4.2 5 0 11 11

Eucerin Hyaluron [ MY2 ]

  • 4.2 Daripada
  • 11 Ulasan

Alami wajah berseri-seri dengan Eucerin Hyaluron. Dengan Teknologi Penganjalan Kulit Yang Dipertingkatkan, anda boleh memilih untuk kekal muda dan menikmati kulit anjal dan bebas kedutan!

Ulasan

Sri aetina (Puchong)

  • 0 Ulasan
  • Muat Naik
  • 33 Komen
  • Undian yang membantu
Ulasan anda
27/08/2018 Diuji di rumah dengan produk percuma

Membuatkan kulit menjadi segar lembut dan kelihatan muda dan sesuai juga untuk kulit yang senaitif

harliza (No.3, Jalan Indah, Seksyen 14, Shah Alam)

  • 3 Ulasan
  • 0 Muat Naik
  • 13 Komen
  • Undian yang membantu
Ulasan anda
16/08/2018 Diuji di rumah dengan produk percuma

best.sesuai dengan kulit muka saya yang bermasalah dan kulit muka sy menjadi lebih sihat dan lembut

theng (Kerling)

  • 8 Ulasan
  • 3 Muat naik
  • 25 Komen
  • Undian yang membantu
Ulasan anda
28/07/2018 Diuji di rumah dengan produk percuma

Its high concentration of hyaluronic acid works to restore the skin's youthful plumpness, and fill wrinkles from the inside out.

Norjanah binti katijan (Taman Kota, Yong Peng)

  • 3 Ulasan
  • 0 Muat Naik
  • 23 Komen
  • Undian yang membantu
Ulasan anda
26/06/2018 Diuji di rumah dengan produk percuma

Melembut dan meremajakan kulit saya..lebih halus dan kelihatan muda

Jennifer (Trenton)

  • 7 Ulasan
  • 0 Muat Naik
  • 215 Komen
  • Undian yang membantu
Ulasan anda
31/05/2018 Diuji di rumah dengan produk percuma

Keep my skin soft all the time. It is easy to use and it is not greasy than other ones. Cost it is quite better than other brands I highly recommend

SITI NOOR FARAHIN (GEORGETOWN)

  • 22 Ulasan
  • 0 Muat Naik
  • 101 Komen
  • Undian yang membantu
Ulasan anda
9/07/2018 Diuji di rumah dengan produk percuma

saya mempunyai masalah kulit kusam dan gelap saya berharap dengan adanya EUCERIN HYALURON [ MY2 ] dapat membantu mengekalkan keanjalan dan mengurangkan kedutan dimuka saya.

Lynette (Phoenix)

  • 0 Ulasan
  • Muat Naik
  • 11 Komen
  • Undian yang membantu
Ulasan anda
7/07/2018 Diuji di rumah dengan produk percuma

I love the brand EUCERIN!!! I had eczema on my face to were some parts of it was scabby and bleed! I went to 2 doctors and even a specialist 7 tubes of different lotions, creams ect after 4 months I have up with them all absolutely no improvement I read up on several products decided to try something from this brand & within a week my skin was CLEAR!!! No scabs, no marks nothing! I would love to try this!

noor (MERBOK)

  • 0 Ulasan
  • Muat Naik
  • 1 Komen
  • Undian yang membantu
Ulasan anda
12/06/2018 Diuji di rumah dengan produk percuma

belum pernah. tetapi saya guna pro acne solution memang berkesan dan sangat berpuas hati

Sherry (Puchong)

  • 7 Ulasan
  • 0 Muat Naik
  • 20 Komen
  • Undian yang membantu
Ulasan anda
28/05/2018 Diuji di rumah dengan produk percuma

I heard that Eucerin Hyaluro amazing product. I m 36 years and now can see wrinkle on face. I very hope to try on Eucerin Hyaluro. Thanks

Nicole (St. Petersburg)

  • 0 Ulasan
  • Muat Naik
  • 20 Komen
  • Undian yang membantu
Ulasan anda
26/05/2018 Diuji di rumah dengan produk percuma

I love Eucerin but I've never heard of or tried this particular product out! I'm very particular about my skincare ritual & skincare items & this looks really nice! They've always had top of the line products! I'd love to try this out! I think I'm going to go & check it out more online!!!! I absolutely love love love skincare products & my skincare ritual is my time to feel great about myself & to take a moment to do something for me after taking care of others! We all deserved to have a little moment for ourselves at the end of the day to unwind & to get ready & focused for another fabulously crazy day!!!!

Galeri Penguji

Ini adalah laman utama untuk gambar dan video Penguji

Muat Naik Gambar Anda

Produk yang sama