4.6 5 0 19 19 Want to know the secret to beautiful, youthful skin? It's Vaseline Yuzu Moisture + Fresh. This lotion is created with Yuzu extract and leaves a refreshing fragrance and fast absorption for a non-greasy feeling.
  • 4.6 from
  • 19 Reviews

Reviews

14/10/2019
Good for use for body skin
Produk Yang sangat bagus utk digunakan kerana dapat melindungi Dan melembabkan kulit
28/08/2019
great
tidak mudah melekit apabila dipakai dibadan . sangat wangi dam tekstur yang lembut mudah serap dalam kulit. kulit saya juga semakin cerah apabila kosisten memakai losyen ini. sangat sukakannya
08/07/2019
NEW SCENT
Bau yang sangat sedap dengan tekstur yang lembut. Walaupun terdapat banyak variasi yang dikeluarkan bau ini paling menambat di hati.
25/06/2019
Losen yang best
Sangat bagus digunakan . Kulit jadi cerah dan tidak melekit
23/06/2019
Good product
Product rangkaian vaseline ni memang x pernah mengecewakan.dari zaman sekolah lagi gunakan vaseline lotion and I have tried this one too.bau memang best.fresh scent.lotion mmg pekat macam yang lain.my skin feels moist and at the same time rasa reenergised.mungkin sebab bau yg fresh tu kot.memang recommended.
20/06/2019
Smells good!
I have been using Vaseline body lotion and when this limited edition variant were introduced, it caught my eye and had to try it. This products works well like other variants and only difference is that, this product smells good! I do look forward to other limited products though
09/06/2019
best
Sangat selesa bila pakai,tidak melekit lembut je pada kulit dan baunya pun wangi
01/06/2019
Awsome
Not sticky like other lotion, love the fragrance, my skin feels soft n supple
26/05/2019
Vaseline the best
Kulit terasa lembut,sangat wangi,kulit terasa tidak melekit,
22/05/2019
Fast absorb
Bought this at watson few months ago. I think this lotion is okay. Fast absorb into skin. Feeling soft and not sticky. But the scent doesn't last.
21/05/2019
Vaseline is the best
Vaselune helps to moisturize our skin. Its non sticky besides its very comfortable to wear. Price is affordable besides easy to find in store. Vaseline helps to maintain skin time and keep whitening also give a soft skin
14/05/2019
Bagus
Saya suka sangat haruman dia wangie... Lembut pada kulit.... Mudah digunakan tidak melekit. Kalau hari panas pon selesa sebab tidak rasa rimas.. Saya kulit jenis kering.. Rsa selesa sangat..
09/05/2019
wangi
wangian yg harum .. kulit bdn terasa lembut , tidak melekit dbadan seprti losyen² lain , suke sgt pkai
09/05/2019
Haruman Berkekalan
Pemakaian Vaseline Yuzu limited edition Lemon sebelum tidur mampu memberikan tidur yang berkualiti dengan haruman yang menyenangkan dan kekal lama. Lotion Vaseline Yuzu juga cepat meresap ke dalam lapisan kulit dan tidak melekit
08/05/2019
moisture
dapat melembapkan kulit dengan bauan wangi yg fresh

Q & A

Loading...

Similar products