Cadbury Zip Sharebag Strawberry

Cadbury Zip Sharebag Strawberry

4.9 daripada 52 ulasan
mengesyorkan
Biskut wafer Cadburry yang lazat tak terkata disalut dengan susu coklat yang pasti menceriakan deria anda. Dibungkus dalam saiz yang kompak untuk apa jua acara, ternyata inilah detiknya untuk kongsikan kemanisan bersama-sama.
Ulasan
Beli sekarang
Fatimah
Fatimah

26 Ulasan

Taman Nakhoda, Bandar Teknologi Maritim, Lumut • 7/9/2024
Snek yang sedap

Anak-anak penggemar snek terutama yang ada coklat. Snek ini memang sedap dan rangup kaya rasa coklatnya. Semua ahli keluarga gemar dengan rasanya.

Lam

90 Ulasan

Jerantut • 27/6/2024
Cudburry zip sharebeg

I love their tastes so creamy and milky make me energy everytime i eat

Safira
Safira

286 Ulasan

Seremban • 8/9/2023
coklat legend

tgk cadbury zip ni teringat zaman kecil kecil dulu. skrg ada sharebag zip digabung pula dengan perasa strawbery,memang mengasyikkan rasa coklatnya. Boleh di makan pada bila2 masa dan paling sedap sejuk2. Harga pon berpatutan dan paling syok memang mengimbau zaman kanak kanak.cubalah pasti tak rugi. memg akan terus jatuh hati dengan coklat zip ni..

D
Diana

15 Ulasan

Kuala Selangor • 13/8/2023
Sedap

Pek hebat .. sesuai dimakan bersama keluarga. Tambahan sy gemar kan strawberry. Bila ada nya Cadbury ni mmg sy sukakannya . Tiada alasan utk kata tidak atau tk sedap . Hahaha

Saraha Azman

9 Ulasan

Tumpat Kelantan • 11/8/2023
Cadbury zip

Sedap!!! Beli satu packet memang tak puas makan tak gernapp selalu beli banyak packet sebab murah je satu packet tuu ada dimana mana pasaraya berdekatan!! Korang kena beli sumpah sedap

Shuhadah

11 Ulasan

Kuala Lumpur • 27/7/2023
Sangat sedap

Produk coklat cadbury je mana tak sedap? Semua sedap. Brand coklat cadbury ni memang selalu jadi kesukaan saya untuk jadi kudap kudapan. Selalu beli dan selalu standby dalam beg saya untuk saya makan. Sangat sedap!

R
Rahmah

20 Ulasan

Port Dickson • 14/7/2023
Chocolate = Happiness

Cadbury? How to resist Definitely, I Can't. My favorite chocolate brand ever.. Plus, with strawberry flavor, I really love it. The combination of strawberry and chocolate wafers is really tasty.

Noor

12 Ulasan

Bandar • 13/7/2023
Cadbury zip yang lazat

Saya sgt menyukai rasa strawberry pada cadbury zip.. tekstur yang rangup dan lazat .makan satu pasti nak lagi.

Aidan Arfan

5 Ulasan

Pasir Mas • 13/7/2023
SEDAP

Cadbury Zip Sharebag Strawberry memang sangat sedap .Setiap kali ke pasar raya ank2 akan menyuruh saya untuk membelinya .Memang akan berebut .Rasa yang sangat sedap dan sesuai dimakan di mana sahaja

I
Izma Syafini

22 Ulasan

Putrajaya • 7/7/2023
Sedap

Biskut yang menjadi kegemaran anak-anak.Perisa strawberi memang sedap. Kalau mengadap biskut ni tak cukup 1 paket.

Beli sekarang

Pastikan produk ini sentiasa bersama! Klik sini dan beli sekarang.

© 2025 The Brand Power Company. Hak Cipta Terpelihara.