Aiken Antibacterial Shower Cream Protect & Fresh

Aiken Antibacterial Shower Cream Protect & Fresh

4.7 daripada 7 ulasan
mengesyorkan
Diperkaya dengan Ekstrak Pudina yang mencergaskan minda & menyegarkan badan. Inilah perlindungan semula jadi dengan kandungan Terapi Perlindungan Herba seperti Ekstrak Akar Manis, The Hijau yang Ditapai & Minyak Lemon Myrtle. Berkesan untuk membasmi 99% kuman* merbahaya dan memberikan kulit yang sihat untuk seisi keluarga anda. Formulasi pelembap yang tidak mengeringkan kulit.
Ulasan
Beli sekarang
Arifah
Arifah

394 Ulasan

Alor Setar • 5/9/2024
good product

Aiken Antibacterial Shower Cream Protect & Fresh berbau harum dan menyamankan. bau kekal di badan dan lambat bau peluh

Sandy
Sandy

335 Ulasan

Seremban • 26/8/2024
Aiken Antibacterial Protect

Enriched with invigorating mint extract, Aiken's shower cream offers natural protection with herbal therapy ingredients like licorice root extract, fermented green tea, and lemon myrtle oil. It effectively eliminates 99% of harmful germs, ensuring healthy skin for the whole family. The moisturizing formula keeps your skin from drying out.

K
Kartina

4 Ulasan

Gua Musang • 9/12/2023
Menyegarkan.

Extrak oudina yang sangat menyegarkan. Mandian terbaik diabad ini.

N
Nursuriani

5 Ulasan

Lorong I /5 Jalan Mahkota, Jitra • 13/7/2023
Wangi Dan selamat

Saya selalu menggunakan produk aiken ini kerana selamat untuk kulit Dan berbau wangi. Sabun mandi berbau segar Dan banyak buih. Anak2 saya amat menyukainya

Nur
Nur

35 Ulasan

Taiping • 27/5/2023
aiken sabun badan

sabun yang bau wangi dan segar je.. keluar je bilik air semerbak bau sabun ni.. buih yang banyak saya suka

Siti Sarah
Siti Sarah

70 Ulasan

Kapar, Klang • 17/12/2022
HARUM SEMERBAK

AIKEN ANTIBACTERIAL SHOWER CREAM DIPERKAYA DENGAN EKATRAK PUDINA YANG MENYEGARKAN. KRIM MANDIAN INI BERKESAN MEMBASMI 99% KUMAN DEGIL DAN BERBAHAYA. FORMULASI SABUN INI TIDAK MENJADIKAN KULIT SAYA KERING. BAU PUN HARUM SEMERBAK.

N
Nur Maizatul

2 Ulasan

Ketereh • 8/12/2022
aiken

sangat bagus untuk kulit sensitive .. wangi dan menyegarkan

Beli sekarang

Pastikan produk ini sentiasa bersama! Klik sini dan beli sekarang.

© 2025 The Brand Power Company. Hak Cipta Terpelihara.