4.7 5 0 1427 1427 <p> Mahu tambahan premium untuk cucian anda? Cubalah sabun pencuci Breeze Luxury Perfume baru bersama dengan pelembut fabrik Comfort Aromatherapy Magical.</p> <b>Breeze Luxury Perfume:</b> <ul><li>Dirumus khas untuk mengeluarkan kesan kotor yang sukar dengan 3x kuasa. </li> <li>Pakaian bersih kini berbau mewah dengan minyak wangi bunga Perancis yang terbaik.</li></ul>
  • 4.7 Daripada
  • 1,427 Ulasan

Ulasan

21/06/2018
全新的Breeze Luxury Perfume liquid detergent,以及 Comfort Aromatherapy Magical fabric softener. Breeze Luxury Perfume: 经过特别配制,具备3倍清除污渍功效。 最精致的法国花卉香 精让您洁净的衣服散发奢华的芳香。 还会再购买
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
12/06/2018
Smells great after washing, drying & even after few days kept in the cabinets!! Tried Comfort Aromatherapy Magical for my towels too & came out soft and fluffy and best of all, doesn't stink after usage when it's moist/wet. But towards the last few rounds of usage, the liquid becomes thicker & slightly sticky so it sticks around my dispenser drawer.
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
7/06/2018
用了之后,衣服都很干净而且留下香味,持久并觉得柔软,一家大小都用得开心,很值得推荐给亲戚朋友噢。太赞了!加油!谢谢
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
5/06/2018
Sangat wangi da berkesan membersihkan pakaian kami sekeluarga
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
5/06/2018
saya sangat berpuas hati menggunakan sabun Breeze Luxury Perfume kerana bukan sajaha sabunnya Wangi malah dapat menghilangkan kotoran degil dengan sekali cucian. Saya juga sukakan Comfort Aromatheraphy Magical kerana bau wangiannya kekal harum sehingga ke petang. saya akan bertukar kepada Breeze Luxury Perfume dan Comfort Aromatheraphy Magical kerana keluarga juga sukakannya.
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
4/06/2018
Selama saya mencuba Breeze Luxury Perfume dan Confort Aromatherapy Magical ni, saya rasa sangat berpuas hati. Sy tggl di apartment je, tapi rasa mcm nk basuh baju hari2 disebabkan haruman sabun yang mengharumkan rumah sy. Sy pasti akan terus menggunakan kedua2nya utk keluarga sy. Trima kasih breeze n comfort😘
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
4/06/2018
Wangian Breeze luxury Perfume dan Comfort Aromatherapy Magical cukup memikat hati saya untuk terus mengunakannya....
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
4/06/2018
The smell is good and wash much cleaner compare with the previous brand I used.
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
31/05/2018
The breeze and comfort make my clothes more soft and smells good.
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
28/05/2018
Everytime when I enter my house after my mom does her laundry, it smells damm so good. So refreshing... and furthermore, it's so long lasting. I thought only after she did her laundry but I was wrong. Even when she arranges my clothes, the smell is still there.... am a happy customer. Fyi, now I change to Comfort Aromatherapy Magical...
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
28/05/2018
Breeze Luxury Perfume dan Comfort Aromatherapy Magicalini sangat wangi dan pakaian yang dibasuh bersih.saya sangat berpuas hati
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
28/05/2018
In my opinion this is very good product.They have a very nice scent and suitable for whole family !
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
28/05/2018
Breeze thoroughly clean our clothes while Comfort provide long-lasting fragrance even after we keep the cloth in the cupboard
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
28/05/2018
sgt wangi terutama dengan gbungan comfort aromatherapy magical
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
27/05/2018
Comfort Aromatherapy Magical的确很香。个人认为只需使用1/4瓶盖就足够让一整桶的衣物散发香味了。我第一次使用时,习惯性的倒了半瓶盖,结果“太香”了,让鼻子有点受不了,敏感了。有鼻子敏感的人可能要谨慎使用。
  • Diuji di rumah dengan produk percuma

Galeri Penguji

Q & A

Sedang diproses

Produk yang sama