伤害手,用后手不会感到干痒,适合大众皮肤,不会刺激敏感性皮肤。清洗后非常干净,不油腻,还保留清新的味道。
  • Home Tested with free product
17/11/2019
SANGAT LEMBUT DITANGAN DAN HARUM
anda seharusnya mencuba sunlight gentel kerana ia mampu menanggalkan kesan degil minyak dan ia juga lembut serta berbau harum... saya sangat menyukainya.. terbaikk #GentleOnHands #SunlightGentle
  • Home Tested with free product
16/11/2019
Not common.
Not common,, Want buy try sunlight, cleaner,, thanks.
  • Home Tested with free product
12/11/2019
Sunlight formula baru best
Saya ada mild eczema dan saya cuba sunlight formula baru #gentleonhands dan ia sedikit sebanyak boleh membantu dari segi tidak memedihkan luka dan eczema saya tidak begitu teruk.terima kasih sunlight kerana dpt membantu masalah seperti saya #htcmyxsunlightgentle #sunlightgentle #gentleonhands #powerofnature #hometesterclubmy
  • Home Tested with free product
11/11/2019
Nature, Gentle , Safe
Suka sangat dengan produk ni, sebab kanak-kanak pun boleh guna , tak merosakkan tangan kita, bau pun wangi, saya pakai sikit je pun dah okay, lagi satu nak bilas pun tak makan masa yang lama. #htcmyxsunlightgentle, #SunlightGentle, #GentleOnHands, #PowerOfNature and #hometesterclubmy
  • Home Tested with free product
03/11/2019
I love sunlight gentle so much.
Sunlight Gentle is power of nature #htcmyxsunlightgentle, #SunlightGentle, #GentleOnHands, #PowerOfNature and #hometesterclubmy
  • Home Tested with free product
02/11/2019
fragrant, natural, gentle on hands
#sunlightGentle is really gentle on hands. It smells wonderful as well and works well with slightly greasy stain. a bit of disappointment because it doesnt do well with tough greasy stains. highly recommended for those with semsitive hands. #htcmyxsunlightgentle #SunlightGentle #GentleOnHands #PowerOfNature #hometesterclubmy
  • Home Tested with free product
01/11/2019
I love the smell & it's gentle on hands
Highly recommended product. It's suitable to those who have sensitive skin because Sunlight Gentle is dermatologically-tested. No matter how often you wash the dishes, your hands stay gentle with Sunlight Gentle. It smells so soft and fragrant. I love it very much ☺ . #htcmyxsunlightgentle #SunlightGentle #GentleOnHands #PowerOfNature #hometesterclubmy
  • Home Tested with free product
30/10/2019
bersih dan wangi
saya suka akan produk ini. produk yang bagus untuk digunakan oleh semua lapisan umur. saya pasti akan beli produk ini dan akan mengesyorkan kepada rakan-rakan untuk turut serta membelid an memakai nya samaada di rumah atau pun di pejabat.terima kasih sunlight #htcmyxsunlightgentle #SunlightGentle #GentleOnHands #PowerOfNature #hometesterclubmy
  • Home Tested with free product
25/10/2019
Jenama sunlight yang paling hebat
Saya pengguna tegar sunlight kerana kulit saya sensitif,sunlight sahaja yg sesuai untk kulit sensitif,hebat menanggal kan minyak tanpa tinggal kan bau dan kesan
  • Home Tested with free product
25/10/2019
Smell and clean power is good
Overall is good. Just now suitable for very dry skins and sensitive skin end user. I have compare with others brand the dryness after use still can feel it. Normally I will wear glove while washing dish in order to get the full expirement, I get a try on no wearing the glove, the result not worst , but my hand still can feel the dryness. Thank you.
  • Home Tested with free product
25/10/2019
Sunlight gentle best
Sunlight gentle sangat bagus untuk kegunaan harian saya sekeluarga. Lembut pada tangan dan sesuai untuk kulit anak² saya.saya sangat puas hati. #htcmyxsunlightgentle #sunlightgentle #gentleonhands #powerofnatural #himetasterckubmy
  • Home Tested with free product

Testers' gallery

Q & A

Loading...