4.6 5 0 565 565 Make Sunsilk Hijab Recharge your perfect solution to combat hair challenges under your hijab. Formulated with Perfume Touch<sup>TM</sup>, which is millions of microscopic ‘pearls’ that attach to your hair when washing and stay on the hair as it dries, stay fresh with fragrant hair for up to 48 hours<sup>*</sup>. <i><sup>*</sup>Based on lab test</i>
  • 4.6 from
  • 565 Reviews

Reviews

24/05/2019
Nak mencuba sunsilk hijab.nak menampakkan rambut lebih sihat dan berseri dan menghindari dari kegatalan dan tidak selesa bila berhijab
  • Home Tested with free product
08/05/2019
Terasa lebih segar dan tidak perlu risau apabila bersama dengan orang tersayang.
  • Home Tested with free product
06/05/2019
sunsilk hijab recharge bantu saya mengatasi masalah rambut gugur dan membuatkan rambut saya lembut selalu...malah buat saya selesa ketika memakai tudung kerana tidak gatal lagi serta berbau wangi.
  • Home Tested with free product
04/04/2019
Suka kan haruman nya, bila buka tudung masih berbau shampoo yg wangi. Kepala tak gatal even 2-3hari baru basuh rambut.
  • Home Tested with free product
28/03/2019
sangat segar ... even tak pakai conditioner, rambut langsung tak kusut. wangi,,,, fall in love sangat dengan bau strawberry ..
  • Home Tested with free product
16/03/2019
sy mengalami masalah keguguran rambut yang teruk selepas bersalin , setelah sy mencuba sunsilk hijab recharge ini masalah keguguran ini semakin berkurangan , dan sekarang saya telah pun membeli dan bertukar kepada produk ini
  • Home Tested with free product
23/02/2019
Sy sgt berpuas hati dgn product sunsilk hijap die tlh membuatkan hdp sy tampak segar dgn keharuman,stiap kli buka tudung pasti akan terhidu wangian Dr rambut malahan jd kn rmbut segar dn bermaya tanpa kusut tq sunsilk
  • Home Tested with free product
20/02/2019
good good good good good good good. very nice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Home Tested with free product
14/02/2019
Saya sangat berpuas hati dengan produk yang diterima.. Sunsilk hijab recharge sangat membantu saya dalam mengatasi masalah kelemumur saya..terima kasih sunsilk!
  • Home Tested with free product
02/02/2019
Pakai shampoo sunsilk ni buat rambut saya segar sepanjang hari n tak gugur pun... Baunya wangi je sepanjang hari
  • Home Tested with free product
31/01/2019
I got Sunsilk Hijab Recharge and love the smell. very soft and i really love it.
  • Home Tested with free product
30/01/2019
sunnsilk hijab memang bagus untuk wanita yang bertudung
  • Home Tested with free product
29/01/2019
Rambut saya kekal harum walaupon memakai hujab sepangjang hari
  • Home Tested with free product
22/01/2019
Sunsilk Hijab Recharge is really good for the hijabis like me because it keeps me fresh all day and gives me confidence to meet people without worrying about the smell of my hair. Highly recommended.. 😊
  • Home Tested with free product
20/01/2019
After i try Sunsilk Hijab Recharge i cant turn back my previous brand because i really liked the freshnes and frangence make me feel so fresh all day do my activities.thanks Sunsilk
  • Home Tested with free product

Testers' gallery

Q & A

Loading...

Similar products