4.7 5 0 1441 1441 <p> Mahu tambahan premium untuk cucian anda? Cubalah sabun pencuci Breeze Luxury Perfume baru bersama dengan pelembut fabrik Comfort Aromatherapy Magical.</p> <b>Breeze Luxury Perfume:</b> <ul><li>Dirumus khas untuk mengeluarkan kesan kotor yang sukar dengan 3x kuasa. </li> <li>Pakaian bersih kini berbau mewah dengan minyak wangi bunga Perancis yang terbaik.</li></ul>
  • 4.7 Daripada
  • 1,441 Ulasan

Ulasan

11/04/2018
memang best..wangi..bersih..jimat..rugi tak cuba wooow
09/04/2018
Saya menggunakan breeze & comfort setiap cucian.. Pakaian saya sentiasa bersih,lembut dan wangi sepanjang hari..
09/04/2018
Dua gabungan produk yg sangat bagus iaitu breeze luxury dan comfort ultra..membuatkan pakaian menjadi bersih da wangi sepanjang masa.
07/04/2018
Pencuci baju yang sangat best.. Bukan saja wangi malahan menaggalkan kotoran dengan berkesan
04/04/2018
saya ingin sekali mencuba breeze & comfort. Breeze Luxury Perfume yang dirumus khas untuk mengeluarkan kesan kotor yang sukar dengan 3x kuasa. Pakaian bersih kini berbau mewah dengan minyak wangi bunga Perancis yang terbaik. Comfort Aromatherapy Magical pula untuk wangian yang tahan lama sehingga 28 hari pada pakaian anda selepas mencuci. Terdapat 100% minyak pati semula jadi.
04/04/2018
Saya dah cuba. Memang wangi dan best pakai sabun ni 😍
04/04/2018
Tertarik dgn kemenangan dari kwn2. Saya juga mahu mencuba produk ini..
04/04/2018
saya ingin mencuba breeze luxury perfume dan comfort aromatherapy magical keran saya mempunyai 3 prang anak yang bersekolah.Masalah kotoran degil pada pakaian sekolah anak yang sukar ditanggal kan dengan pencuci biasa menyebabkan baju sekolah yang putih tidak lagi bersih dan kusam. saya yakin breeze luxury perfume dapat membantu masalah saya..
03/04/2018
I believe any Breez product is good and suitable for all usage. Cant wait to try this new one
03/04/2018
saya ingin mencuba produk breeze & comfort ini kerana bau wangian yang kekal di pakaian
02/04/2018
Sangat wangi dan rasa bersih je pakaian. Saya sangat suka baunya. Suami saya pun suka!
01/04/2018
saya belum pernah mencuba produk breeze & comfort ini tetapi melalui feedback dari pada keluara yang menggunakan produk ini membuatkan wangian pada pakaian lebih tahan lama. saya juga ini mencuba.
01/04/2018
saya belum pernah cuba produk ini..dengar dari kawan produk ini sangat bagus..
01/04/2018
Currently cuma gunakan pencuci breeze comfort plastik pink yang serbuk . Memang pilihan hati . Belum lagi try yang cecair .
31/03/2018
Saya ingin mencuba product ini, argar kami dapat merasai kelembutan dan keharuman seperti yang kami cari selama ini.

Galeri Penguji

Q & A

Sedang diproses

Produk yang sama