4.9 daripada 27 ulasan
mengesyorkan
Berbeza dengan beras putih biasa, nasi yang dimasak dengan Beras Wangi Jasmine Sunwhite memberi aroma yang menyelerakan dan rasa yang memuaskan. Ia sesuai dinikmati oleh seisi keluarga dan meningkatkan selera kanak-kanak.
Ulasan
Galeri Penguji
Beli sekarang
Z
Ziya Nushaibah

7 Ulasan

Georgetown • 21/5/2025
Bersih tak perlu xperlu cuci bnyk kali

Memang seiring dengan nama beras ni wangi sangat dan berasnya bersih sangat walaupun cuci sekali dah cukup dan kanji xbanyak bermakna sesuai utk org kencing manis dan yg nak maintain bodyweight xperlu lah nak mkn beras perang

R
Rabiah

20 Ulasan

Nilai • 15/5/2025
wangi dan sedap

saya sudah lama guna beras sunwhite jasmine anak-anak saya akan bising kalau saya guna beras jenama lain kerana keluarga saya sangat suka dengan aroma wangi selepas nasi baru masak semerbak kat ruang dapur orang kat ibu mengandung tak suka hidu bau nasi baru masak tapi saya lagi suka hidu lebih-lebih lagi lepas baru masak memang suka sangat tak terkira!!!

Siti Aqilah
Siti Aqilah

9 Ulasan

Seri Kembangan • 8/5/2025
Beras Wangi Paling sedap!!

Beras wangi yg paling sedap pernah saya makan.. beras ini jugak pilihan seisi keluarga.. rasa nya sangat sedap dan enak.. dan membuatkan terasa ingin menambah nasi apabila makan..korang kena try tauu..

Siti Zarifah
Siti Zarifah

35 Ulasan

Kajang • 5/5/2025
Sedap, Wangi, & Menyelerakan

Rasanya lebih sedap berbanding beras biasa. Kadang kala saya campur dengan beras biasa bagi menambahkan aroma dan selera makan. Jika untuk masakan selain nasi putih, rasa akan lagi sedap dan buat orang bertambah makan.

Ekin
Ekin

22 Ulasan

Kuala Lumpur • 21/3/2025
Beras Wangi Jasmine Sunwhite

Sangat suka makan beras ini kerana sedap dan wangi.

Anis Fadila
Anis Fadila

75 Ulasan

Pokok Sena • 30/1/2025
Sedap dan wangi

Sangat menyelerakan kerana bau aroma yang wangi dan lembut. Anak pun suka

K
Karimah

24 Ulasan

Shah Alam • 24/1/2025
Beras yang lembut dan wangi

Untuk penggemar nasi macam saya, beras ini pilihan terbaik kerana ia sangat lembut, tekstur seakan pulut (agak melekit), wangi dan cepat kenyang serta rasanya sangat premium. Beras ini sangat sesuai untuk anak kecil dan juga orang tua kerana senang untuk telan.

Norashikin
Norashikin

2 Ulasan

11/1/2025
beras wangi

beras sedap... bagus elok.. saya syorkn beli.. untuk kawan kawN

Nurul Nadiah

11 Ulasan

Taman Lestari Putra • 2/1/2025
Seisi keluarga suka beras ini

Bau dia wangi bila baru dimasak anak saya suka makan bersama kari ayam .sebab rasa dan bau dia

Zuraini
Zuraini

18 Ulasan

Bandar Sunway Semenyih,Semenyih • 14/12/2024
Wangi dan sedap

Saya suka apabila masak beras jasmin ni sebab wangi satu rumah dan rasanya macam beras pulut

H
1/9/2024
Seri
29/8/2024

Beli sekarang

Pastikan produk ini sentiasa bersama! Klik sini dan beli sekarang.

© 2025 The Brand Power Company. Hak Cipta Terpelihara.