Tentang Kami

Home Tester Club ialah komuniti pembeli dalam talian yang menguji produk dan berkongsi ulasan untuk membantu rakan pembeli membeli dengan lebih bijak. Ia adalah pusat kepada beribu-ribu ulasan produk, dan dengan menyertai kelab, anda akan layak untuk menyertai ujian produk percuma, dimana sampel dihantar terus ke depan pintu anda. Home Tester Club adalah percuma untuk menyertai. Apa yang kami harapkan daripada ahli kami adalah kejujuran! Suka syampu baru anda? Bukan peminat perisa biskut baharu itu? Kami ingin tahu. Ulasan produk anda tidak akan ditapis di Home Tester Club. Bantu orang lain membeli dengan lebih baik dengan berkongsi pengalaman produk jujur ​​anda. Suara pengguna adalah suara yang paling boleh dipercayai. Maklum balas jujur ​​anda tentang sesuatu produk adalah penting dan akan membantu jenama terkemuka negara membangunkan produk yang lebih baik untuk pembeli seperti anda.

Home Tester Club ada di Australia, New Zealand, Brazil, Kanada, China, Perancis, India, Indonesia, Malaysia, Singapura, Filipina, Thailand, Hong Kong, Taiwan, Vietnam, Jepun, Afrika Selatan, Amerika Syarikat, UK, Itali, Sepanyol , Portugal, Belanda, Belgium, Jerman, Switzerland dan Mexico. Kami sedang berkembang dan berharap akan berada di lebih banyak negara tidak lama lagi.

Home Tester Club adalah komuniti dalam talian terbaik untuk penilaian dan ulasan produk runcit! Ini kerana ahli kami berkongsi ulasan dan maklum balas yang jujur tentang produk yang mereka uji melalui Home Tester Club atau secara sukarela.

Menguji produk adalah salah satu bahagian yang paling menarik untuk menjadi ahli Home Tester Club. Lawati halaman UJIAN laman web kami untuk mendaftarkan minat anda untuk menyertai mana-mana ujian produk yang terbuka untuk pendaftaran. Perlu diingat, kami ingin memastikan produk yang betul sampai ke tangan pengguna yang betul. Kami tidak mahu menghantar makanan haiwan peliharaan untuk diuji kepada ahli kami jika mereka tidak mempunyai haiwan peliharaan! Anda harus melengkapkan tinjauan kelayakan untuk mendaftarkan minat anda dalam ujian produk itu, supaya pasukan kami boleh memastikan anda adalah orang yang tepat untuk menguji produk tersebut. Walaupun anda mungkin tidak sesuai untuk setiap ujian produk, jangan berkecil hati! Kami sering merekrut penguji produk, jadi kami mengesyorkan anda menyemak peti masuk e-mel anda untuk jemputan pendaftaran dan menyemak halaman UJIAN kami dengan kerap.

Ujian Produk

Apabila anda mendaftar sebagai ahli, kami akan bertanya beberapa soalan untuk membantu kami memahami profil pengguna anda. Gabungan maklumat ini, serta soalan kelayakan (khusus untuk setiap ujian produk), akan menentukan ahli terbaik untuk menguji produk. Kami juga melihat mata dan lencana Home Tester Club sebagai pertimbangan semasa memilih ahli untuk ujian produk kami. Baca di bawah untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang mata Home Tester Club.

Kami hanya ingin menghantar produk yang relevan dengan anda. Dengan melengkapkan profil Home Tester Club anda, dan mendaftarkan minat anda untuk sertai ujian produk yang tertentu, pasukan kami akan memilih ahli yang paling sesuai menerima produk untuk diuji.

Selepas anda mendaftar untuk ujian produk (dengan lengkapkan tinjauan kelayakan), kami akan menghantar e-mel kepada anda dalam tempoh 1-2 minggu untuk memberitahu jika anda telah dipilih untuk mengambil bahagian.

Tahniah! Produk biasanya mengambil masa 1-3 minggu untuk dihantar ke alamat anda selepas anda dipilih untuk mengambil bahagian dalam ujian produk. Rujuk e-mel yang anda terima daripada Home Tester Club untuk mendapatkan butiran lanjut. Jika anda tidak menerima produk anda selepas 3 minggu dimaklumkan bahawa anda telah dipilih, sila ambil langkah berikut: Log masuk ke akaun Home Tester Club anda dan lawati papan pemuka anda, dengan mengklik nama anda di sudut kanan atas skrin anda. Pergi ke profil anda dan pastikan alamat anda betul. Jika alamat anda tidak betul, sila tukar dalam profil anda dan kemudian e-mel Home Tester Club kami untuk memberitahu mereka (supaya mereka boleh cuba menghalakan semula penghantaran bungkusan anda). Jika alamat anda betul, semak untuk melihat sama ada terdapat sebarang kelewatan pengeposan di kawasan anda. Jika semuanya kelihatan baik, ada kemungkinan bungkusan anda hilang. Malangnya ini berlaku kadang-kadang. Jika 3 minggu telah berlalu, sila e-mel pasukan Home Tester Club kami untuk membincangkan perkara ini..

Bungkusan anda mengandungi risalah Home Tester Club. Pastikan anda membaca risalah untuk mengetahui arahan ujian produk anda. Secara amnya, anda harus mula menguji produk anda sebaik sahaja anda menerimanya. Pasukan Home Tester Club kami akan menghantar e-mel kepada anda apabila kaji selidik maklum balas anda telah bersedia, supaya anda boleh berkongsi maklum balas jujur ​​anda tentang produk tersebut. Petua Penguji: Ambil foto dan/atau ulasan video tentang pengalaman ujian produk anda! Anda boleh memuat naik kandungan anda sebagai sebahagian daripada ujian produk anda untuk mata Home Tester Club. Kami juga menggalakkan anda untuk berkongsi kandungan anda pada halaman Facebook Home Tester Club kami atau halaman Instagram anda. Pastikan anda mengikuti kami dan tag kami menggunakan @HomeTesterClubMY untuk peluang anda untuk dipaparkan atau memenangi hadiah!

Walaupun kami ingin melibatkan setiap ahli dalam ujian produk kami, kami mempunyai komuniti yang agak besar dan bilangan produk yang terhad untuk dihantar. Cara terbaik untuk meningkatkan peluang anda untuk dipilih ialah melengkapkan profil Home Tester Club anda dan memohon ujian produk sebaik sahaja anda dijemput untuk mendaftar.

Mengulas Produk

Jika anda ingin meninggalkan ulasan tentang produk tertentu, gunakan ruangan carian di Home Tester Club untuk melihat sama ada kami mempunyai halaman produk di laman web kami untuk produk tersebut atau tidak. Jika ada, sila tinggalkan ulasan anda! Jika anda tidak menemui produk yang anda cari di Home Tester Club, hubungi pasukan kami dan kami akan menambahkannya ke laman web kami.

Di Home Tester Club, kami memegang pada prinsip iaitu kejujuran dan keaslian. Ulasan negatif tidak akan menjejaskan peluang anda daripada dipilih untuk ujian produk percuma. Ulasan negatif masih lagi ulasan jujur! Kami ingin mendengar pendapat sebenar anda tentang produk yang penting bagi anda. Maklum balas anda tidak akan menjejaskan peluang anda untuk dipilih untuk ujian produk melainkan anda menggunakan bahasa yang tidak sesuai atau kesat. Kami juga bergantung pada ulasan jujur ​​anda untuk membantu rakan pembeli membeli dengan lebih baik. Jika anda tidak menyukai sesuatu produk, kami ingin tahu!

Kami menggalakkan anda memuat naik foto & video pengalaman anda menguji produk! Dengan melakukan ini, anda juga akan menerima mata Home Tester Club dan meningkatkan status keahlian anda. Adakah anda membeli produk yang anda cuba dan suka baru-baru ini ? Jika anda melihat produk tersebut di laman web kami, dan anda ingin memuat naik foto atau ulasan video tentangnya, klik butang Muat naik foto/rakam video di bawah imej produk, kemudian ikut arahan. Adakah anda dipilih untuk menyertai ujian produk percuma Home Tester Club? Jika anda ingin meninggalkan ulasan foto atau video untuk produk yang anda terima daripada kami, anda akan diberikan arahan untuk berbuat demikian selepas anda melengkapkan kaji selidik pasca-ujian anda untuk produk tersebut. Tugasan ujian memuat naik ini juga boleh ditemui dalam papan pemuka ahli anda selepas kaji selidik pasca-ujian anda dibuka.

Kami gembira anda bertanya! Berikut ialah beberapa petua untuk meningkatkan kandungan anda: Cari sumber cahaya yang baik – Kami mahu anda menyerlah, sama seperti produk yang anda uji. Oleh itu, cari tempat di rumah anda dengan sumber cahaya semula jadi yang baik, atau gunakan seberapa banyak pencahayaan tiruan yang anda boleh. Tunjukkan kepada kami produk – Semasa anda memberikan ulasan anda, pegang produk! Kami mahu melihat anda dengan produk semasa anda menunjukkan & memberitahu kami tentang pengalaman anda. Cari tempat yang sunyi jika anda merakam video – Cuba kurangkan bunyi persekitaran. Cari bilik sunyi yang bagus di mana anda tidak akan terganggu. Cuba matikan sebarang peralatan yang mengeluarkan bunyi, seperti penghawa dingin atau kipas. Kandungan anda juga mungkin memenangi hadiah menarik daripada Home Tester Club jika anda mengikuti garis panduan ini!

Pasukan Home Tester Club kami menyemak foto dan video yang dimuat naik ke laman web kami, untuk memastikan kandungan itu terkawal dan berkaitan dengan produk tersebut. Jika kandungan anda diluluskan, ia akan muncul di laman web kami dalam masa beberapa hari.

Ulasan di Home Tester Club ditinggalkan oleh ahli yang telah mencuba produk sama ada sebagai sebahagian daripada ujian produk atau secara sukarela. Anda mestilah menjadi ahli Home Tester Club yang sah untuk meninggalkan ulasan di laman web kami juga. Anda boleh menggunakan menu penapis pada setiap halaman produk untuk memilih ulasan. Home Tested (ahli menerimanya sebagai sebahagian daripada ujian produk percuma Home Tester Club). Saya Telah Mencuba Ini (ahli telah mencuba produk ini secara sukarela). Penilaian. Tarikh.

Mata Ganjaran, Lencana & Pertandingan Home Tester Club

Ahli kami memperoleh mata ganjaran dengan menyumbang kepada Home Tester Club. Ini termasuk meninggalkan ulasan, melengkapkan kaji selidik, mengambil bahagian dalam ujian produk, meninggalkan komen, memuat naik foto dan video dan banyak lagi. Mata ganjaran Home Tester Club tidak mempunyai nilai wang, namun semestinya ada faedah dalam memiliki mata ganjaran.

Setiap bulan kami menjemput ahli kami yang paling aktif untuk menyertai bonus percubaan Home Tester Club, di mana kami menghantar produk percuma kepada anda. Kami memanggilnya "Program Top Contributor". 20 ahli bagi setiap negara dengan mata ganjaran terbanyak untuk bulan itu dijemput ke ujian produk eksklusif ini. Di samping itu, kami melihat mata ganjaran terkumpul ahli kami semasa proses pemilihan untuk ujian produk kami. Selepas anda telah mendaftarkan minat anda dalam ujian produk, pasukan Home Tester Club kami melihat semua respons, kemudian memilih ahli yang layak secara khusus untuk ujian produk tersebut. Jika kami mempunyai lebih ramai ahli yang layak daripada yang kami perlukan, kami biasanya melihat mata ganjaran sebagai faktor penentu kepada siapa kami menghantar produk! Ini bermakna, jika anda mempunyai bilangan mata ganjaran yang tinggi, maka anda berkemungkinan besar akan dipilih untuk percubaan percuma.

Jika anda telah menjadi ahli dengan kami untuk seketika, anda mungkin perasan mata ganjaran anda telah berubah baru-baru ini. Atau, anda mungkin tidak menyedari bahawa anda mempunyai mata ganjaran Home Tester Club sama sekali! Kami ingin memastikan ahli aktif kami diberi ganjaran atas penglibatan mereka di laman web kami dan dalam komuniti kami. Kami juga ingin memastikan semua ahli mempunyai peluang yang saksama untuk menerima produk percuma daripada kami untuk ujian. Itulah sebabnya kami telah membuat beberapa perubahan pada nilai mata ganjaran yang kami tetapkan untuk setiap aktiviti di tapak web kami.

Lencana ialah simbol sumbangan anda kepada Home Tester Club. Untuk melihat lencana yang telah anda perolehi dan lencana yang masih belum anda peroleh, lawati papan pemuka ahli anda dan klik pada Lencana Saya. Terdapat juga petua berguna tentang cara untuk menaikkan tahap daripada lencana gangsa kepada perak kepada emas.

Secara umum, lebih aktif anda di laman web kami, lebih banyak mata ganjaran yang anda akan perolehi! Berikut merupakan senarai aktiviti yang akan memberi anda mata ganjaran Home Tester Club. Lengkapkan profil anda. Daftar untuk ujian produk. Lengkapkan kaji selidik. Tinggalkan ulasan tentang produk yang anda lihat di Home Tester Club. Muat naik foto pengalaman ujian produk anda. Muat naik ulasan video tentang pengalaman ujian produk anda.

Akaun saya

Di Home Tester Club, maklumat anda dirahsiakan. Butiran peribadi anda, termasuk nama penuh, alamat dan alamat e-mel anda, tidak akan sekali-kali dikongsikan dengan sesiapa di luar The Brand Power Company, melainkan anda memilih untuk berkongsi butiran anda dengan ahli lain. Biasanya, hanya nama pertama dan lokasi anda akan kelihatan di laman web kami. Jika anda sedang menguji produk, respons anda mungkin dikongsi dengan jenama dan syarikat yang memiliki produk tersebut. Untuk maklumat lanjut, sila lihat Polisi Privasi.

Ya, anda boleh menyambungkan akaun Home Tester Club anda ke akaun Facebook anda yang sedia ada. Lawati papan pemuka anda dengan mengklik nama anda di penjuru kanan sebelah atas skrin, kemudian pergi ke tetapan anda. Togol suis sambungan Facebook dalam tetapan sosial anda dan simpan perubahan tersebut.

Walaupun anda dialu-alukan untuk mengambil bahagian tanpa menghubungkan akaun media sosial anda, beberapa ujian produk kami mungkin akan menggalakkan anda untuk menggunakan akaun media sosial anda jika anda memilikinya.

Pastikan nama pengguna anda (iaitu alamat e-mel anda) dan kata laluan adalah betul. Jika anda masih tidak boleh log masuk, cuba tetapkan semula kata laluan anda dengan memasukkan alamat e-mel yang anda gunakan untuk mendaftar untuk Home Tester Club. Kami akan menghantar e-mel kepada anda dengan pautan untuk menetapkan semula kata laluan anda.

Kami sedih melepaskan anda pergi, tetapi Home Tester Club mungkin bukan untuk semua orang. Untuk memadamkan akaun anda, sila pergi ke Tetapan> Keselamatan> Padam Akaun.

Hubungi Kami

© 2025 The Brand Power Company. Hak Cipta Terpelihara.