4 5 0 9 9

The Face Shop Anti-Darkening Cushion [ MY2 ]

  • 4.0 Daripada
  • 9 Ulasan

Alami kulit paling cerah bila anda menggunakan Anti- Darkening ini pada kulit kusam.

Ulasan

Aisha (Kajang)

  • 0 Ulasan
  • Muat Naik
  • 5 Komen
  • Undian yang membantu
Ulasan anda
9/03/2019 Diuji di rumah dengan produk percuma

i have been use this product for almost three years.I does give a good coverage but the product finishes within one month with daily use. The anti-darkening function doesn't really work for me, it did fade off after four hours

Siti sabariah (Bandar)

  • 0 Ulasan
  • Muat Naik
  • 100 Komen
  • Undian yang membantu
Ulasan anda
1/10/2018 Diuji di rumah dengan produk percuma

Sangat sesuai untuk bermakeup kerana nampak lebih natural .berseri seri selepas menggunakannya .kulit kusam amat sesuai

Sri aetina (Puchong)

  • 0 Ulasan
  • Muat Naik
  • 33 Komen
  • Undian yang membantu
Ulasan anda
27/08/2018 Diuji di rumah dengan produk percuma

yang suka Ber mekap sangat sesuai guna produk ini sebab anti darkness

Boon Yue (Subang Jaya)

  • 7 Ulasan
  • 0 Muat Naik
  • 9 Komen
  • Undian yang membantu
Ulasan anda
14/06/2018 Diuji di rumah dengan produk percuma

It does give a good coverage but the product finishes within 3-4 weeks! There is too little product in it for the price I paid for. And the anti-darkening function doesn't work for me, it did fade off after several hours, just like their previous cushions.

EFAZILA BINTI MASFAR (Taman Scientex Kelapa Sawit)

  • 0 Ulasan
  • 0 Muat Naik
  • 2 Komen
  • Undian yang membantu
Ulasan anda
26/07/2018 Diuji di rumah dengan produk percuma

Produk ini sangat sesuai untuk mereka yg inginkan kesan mekap yg natural dan pastinya membuatkan wajah semakin berseri-seri menggunakan The Face Shop Anti Darkening Cushion..

siti fara (Semenyih)

  • 6 Ulasan
  • Muat Naik
  • 4 Komen
  • Undian yang membantu
Ulasan anda
24/07/2018 Diuji di rumah dengan produk percuma

Produk ini sangat sesuai untuk mereka yg inginkan kesan mekap yg natural dan pastinya membuatkan wajah semakin berseri-seri menggunakan The Face Shop Anti Darkening Cushion..

Ain nur Munirah (Klang)

  • 2 Ulasan
  • Muat Naik
  • 129 Komen
  • Undian yang membantu
Ulasan anda
21/06/2018 Diuji di rumah dengan produk percuma

THE FACE SHOP ANTI-DARKENING CUSHION having a long lasting, desirable finishing and easy to apply foundation does make my day.

nur atifah (Ipoh)

  • 0 Ulasan
  • Muat Naik
  • 2 Komen
  • Undian yang membantu
Ulasan anda
12/06/2018 Diuji di rumah dengan produk percuma

I've not tried this product but it seems quite okay if i were to try this for a review. I would like to try this and tell my honest review upon using this on my face.

Sheilla chia (Jalan Tampin, Gemas)

  • 3 Ulasan
  • 0 Muat Naik
  • 15 Komen
  • Undian yang membantu
Ulasan anda
4/06/2018 Diuji di rumah dengan produk percuma

Alami pencerahan kulit yang luar biasa apabila anda menggunakan Anti- Darkening ini pada kulit kusam.

Galeri Penguji

Ini adalah laman utama untuk gambar dan video Penguji

Muat Naik Gambar Anda

Produk yang sama