Binggrae Vanilla Flavoured Milk

Binggrae Vanilla Flavoured Milk

4.7 daripada 7 ulasan
mengesyorkan
Dikenali dengan teksturnya yang lembut dan licin, dimantapkan dengan perisa vanila yang kaya dan beraroma untuk anda nikmati sepuasnya. Kandungannya lebih pekat berbanding susu biasa, menjadikannya lebih menyerlah sebagai pemanis mulut yang sangat sensasi.
Ulasan
Galeri Penguji
Beli sekarang
Ms

70 Ulasan

23/5/2025
Binggrae

Minuman yang famous kerana BTS dan made in korea. Rasanya sangat sedap tetapi agak mahal juga. Saya beli sekali sekala kerana sedap

N
Norrani

6 Ulasan

15/5/2025
even tho mahal. tapi tak menyesal beli

firstly this is one of my favorite susu so far, susah nak jumpa ye susu ni. selalu dapat dekat family mart je untuk flavor vanilla ni. pernah sekali tu saya teringin sangat2 nak minum, and time tu family mart yg berdekatan dgn rumah habis pulak. you know, saya sanggup pegi family mart lain just to buy this flavor

Safira
Safira

286 Ulasan

Seremban • 22/4/2025
susu lemak berkrim dan sedap

susu ni rasa dia lain dari yang lain. harga agak mahal berbanding susu segar lain.sesekali nk cuba susu teksturnya yang lembut dan licin, yg diperkaya perisa vanila dan beraroma untuk dinikmati. sangat sedap diminum sejuk sejuk dan sesuai untuk semua peringkat umur. Kandungannya lebih pekat berbanding susu biasa membuatkannya lebih unik dan selalu teringat ingat keenakkannya.minum satu tak cukup. nak minum berkali kali , tapi harga agak mahal jadinya tak selalu beli. tapi sangat puas hati dan berbaloi rasanya..saya amat syorkan kepada semua untuk cuba susu ini.

Nik Hasliza
Nik Hasliza

33 Ulasan

Tanah Merah • 14/4/2025
Sedap

susu ini sangat sedap sebab ianya kaya dengan rasa vanila selain itu tekstur susunya lebih bekrim dari susu biasanya ia sesuai dihidangkan untuk kanak-kanak dan semua peribgkat umur

D
Daniwati

11 Ulasan

Klang • 10/1/2025
Binggare Vanilla

Saya telah mencuba..mmg sangat sedao....anak anak pun sangat suka

Aizol
Aizol

32 Ulasan

Kota Bharu • 10/1/2025
Rasa yang Hebat

Teksture yang pekat bersama gabungan vanila menghasilkan rasa yang sangat sedap dan lemak berkrim. Antara pemanis mulut yang menjadi pilihan keluarga dan anak2 saya. Sentiasa ada dlm peti ais tau.

44 Ulasan

Johor Bahru • 10/1/2025
Sweet milk

Smooth and creamy texture, Smooth and velvety vanilla taste, Rich and creamy strawberry flavor, Delicious and refreshing banana flavor, Perfect balance of sweetness, Refreshing melon taste, Satisfying and filling, Great variety of flavors to choose from,

10/1/2025

Beli sekarang

Pastikan produk ini sentiasa bersama! Klik sini dan beli sekarang.

© 2025 The Brand Power Company. Hak Cipta Terpelihara.