TopValu Mini Pizza Mechamato Chicken Pepperoni

5 5 0 17 17 Be one step ahead in this Mechamato craze by surprising your kid with a cheesy chicken pepperoni pizza AND Mechamato’s animation as the cover. Everyone needs a superhero moment once in a while!
TopValu Mini Pizza Mechamato Chicken Pepperoni

Reviews

17/06/2023
Anak2 suka
Eh try sebab packaging dia tu kiut miut sangat..anak2 tertarik..hihi,selain tu anak2 memang suka makan pizza..dari beratur panjang kat kedai lebih baik beli yg ni balik bako je gais..cepat,makan dgn selesa depan tv..layannn
09/05/2023
Kids Definitely Love it
Beli sebab packaging dia buat anak tertarik. Rasa pun tak kalah sedap macam kt kedai, anak2 suka sangat.. now wajib buat stok kat rumah
06/04/2023
Kids Favourite
My kids love it, instant pizza ready in a minutes. Yummy and perfect companion for my family's craving time.
29/03/2023
Sedap
Teknik marketing yg berkesN utk kanak², packaging pun cantik. Pizza pun sedap, boleh la klu nak guna emergency just bakar dlm oven atau heat dlm microwave pun ok. Cepat dan panatas menyediakannya. Bakar lama sikit utk rasa crust tu, kalau tak suka bakar lah sekejap saja.
22/03/2023
Best sedap
Rasa yang tak perlu di pertikaikan lagi. Memang tak cukup makan. Cukup lembutnya, gebunya,pedas manisnya. Semestinya akan beli lagi sampai bosan sebab sedap sangat. Berbaloi dapt try yang taster ni
13/03/2023
Sedap
Rasa yang tak perlu di pertikaikan lagi. Memang tak cukup makan. Cukup lembutnya, gebunya,pedas manisnya. Semestinya akan beli lagi sampai bosan sebab sedap sangat. Berbaloi dapt try yang taster ni
04/03/2023
Pizza mechamato
Pizza sangat sedap dan sesuai selera anak-anak. dan orang dewasa. Rasa pizza yang unik,menyenangkan dan mengenyangkan anak-anak. Sesuai juga dihidangkan seisi keluarga bila² masa.
01/03/2023
Pizza sedap n lembut
Pizza yg sedap dan lembut anak sy suka sangat makan pizza ni dan pizza ni dan pedas mesra kanak2 sangat recomend utk yg ada anak kecik nak mencuba pizza ni
28/02/2023
Pizza
Serius memang sedap,,anak anak pon suka makan..biasa nya anak kurang makan tapi yg ini anak suka
27/02/2023
Pizza segera sngat sedap dimakan panas2
Sangat sedap,sesuai tuk seisi kluarga dan ada anak kecil
25/02/2023
Pizza
Sangat sedap dan sesuai selera anak-anak, anak saya sangat menyukainya. Rasa pizza yang menyenangkan dan mengenyangkan anak-anak. Sesuai juga dihidangkan seisi keluarga bila² masa.
24/02/2023
setanding pizza terkenal
rasa sedap setanding pizza terkenal,pilihan anak - anak setiap hari.kotak yang menarik
17/02/2023
My children love this
Taste the difference with our Chicken Pepperoni Pizza, hand-topped with our halal house-made chicken pepperoni, made of 100% prime meat, seasoned and cured in our kitchen. Together with sliced dill pickles, a sprinkling of fresh herbs, and generous amounts of 100% real mozzarella, La Deliziosa tomato based Chicken Pepperoni Pizza aims to be your new favourite!
17/02/2023
Pizza yang sedap
Memang mnjadi kegemaran anak2 saya dan juga saya..
17/02/2023
Delicious n bake fresh
Taste good as my children so much love to eat pizza. My children also love mechamato picture on pizza box.

Q & A

Have a question about this product? Ask or answer below, and help each other buy better.

Loading...