Cadbury Zip Sharebag Strawberry
4.9 daripada 52 ulasan
mengesyorkan
Snek yang sedap
Anak-anak penggemar snek terutama yang ada coklat. Snek ini memang sedap dan rangup kaya rasa coklatnya. Semua ahli keluarga gemar dengan rasanya.
Cudburry zip sharebeg
I love their tastes so creamy and milky make me energy everytime i eat
coklat legend
tgk cadbury zip ni teringat zaman kecil kecil dulu. skrg ada sharebag zip digabung pula dengan perasa strawbery,memang mengasyikkan rasa coklatnya. Boleh di makan pada bila2 masa dan paling sedap sejuk2. Harga pon berpatutan dan paling syok memang mengimbau zaman kanak kanak.cubalah pasti tak rugi. memg akan terus jatuh hati dengan coklat zip ni..
Sedap
Pek hebat .. sesuai dimakan bersama keluarga. Tambahan sy gemar kan strawberry. Bila ada nya Cadbury ni mmg sy sukakannya . Tiada alasan utk kata tidak atau tk sedap . Hahaha
Cadbury zip
Sedap!!! Beli satu packet memang tak puas makan tak gernapp selalu beli banyak packet sebab murah je satu packet tuu ada dimana mana pasaraya berdekatan!! Korang kena beli sumpah sedap
Sangat sedap
Produk coklat cadbury je mana tak sedap? Semua sedap. Brand coklat cadbury ni memang selalu jadi kesukaan saya untuk jadi kudap kudapan. Selalu beli dan selalu standby dalam beg saya untuk saya makan. Sangat sedap!
Chocolate = Happiness
Cadbury? How to resist Definitely, I Can't. My favorite chocolate brand ever.. Plus, with strawberry flavor, I really love it. The combination of strawberry and chocolate wafers is really tasty.
Cadbury zip yang lazat
Saya sgt menyukai rasa strawberry pada cadbury zip.. tekstur yang rangup dan lazat .makan satu pasti nak lagi.
SEDAP
Cadbury Zip Sharebag Strawberry memang sangat sedap .Setiap kali ke pasar raya ank2 akan menyuruh saya untuk membelinya .Memang akan berebut .Rasa yang sangat sedap dan sesuai dimakan di mana sahaja
Sedap
Biskut yang menjadi kegemaran anak-anak.Perisa strawberi memang sedap. Kalau mengadap biskut ni tak cukup 1 paket.