4.3 5 0 10 10

Bourjois Healthy Mix Serum [ MY2 ]

  • 4.3 Daripada
  • 10 Ulasan

Gabungan kecantikan dan kulit yang sihat. Bourjois Healthy Mix Serum memberikan anda kulit yang anda idamkan dengan merangsang seri kulit. Terima kasih kepada formula terapi buah yang kaya dengan vitamin.

Ulasan

ROS ILYANI (Masai)

  • 2 Ulasan
  • 0 Muat Naik
  • 39 Komen
  • Undian yang membantu
Ulasan anda
12/02/2019 Diuji di rumah dengan produk percuma

setelah menggunakan foundation bourjois, kulit saya lebih lembut dan 'healthy'. sangat bagus untuk kegunaan harian. jenis kulit saya - combination. dan saya masih percaya jenama ini hingga ke hari ini, feb 2019

Haniey (Dungun)

  • 1 Ulasan
  • Muat Naik
  • 19 Komen
  • Undian yang membantu
Ulasan anda
18/11/2018 Diuji di rumah dengan produk percuma

Foundation pertama saya beli lepas nikah,masa tu baru nk belajar mekap . Sy tau produk ni pn dari youtube sebab ramai orang sarankan foundation ni . Sangat mudah meresap , natural dikulit dan yang penting ada serum .

Nadia (Bandar Sri Damansara)

  • 5 Ulasan
  • 0 Muat Naik
  • 6 Komen
  • Undian yang membantu
Ulasan anda
3/10/2018 Diuji di rumah dengan produk percuma

I really love the finishing and the smell. However its not very long lasting. The foundation wear out after few hours. Need great setting spray and primer.

NOR RAFEEQAH (SUBANG JAYA)

  • 5 Ulasan
  • 0 Muat Naik
  • 155 Komen
  • Undian yang membantu
Ulasan anda
2/10/2018 Diuji di rumah dengan produk percuma

My favourite everyday foundation and holy grail product. It gives beautiful, dewy natural finish and smells SO beautiful

Siti Qurratuaini (PETALING JAYA)

  • 0 Ulasan
  • Muat Naik
  • 5 Komen
  • Undian yang membantu
Ulasan anda
21/09/2018 Diuji di rumah dengan produk percuma

The foundation serum for me it's OK. Feels light with full coverage.

Jocelyn (KL)

  • 1 Ulasan
  • 0 Muat Naik
  • 3 Komen
  • Undian yang membantu
Ulasan anda
14/09/2018 Diuji di rumah dengan produk percuma

This is holy grail status. Almost mousse-like texture, it glides on like a dream. Coverage can be adjusted, but expect medium at most. Finish is a dewy glow that screams healthy. Recommended!

Hanis (SERI MANJUNG)

  • 1 Ulasan
  • 0 Muat Naik
  • 44 Komen
  • Undian yang membantu
Ulasan anda
29/08/2018 Diuji di rumah dengan produk percuma

I really like the texture of this foundation and the coverage that this product give me is nice. But after an hour or so, my face shines since i have oily skin.

Khadijah (Sepang Selangor)

  • 0 Ulasan
  • Muat Naik
  • 5 Komen
  • Undian yang membantu
Ulasan anda
1/07/2018 Diuji di rumah dengan produk percuma

Lot of beautygurus said that bourjois have a great foundation as it consisted of serum that helps repair your skin while on make up, so I would like to try this product and the thrill!

Nurul (Balakong)

  • 2 Ulasan
  • Muat Naik
  • 123 Komen
  • Undian yang membantu
Ulasan anda
22/06/2018 Diuji di rumah dengan produk percuma

Sy belom mencuba lagi Bourjois Healthy Mix Serum dan teruja serta yakin produk ini dpt membantu sy mendapatkan kulit yg lebih sihat bermaya serta kulit yg sy idamkan... Sy yakin produk ini sgt membantu sy mendapatkan kulit yg lebih cantik

Galeri Penguji

Ini adalah laman utama untuk gambar dan video Penguji

Muat Naik Gambar Anda

Produk yang sama